devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna
Shutterstock
devojka, žena, kluba, zamišljena, tužna

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete razrešenje pitanja koja su vam stvarala veliko opterećenje i kočnicu ka napredovanju. Konačno ćete dobiti odgovore na neka pitanja.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja nije istog porekla kao i vi. Moguće je da ćete svoju sreću u ljubavi naći u vezi na daljinu.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate probleme. Možete da očekujete da će vam ovaj dan biti generalno povoljan i da ćete biti spremni da se bavit sobom i ljudima koje volite.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Moguće je da ćete prisustvovati nekim iznenađenjima i poslovnim preokretima koji ne zavise od vas. Potrudite se da uradite ono što možete kako situaciju ne biste dodatno komplikovali.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za novo poznanstvo i flert sa osobom koja još uvek nema sasvim rešen bračni status. Moguće je da će to u vama predstavljati veću moralnu kočnicu.

ZDRAVLJE: Bešika vam je osetljiva, pa povedite računa. Moguće je da ćete biti skloni upalama i infekcijama. Povedite računa o svom zdravlju i idite na redovne kontrole

BLIZANCI

POSAO: Oslanjate se na svoje saradnike u koje imate poverenja. Mada, trebali biste malo da povedete računa i da ne verujete baš svima. Izbegavajte veće sukobe danas.

LJUBAV: Možete da očekujete promene raspoloženja kod voljene osobe koja deluje prilično razdražljivo. Ako ste slobodni, imaćete priliku za novo poznanstvo i flert.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ne bi trebalo da očekujte veće probleme na polju zdravlja. Imate dovoljno energije da sve svoje planove sprovedete u delo. Povoljan dan je pred vama.

Muvanje, flert, par, ljubav, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Imate neke dosta obaveza tokom dana iako to niste planirali. Moguće je da je vaša motivacija u opadanju. Potrudite se da odvojite neko vreme za odmor, ipak je nedelja.

LJUBAV: Možete da očekujete dobar odnos sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u braku očekuje vas sreća unutar zajedničkog doma. Spremni ste da se partneru maksimalno posvetite.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam donese probleme sa zdravljem. Podložni ste raznim smetnjama. Povedite računa o svom zdravlju i idite na redovne kontrole.

LAV

POSAO: Nećete imati previše posla. Pred vama je povoljan period za godišnji odmor ili neko kraće putovanje. Možete da očekujete da ćete ovaj kraj vikenda provesti mirno.

LJUBAV: Možete da se nadate susretu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama su zanimljiva nova dešavanja na polju emocija. Možete da očekujete povoljan dan.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna aritmija. Povedite računa o svom srcu. Ako ste već imali neke tegobe koje su vezane za kardiovaskularni sistem, posavetujte se sa vašim lekarom.

Infarkt bolovi napad loše smrt srce nesvest

Shutterstock

Foto: Shutterstock

DEVICA

POSAO: Nova dešavanja na poslovnom planu vas zbunjuju, jer ništa nije ispalo onako kako ste očekivali. Dajte sebi vremena da prihvatite nove okolnosti u kojima ste se našli.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom se popravlja i stekli ste utisak da ipak postoji nada da ćete biti zadovoljni i srećni zajedno. Možete da očekujete da ćete imati dobru energiju danas.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da bude osetljiv kod vas tokom današnjeg dana. Izbegavajte bilo kakvo naprezanje, odmarajte, pazite na ishranu.

VAGA

POSAO: Komunikacija koju imate sa kolegama je odlična. Veoma ste zadovoljni stanjem koje vlada na poslu. Možete da očekujete pozitivna dešavanja danas na ovom polju.

LJUBAV: Nije vam lako da pred osobom koja vam se dopada pokažete svoja osećanja. Prilično ste stidljivi i za sada se držite na distanci. Moguće je da ni sami ne znate kako da se opustite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuju vas neke lepe vesti na polju finansija. Imate utisak da se konačno na ovom polju sve veoma značajno pokreće. Uskoro ćete imati pozitivno razrešenje.

LJUBAV: Otvoreno pokazujete osećanja prema voljenoj osobi i ona vam uzvraća na veoma pozitivan način. Možete da očekujete da će vaša veza da se stabilizuje u budućnosti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu šećera. Moguće je da ćete imati neke probleme na ovom polju zbog loših navika vezanih za ishranu. Posetite lekara za svaki slučaj.

STRELAC

POSAO: Očekuju vas manja otežanja na polju posla. Kao da vam se napredovanje već duže vreme konstantno odlaže... Nije vam lako da se organizujete na ovom polju.

LJUBAV: Na prvom mestu vam je odnos sa voljenom osobom. Kada sve ostalo ne ide kako treba, znate da pored nje možete naći utehu. Pred vama je povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak. Povedite računa o svom zdravlju danas. Potrudite se da redovno jedete i da unosite dovoljno tečnosti. Pazite na sebe u narednom periodu.

Posao, zarada, IT, ekonomija

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Povedite računa o tome da ne preterujete u zahtevima koje postavljate na poslovnom planu. Malo spustite kriterijume. Važno je da budete svesni realnih ograničenja i kočnica.

LJUBAV: Postoji jedna osoba koju jako poštujete i divite joj se iz daleka. Emocije prema njoj u vama još nisu sasvim sazrele. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije. Pred vama je dan tokom kojeg ćete uspeti da ostvarite pozitivnu atmosferu na mnogim poljima. Zdravlje vam je dobro i sigurni ste u sebe.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da poklanjate olako svoje poverenje. Danas bi neko mogao da pokuša da vas obmane. Izbegavajte upuštanje u bilo kakve sumnjive transakcije tokom ovog perioda.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada vrlo nonšalantno komunicira sa vama i niste sigurni da li vas gleda samo kao prijatelja. Moguće je da ćete neko vreme niti u ljubavnoj dilemi.

ZDRAVLJE: Osetljive kosti i kičma. Moguće je da ćete imati probleme sa leđima danas. Izbegavajte preterano naprezanje i potrudite se da ne optrećujete kičmu.

RIBE

POSAO: Moguće je da ne funkcionišete baš najbolje u radnom okruženju i da vam je potreban odmor i opuštanje. Današnji dan iskoritite za to da se posvetite sebi, ipak je nedelja.

LJUBAV: Možete da očekujete lepu situaciju sa voljenom osobom. Pred vama je prilika da napravite lep i romantičan ugođaj. Uživajte u romantičnoj atmosferi koja će vas ispuniti.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu tečnosti. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa zdravljem danas a i metabolizam bi mogao da vam bude malo usporen.