Jesen ovim znacima donosi HOROR: Da li ste među njima!?

Biće dramatično!

zlo
Foto: Shutterstock

Jesen je vreme promena i novih dostignuća. Ljudi nakon letnjih odmora dobijaju snagu i pokušavaju nešto da promene u životu.

To može biti promena posla, položaja ili čak oblasti rada, kao i promena partnera ili možda kupovina nekretnine.

DA LI STE I VI MEĐU ZNACIMA KOJIMA ĆE JESEN PROMENITI ŽIVOT?

Ukupan broj glasova: 142

  • Da!: 51% (72)
  • Ne!: 49% (70)

Čuveni ruski astrolog Pavle Globa za pet znakova Zodijaka prognozira velike životne promene na jesen!

Vage na jesen očekuju dramatične promene u ličnom životu. Neki predstavnici ovog znaka napokon će moći da pređu u novi odnos sa partnerom: to može biti ili ponuda da živite zajedno ili bračna ponuda.

Zodijak, horoskop, vaga
Foto: Shutterstock

Takođe, jesen može radikalno promeniti život Blizanaca. Blizanci su dugo sanjali da se konačno oslobode "kancelarijskog ropstva" i počnu da rade nešto kreativnije i zanimljivije. Talentovani Blizanci teško se snalaze u rasporedima i rutinama. Žele da imaju više slobode za svoju kreativnost. Upravo tu slobodu će im na jesen doneti sudbina. Blizanci ovu priliku ne smeju da propuste.

Zodijak, horoskop, blizanci
Foto: Shutterstock

Marljivim Devicama na jesen stiže unapređenje na poslovnom planu. Samo se ne smete plašiti odgovornosti koja će "pasti" na vas sa novom funkcijom.

Zodijak, horoskop, devica
Foto: Shutterstock

Na jesen velike promene stižu i u život Ovnova. Pripadnici ovog znaka navikli su da rade i odlučuju brzo; teško im je da sede i mirno čekaju. Njihova impulsivnost će im na jesen konačno doneti dobre stvari. Mnogim Ovnovima biće ponuđen zanimljiv i složen projekat na poslu, koji će podrazumevati ne samo povećanje prihoda, već i mogući prelazak na višu poziciju.

Zodijak, horoskop, ovan
Foto: Shutterstock

Vodolija će se takođe suočiti sa dramatičnim promenama u privatnom životu. Vodolije, isto kao i Blizanci, jako cene slobodu i ponekad su zbog nje spremni da se odreknu svega i svih. Na jesen mnogi predstavnici ovog znaka mogu primiti "neočekivani" udarac – voljena osoba izneće ultimatum ili podneti zahtev za razvod ili najaviti raskid.

Zodijak, horoskop, vodolija
Foto: Shutterstock

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi