horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka
shutterstock
horoskop, smeh, priroda, par, ljubav, devojka

shutterstock

Foto: shutterstock

Prvog dana muka, drugog - oslobođenje... Vikend će obeležiti dva značajna događaja na nebu - u subotu nas očekuje težak aspekt koji izvlači iz nas na površinu ljubomoru i konfliktnu energiju, a u nedelju, konačno, Merkur kreće direktno!

Na dan 20. februara 2021. godine, formira se Venera kvadrat Mars. Mars voli Veneru, ali Venera voli svoju nezavisnost i slobodu i to može da bude predmet neke rasprave između partnera.

Srećom, tada će Mesec već biti u Blizancima odakle će formirati trigone sa Saturnom, Merkurom i Jupiterom. Naći će se prave reči koje će relaksirati našeg partnera. Budite mudri, zlatna reč i gvozdena vrata otvara.

U nedelju 21. februara Merkur kreće direktno sa 11° Vodolije. Okreće se energija još jedan put pa je i na nama da okrenemo novi list i posvetimo se poslovima koje smo ostavili za neko bolje vreme. Merkur prolazi svoju senku i trebaće mu još vremena da krene pravom brzinom napred.

Imajte razumevanja za sebe i druge, ako vam još uvek ne ide sve od ruke. Ovo stanje je slično stanju kada ste preležali grip pa se još uvek osećate bolesno i slabo. Ali, sa svakim danom postajete sve jači.

I tako smo stiglo do kraja ove nedelje sa direktnim Merkurom što je dobar znak da ćemo sve izazove prevazići i steći još jedno korisno životno iskustvo! Vreme je da rešite svoje stare probleme i da osmislite nove želje.