horoskop, priroda
pixabay
horoskop, priroda

pixabay

Foto: pixabay

OVAN

Osoba iz vaše šire porodice pokušaće da uspostavi prekinutu komunikaciju sa vama, pa otvorite srce i zaigrajte Venerin ples komunikacije. Sredinom meseca pojaviće se osoba iz vaše emotivne prošlosti. Zvezde vam donose iskušenje. Ulaskom u paralelnu vezu možete ući u rizik. Ipak, u junu ćete biti hladnije glave i mnogo ćete racionalnije razmišljati. Izvadićete Amorove strelice iz srca i okrenućete se sigurnosti i stalnom partneru.

BIK
Dugo već razmišljate o prošlosti, pa kao da ste je prizvali u sadašnjost. Prosto, uželeli ste se zanosa i strasti. Da biste zaista i uživali u tome, potrebno je da promenite način komunikacije sa partnerom. Tokom meseca iznenadiće vas neočekivan susret sa osobom iz prošlosti. Ako ste slobodni, direktno u krilo upada vam stara ljubavna priča. Vodite računa šta radite, da se kasnije ne biste kajali.

RAK
Zauzimate novi pravac i ređate prioritete.Veoma ste inspirisani da poboljšate emotivne, ali i poslovne odnose, bilo da su vezani za prošlost ili sadašnjost. Vi ste već u maju odlučili da sve počnete iz nove startne pozicije. Niko neće uspeti da vas spreči u poboljšanju emotivnog i poslovnog života. Zato u ovom periodu preuzmite glavnu ulogu koju vam je univerzum dodelio.

LAV
Dugo razmišljate kako i šta dalje. Međutim, Venera i Merkur u Blizancima daruje mogućnost da otvoreno i iskreno porazgovorate sa sobom. Potrebno je da se rešite briga i strahova koji su vas okupirali i da iskoristite ovo leto za opuštanje. Venera u Blizancima daruje vam vreme u kojem je došao red na vas. Nećete vi prestati da brinete o drugima, ali ćete malo slobodnog vremena posvetiti sebi i svojim ličnim zadovoljstvima.

DEVICA
Vi ste se već promenili, a Venera vam donosi nove ljude u život. Ovo je period u kome ćete možda da prekinete neka prijateljstva, ali i da stvorite nova. Pred vama je ipak lepršav period u kojem nikada nećete biti sami. Predstoji vam puno druženja sa prijateljima i veoma konkretnih mogućnosti za poboljšanje emotivnih odnosa. Nije nemoguće da uđete u paralelnu vezu koja vam može uzdrmati brak. Potrebno je da poslušate svoje srce jer ćete sigurno biti u ozbiljnoj dilemi.

VAGA
Napokon možete da pokažete svoju radost i ushićenje. Ako niste u dugoj vezi ili braku, možete da očekujete ulazak u vezu sa osobom iz daleke prošlosti. Mnogi od vas bi mogli da se odluče za zajednički život već u septembru. Izabraćete partnera koji se razlikuje od svih do sada. Čekali ste ovaj trenutak da se opustite, a Venera u Blizancima vam donosi lakoću promena, na koje ipak niste navikli.

horoskop, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

ŠKORPIJA

Kod vas će u ovom periodu biti naglašena pitanja seksualnosti, privlačnosti i zasićenja. Možda ćete biti i u dilemi oko odabira partnera. Moguće je da vam srce i um neće raditi usaglašeno. Da ne biste bili u problemima, ipak poslušajte svoju intuiciju, koja je nepogrešiva. Ako ste u braku ili dugoj vezi, ovo leto je veoma inspirativno za osveženje partnerskih odnosa.

STRELAC
Venera i Mekrur u Blizancima donosi vam klasično pozorište u kući. Nećete uvek baš vi imati glavnu ulogu, jer će se glavni akteri smenjivati tokom ovog perioda. Međutim, ovo je period u kome igrate partnersku predstavu, i to jedan na jedan. Imate veliku mogućnost da rasterećeno i drugarski uživate u letnjim mesecima koji su pred vama i da ujedno ojačate svoju vezu. Ako ste slobodni, moguće je da će se iz jednog površnog poznanstva roditi ozbiljna veza.

JARAC
Ovo je pravo vreme da nadogradite postojeće veze, kako biste mogli da trasirate put u zajednički život. Ako ste u braku ili dugoj vezi, potrebno je da proleće iskoristite za promenu nabolje. Osvežite svoj brak povremenim izletima u prirodu. To će doneti radost u partnerski život.

VODOLIJA
Bićete veoma harizmatični i kao magnet ćete privlačiti osobe suprotnog pola. Uživaćete u društvu zabavnih i zanimljivih ljudi. Ovaj tranzit vam pomaže da se lakše povežete sa porodicom i bliskim prijateljima. Iako ste možda zadovoljni svojim kućnim ambijentom, nećete mnogo vremena provoditi u kući.

RIBE
Spremite se za letnje ljubavne priče. Leto je period u kome vladate harizmom posebno ste privlačni suprotnom polu. Nikakav problem nećete imati da budete okruženi zabavnim i zanimljivim ljudima. Pred vama je period prepun događaja i to će vam jako prijati. Romantika i vaš krativni duh obeležavaju dane ispred vas.