FANATIČNI CILJEVI Kada se zagrle Pluton i Jupiter: Vreme korenitih promena, strastvenih ljubavi i velikih društvenih reformi

Mogući i sukobi sa vlastima i hapšenja

astrologija
Foto: Shutterstock

Jupiter je egzaknoj nultoj konjunkciji sa Plutonom - od pozitivnih uticaja donosi dobro vreme za preduzimanje korenitih životnih promena, i pružanje novih životnih šansi za ostvarenje sreće i uspeha.

Planete utiču na znake Zodijaka
oto: Shutterstock

Na poslovnom planu se neretko otvaraju nove mogucnosti. U ljubavi se pružaju mogućnosti za razvoj vrlo strastvene ljubavne veze koja može imati tendenciju da preraste u vrlo ozbiljnu i duboko emotivnu povezanost, donosi želju za uticajem na duhovnom i materijalnom planu, želju za vođenjem masa i donošenjem društvenih ili religioznih reformi, organizacione pokrete, postizanje velikog uspeha, pribavljanje bogatstva, donosi trku za fanatičnim ciljevima, ali donosi i želju za iskorišćavanjem drugih, ekstravagancijom, ogromne gubitke, sukobe sa vlastima, hapšenja.

Sunce Planete Sunčev sistem Svemir
Foto: Shutterstock

Mars je u egzaktnoj konjukciji sa Saturnom, donosi osećaj sputanosti, umora, iscrpljenosti, potrošenosti, ali tranzit donosi i sposobnost reorganizacije planova, dužnosti i obaveza tako da će se mnoge stvari uz veliku upornost i disciplinovanost, uspešno završiti, na teži i sporiji način.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi