Horoskop Zodijak Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Imate dosta poslovnih obaveza, pa vam neke stvari sada lakše stvaraju tenziju i pritisak. Nije vam uvek lako da se organizujete dobro i da ispratite naporan poslovni tempo.

LJUBAV: Moguće je da se nadate da će voljena osoba moći da vam progleda kroz prste iako ste grešili na razne načine. Pred vama je period koji donosi ljubavne turbulencije i ljubomoru.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom periodu. Bićete skloni problemima sa zdravljem. Najbolje bi bilo da se na vreme oko svega posavetujete sa vašim lekarom.

BIK

POSAO: Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom planu. Saradnja sa inostranstvom vam se može dobro isplatiti. Bićete zadovoljni materijalnim stanjem.

LJUBAV: Očekuju vas zanimljiva dešavanja sa osobom sa kojom već duže vreme flertujete. Pred vama je period koji vam može doneti veoma zanimljive emotivne trenutke.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije u sebi. Dobar vam je dan i na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme. Posvetite se ljudima koje volite.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ste trenutno u fazi u kojoj možete malo da se odmorite i opustite. Niste spremni za preterano naprezanje. Pred vama je dobar period u kojem ćete biti zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, moguće je da sada preispitujete svoje odluke i odnos koji imate sa partnerom. Možete da očekujete neke izazove koje će i vašu vernost staviti na test.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom kod vas u narednom periodu. Varenje bi moglo da vam bude problematična tačka danas. Izbegavajte unos teške hrane.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Možete da očekujete da će tokom današnjeg dana biti manjih komplikacija na vašem poslu. Važno je da zadržite svoju smirenost kako biste se izborili sa datim okolnostima.

LJUBAV: Pokušavate da stupite u kontakt sa osobom sa kojom ste nekada davno imali vezu. Još uvek niste zaboravili lepe zajedničke trenutke. Možete da očekujete povoljan dan.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. U ovom periodu ćete biti sklni zdravstvenim tegobama i komplikacijama. Oko svega se na vreme detaljno posavetujte sa vašim lekarom.

LAV

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti iako za sada na poslu sve ide dobro. Pokušajte da ne stvarate tenziju bez potrebe. Moguće je da su neki strahovi koje imate samo odraz vaših nesigurnosti.

LJUBAV: Imate stabilan i dobar odnos sa voljenom osobom, što vas čini srećnim. Nema nikakvih ljubavnih problema kod vas. Možete da očekujete povoljan period.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi koja bi mogla da vam bude veoma osetljiva u ovom periodu. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

DEVICA

POSAO: Nije preterano povoljan dan, pa nemojte da očekujete da ćete brzo doći do ostvarenja svojih ciljeva. Važno je da pokažete strpljenje i da nikako ne gubite nadu.

LJUBAV: Moguće je da ste malo razočarani u vašeg partnera i da vam je potrebno vreme da razmislite da li želite da ostanete sa njim. Pred vama je period u kojem ćete patiti.

ZDRAVLJE: Hroničan umor vas muči. Pred vama je faza koja nije povoljna za vaše zdravlje. Može vam prijati da se malo povučete u sebe i da odmarate, da se nikako ne naprežete.

ASTROLOGIJA

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Imate neke dileme vezane za poslovno polje i ne možete da prevagnete na neku stranu. Treba vam još vremena za razmišljanje. Nemojte da žurite sa bilo kakvim odlukama.

LJUBAV: Moguće je da ne pokazujete svoje emocije na onaj način na koji bi to partner voleo da vidi. Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme u vašoj vezi. Moguća je kriza.

ZDRAVLJE: Nesanica vas muči u ovom periodu. Moguće je da ste često pod stresom. Loše okolnosti koje vam stvaraju tenziju se negatvno odražavaju i na vaše zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete nove poslovne komplikacije. Potrebna vam je pomoć saradnika kako biste ih rešili. Potrudite se da budete otvoreni u komunikaciji na poslovnom polju.

LJUBAV: Niste se mnogo posvetili osobi koja vam se dopada jer vam se čini da ona već ima nekoga. Vaša intuicija je uvek u pravu. Ne treba da sumnjate u sebe ni jednog trenutka.

ZDRAVLJE: Mogući su grčevi u mišićima. Očekuje vas period u kojem bi vam prijao veći unos magnezijuma. Nervni sistem generalno sada može da vam bude nešto slabja tačka.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje komunikacije u kolektivu i generalno dobru situaciju na polju posla. Očekuje vas dan u kojem ćete na poslu imati neko olakšanje.

LJUBAV: Osećate se dobro pored svog partnera i zadovoljni ste vašom vezom. U narednom periodu bi vam prijalo zajedničko putovanje. Spremni ste da se posvetite partneru.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate i ne biste trebali da očekujete bilo kakve probleme na polju zdravlja. Sudbina vam je danas naklonjena i imaćete mnogo energije u sebi.

ASTROLOGIJA

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Možete da očekujete dobar dan pogotovo ako se bavite poslovima vezanim za pravo ili bilo kakvo sprovođenje zakona i pravila. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

LJUBAV: Ljubav vam je sada na poslednjem mestu. Karijera vam je sada važnija od svega. Iako imate neke emotivne ponude i udvarače, vi kao da ih sada i ne primećujete.

ZDRAVLJE: Problemi sa migrenom su mogući kod vas. Potrudite se da se ne naprežete previše, izbegavajte buku, stres i dajte sebi dovoljno vremena za odmor. Potrebno vam je mirno okruženje.

VODOLIJA

POSAO: Može vam se pružiti prilika za saradnju sa inostranstvom, koja bi bila veoma povoljna po vaš posao. Možete da očekujete povoljan dan i z aneki materijalni dobitak ili poboljšanje.

LJUBAV: Veoma ste šarmantni i lako osvajate. Možete da očekujete sreću na polju paralelnog flerta i tajnih veza. Spremni ste da se posvetite svom emotivnom polju i da uživate u iskrenim osećanjima.

ZDRAVLJE: Respiratorne infekcije su moguće kod vas u ovom periodu. Uzimajte više vitamina i potrudite se da na neki način ojačate svoj imunitet kako bi se zaštitili od bolesti.

RIBE

POSAO: Nemate neke veće promene kada je u pitanju posao. Današnji dan vam protiče sasvim mirno i bez trzavica. Pred vama je period koji vam donosi priliku za stabilnost.

LJUBAV: Moguće je da niste spremni za ozbiljnu vezu iako bi osoba sa kojom se viđate to sada želela. Jednostavno želite drugačije stvari i to postaje sve više naglašeno između vas.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Napeti ste, pod stresom, težak vam je period u kojem imate puno obaveza i potrebno vam je vreme da se malo više posvetite sebi.