OD ORGAZMA DO PRELJUBE! 5 činjenica o SNOVIMA koji će vas zapanjiti! Žene tokom spavanja doživljavaju ORGAZAM, a razlog će vas iznenaditi

Sigurno ste nekada sanjali san koji vas je naterao da se zapitate da li se to stvarno desilo.

Spavanje, san, snovi, krevet,
Foto: Shutterstock, ilustracija

Donosimo vam pet fenomenalnih činjenica o snovima. Jedna se odnosi na orgazam u snu.

Mnogi parovi sanjaju da ih partner vara

To nije znak nikakve paranoje, osim ako imate stvarno dobar razlog. Vi znate da je vaš frajer najvernija osoba i osoba koja vas voli najviše na svetu, ali još uvek imate noćne more kako vas on vara. Verujte, niste jedini. Varanje je jedan od najčešćih snova i to je odraz univerzalnog straha da vašeg voljenog delite s nekim.

 

Moguće je kontrolisati svoje snove

Postoji fenomen koji se zove lucidno sanjanje, gde su ljudi svesni svojih snova i mogu da kontrolišu ono što se tamo događa. To nije veština koju svako ima, ali može da bude razvijena.

Orgazam
Foto: shutterstock

I žene mogu da dožive orgazam u snovima

Jeste li ikada imali tako strastven san da su vam kroz celo telo prolazile vibracije? Verovatno ste doživeli orgazam. Stručnajci kažu da žene kao i muškarci mogu tokom sna da dožive orgazam koji često prati erotske snove, ali orgazam se isto tako može pojaviti i tokom snova koji nisu erotski.

Uobičajeno je da imate nekoliko različitih snova tokom noći

Često imamo čak i desetine snova svake noći, ali smo skloni da ih zaboravimo u trenutku kad se probudimo. Tokom noći sanjamo svakih 90 minuta, a svaki idući ciklus sanjanja duži je od onog prethodnog. Pogledajte OVDE kakvni snovi najavljuju sreću.

Ne morate da spavate da biste sanjali

To se zove budno sanjanje, a uključuje i zvučne fenomene u vašoj aktivnoj mašti. Budno sanjanje je odlično sredstvo za opuštanje. Pronađite mirno mesto, san koji ste zapamtili vratite u svoju budnu svest i dalje ga razvijajte.

Ako ste imali čudna iskustva u snovima, ostavite komentar i podelite svoja iskustva s drugima.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi