Roma Downey, horoskop, film, glumac
‘Son of God’/printscreen
Embed: YT link: https://www.youtube.com/watch?v=3Ms81kbzw7U&feature=youtu.be - YouTube youtube.com

OVAN

POSAO: Na poslu vas očekuje veći uspeh. Zahvaljujući vama dolazi do potpisivanja sporazume o poslovnoj saradnji sa strancima. Sa razlogom ste ponosni na sebe.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i pokušavate da zainteresujete simpatiju za vezu. U ovom momentu nije oduševljena vašim predlogom što vas ne demotiviše.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vodite računa o njemu. Trudite se da budete redovno fizički aktivni. Odlazite u šetnju koja nije dobra samo za fizičko zdravlje nego vas i opušta.

BIK

POSAO: Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom koji ne protiče glatko. Imate utisak da druga strane ne sme da izađe iz zone konfora i spremna je isključivo za postojeći sistem rada.

LJUBAV: Odličan je dan za novo poznanstvo. Druga strana vam deluje prilično postojano, stabilno, racionalno. Prvi utisak je da je u pitanju prava osoba za ozbiljnu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervima. Prilično ste osetljivi i vrlo lako vas je povrediti. Čak i neki nedužan komentar može da vam zasmeta i izazove plač.

BLIZANCI

POSAO: Nadređena osoba inicira razgovor. Obeveštava vas o novim poslovnim planovima. Računa da vašu pomoć i da ćete dati svoj doprinos da se oni uspešno realizuju.

LJUBAV: Vaša nesigurnost je uzrok problema u vezi. Jako ste ljubomorni što partneru smeta. Iziritiran vašim ponašanem u afektu prekida vašu vezu. Jako ste uznemireni zbog toga.

ZDRAVLJE: Bubrezi su prilično osetljivi. Bilo bi dobro da povedete računa o garderobi. Postoji mogućnost da se malo slabije obučete, a da bubrezi prvi reaguju na hladnoću.

RAK

POSAO: Prilično ste fokusirani na upostavljanje nove poslovne saradnje. Uspevate da poslovne pregovore vodite u smeru koji vama odgovara. Na kraju postižete sporazum.

LJUBAV: Imate blokadu kada je ispoljavanje emocija u pitanju. Drugoj strani ne pada na pamet da ste nesigurni nego vaše ponašanje tumači kao nedostatak interesovanja za vezu.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Mogući su jedino problemi vezani za alergije. Postoji mogućnost da vam neka hrana smeta pa je potrebno povesti računa o namirnicama.

Roma Downey, horoskop, film, glumac

‘Son of God’/printscreen

Foto: ‘Son of God’/printscreen

LAV

POSAO: Očekuje vas razgovor za novi posao. Delujete smireno, autoritativno i energično. Ostavljate odličan utisak. Bez problema ulazite u listu najpoželjnijih kandidata.

LJUBAV: Očekuje vas novo poznanstvo. Razgovor sa drugom stranom je zanimlji i lepršav. Osećate se dobro u prisustvu druge osobe. Imate utisak kao da se dugo i dobro znate.

ZDRAVLJE: Imuni sistem ja jak. Vi se osećate dobro. U suštini nema razloga za zabrinutost. Najbolje da nastavite sa navikama koje su proverene i obezbeđuju vam dobro zdravlje.

DEVICA

POSAO: Zabrinuti ste zbog finansijske situacije. Iznenadni trošak vas izbacuje iz koloseka. Niti ste ga planirali, niti znate kako da ga ubacite u ionako skroman budžet.

LJUBAV: Imate problem da izrazite svoje emocije na pravi način. Umesto da se opustite vodite uštogljenu i ozbiljnu komunikaciju sa simpatijom. Ona ne shvata da vam se dopada.

ZDRAVLJE: Nervni sistem je prilično osetljiv. Dovoljna je sitnica da ispadnete iz takta. Upravo zbog iznenadnog troška dolazi do napetosti, nervoze, pada raspoloženja.

VAGA

POSAO: U fazi ste kreativnosti. Imate jake vizije i intuiciju. Ukoliko se bavite umetnošću odličan je dan za nastanak originalnih dela. Ona govore o bogatstvu vaše duše.

LJUBAV: Emotivno ste jako nesigurni. Fale vam dokazi ljubavi simpatije. On smatra da su njegove emocije vidljive i da nema potrebe da vas dodatno ubeđuje da mu je stalo do vas.

ZDRAVLJE: Stomak je prilično osetljiv. Moze se desiti da pojedete namirnicu koja vam smeta, koja sadrži neki alergen, a u najgorem slučaju može doći do trovanja.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao stagnira. Uzrok su teškoće koje ne uspevate da prevaziđete. Nadređena osoba je svesna problema koji imate pa vam u najboljoj nameri sugeriše kako da rešite problem.

LJUBAV: Zadovoljni ste emotivnom sferom. U potpunosti ste posvećeni partneru. Ipak, promiče vam njegovo neraspoloženje. Partner uspešno krije svoje probleme od vas.

ZDRAVLJE: Bubrezi su jako osetljivi. Pokušajte da predupredite problem. Gledajte da budete u toplom ili dobro zatopljeni da bi izbegli problem. U slučaju simptoma potražite lekara.

horoskop, glumac, priroda

shutterstock

Foto: shutterstock

STRELAC

POSAO: Jako ste energicni, samouvereni i takmičarski nastrojeni. Jedva čekate da uđete u trku sa konkurencijom. Sigurni ste da ćete im pokazati da ste sposobniji od njih.

LJUBAV: Emotivno ste nesigurni. Sumnjate u svoje emocije, emocije partnera, mogućnost da izgradite stabilnu vezu. Partneru se jako dopadate i vaš negativan stav ga prilično pogađa.

ZDRAVLJE: Disajni organi su osetljivi. Neki pređašnji problemi mogu ponovo da se pojave. Prisutna je i mogućnost upotrebe lekova. Pokušajte toplim napicima da izbegnete probleme.

JARAC

POSAO: Odličan je dan za završetak poslovne saradnje. Već neko vreme ste bili nezadovoljni i današnji kiks druge strane vas je motivisao da uradite ono o čemu ste razmišljali.

LJUBAV: Nezadovoljni ste kako se veza razvija. Partner je jako hladan prema vama i to vam smeta. Njegovo ponasanje tumačite kao nedostatak emocija i interesovanja za vaš odnos.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Imunitet je solidan tako da nema razloga za brigu. Imate prilično odgovoran stav prema zdravljui i radite sve što je u vašoj moći da ga očuvate.

VODOLIJA

POSAO: Ambiciozni ste, samouvereni i željni uspeha. Planovi koji donosite su prilično zahtevni, ali vi sa puno optimizma krećete u njihovu realizaciju. Sigurni ste u uspeh.

LJUBAV: Niste raspoloženi za druženje i neophodno vam je da budete sami da biste obnovili svoju energiju. Partner vas ne razume najbolje i ima utisak da ga ignorišete jer vam nije stalo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavnim sistemom. Stomak je prilično osetljiv i velike su šanse da odreaguje na hranu koja vam smeta. Pazite šta jedete da bi izbegli dijareju.

RIBE

POSAO: Puni ste energije, samouvereni, imate utisak da sve možete. Planovi su vam megalomanski, ali vi smatrate da su ostvarivi. Svu energiju ulažete u posao.

LJUBAV: Imate simpatiju, ali se ne snalazite najbolje. Maštate o vezi, ali niste sigurni koji konkretno korak da preduzmete. U tom razmišljanju prolazi vam vreme i ništa se ne dešava.

ZDRAVLJE: Zdravstveno ste dobro. Vas organizam je jak. Ukoliko ste donedavno bili bolesni organizam se uspešno regeneriše. Jedino treba da povedete računa o ishrani.