horoskop, priroda
pixbay
horoskop, priroda

pixbay

Foto: pixbay

Prva polovina aprila donosi nam neverovatnu pokretačku energiju - bićemo snano motivisani da se posvetimo projektima koje smo ranije odugovlačili.

Ova fantastična motivaciona energija biće isceljujuća za vas, zato je važno da se sa njom povežete i koristite je u cilju napredovanja, pokretanja novih ideja i kreativnosti.

Mlad Mesec u Ovnu 11. aprila, jedan je od najmoćnijih datuma u 2021. godini za manifestovanje želja, privlačenje željenog i mogućnosti za napredovanje u raznim oblastima. Donosi nam moćnu i manetnu energiju - moćićemo da privučemo sve što želimo.

U prvoj polovini meseca suočićemo se i sa neptom energijom koju donosi kvadrat Marsa i Neptuna. Na površinu će izaći mnoge tajne i skrivene informacije. Ali, kako ulazimo krajem meseca u sezonu Bika, primetićemo mirniju energiju, obnavljanje i buđenja iz iluzija.

Kraj aprila donosi nam racionalizaciju i spremnost da se suočimo sa izazovima i materijalizujemo snove.

Evo koji su najvažiji događaji u kosmosu u aprilu 2021. godine i kako će uticati na nas:

3. april - Merkur u Ovnu

Merkur, planeta komunikacije ulazi u znak Ovna i donosi nam jasnu i tačnu moć govora i vrlo istančane sposobnosti komunikacije. Pazite samo da se neke tajne ne otkriju.

4. april - magičan niz 4-4

Četvrti dan četvrtog meseca nosi energiju magičnog niza 4-4 koji ukazuje na zarastanje emotivnih rana, autentičnost i postavljanje čvrstih temelja ličnosti. Vaši duhovni vodiči vam na ovaj dan mogu pokazati važne smernice.

6. april - Spoj Sunca i Ceresa

Asteroid Ceres simbol je ženske energije i obilja, a kada se poravna sa Suncem, duboko osećamo energiju ovog asteroida i u nama se budi moćna kreativna energija. Bavićeo se stavrima koje nam ispujavaju srce. Boravićemo sa ljudima sa kojima se osećamo istinsko voljeno.

9. april - Kvadrat Marsa i Neptuna

Ova energija dostiže svoj vrhunac 9. aprila, ali osećaćemo je celog meseca. Kvadrat Marsa i Neptuna na površinu iznosi stare tajne koje mogu poljuljati temelje i narušiti odnose. Kada nove informacije isplivaju, moramo delovati brzo i verovati svojim instiktima.

horoskop, priroda, mlad mesec

shutterstock

Foto: shutterstock

11. april - mlad Mesec u Ovnu

Ovo je najboljid an za manifestaciju, postavljanje namera, vizualizaciju, napredak i ostvarenje ciljeva. Ako se usredredite na neku stavr, mlad Mesec vam može pomoći da postanete magnetno privlačni za svoje želje. Vreme je da povratite moć koja je prisutna u vama i krenete u novu misiju - kreiranje svetlije i lepše budućnosti.

13. april - Konjukcijaa Sunca i Erisa

Eris je patuljasta planeta koja može u našem ličnom životu da uzburka stvari iz podsvesti i pomaže nam da postanemo svesniji svoje senke i svog bića.

14. april - Venera u Biku

Venera, planeta ljubavi i veza prelazi u jedan od svojih znakova vladavine, stvarajući snažno i skladno polje snage. Ovo je vreme kada sebe možemo razmaziti, priuštite sebi novu odeću, ukusan obrok ili bilo šta zbog čega se osećate srećni i posebno.

18. april - Konjunkcija Sunca i Merkura

Kada se Sunce poravna sa Merkurom, njegova energija se uliva u dubinu našeg bića. Merkur je planeta komunikacije, tako da je ovo savršeno vreme da podelite svoju priču, obavite težak razgovor, napravite intervju za posao ili napišete propratno pismo. Bilo koji oblik komunikacije biće odličan za postizanje željenog.

19. april - vladavina Bika

Srećan rođendan dragi Bikovi! Iz vatrenog Ovna prelazimo u zemljani znak Bika. Sezona Ovna je bila zauzeta i možda smo osetili da je vreme brzo ubrzalo. Možda smo započeli i nove projekte ili smo možda preuzeli mnogo veću odgovornost. Sezona Bika daje nam priliku da dođemo do daha i da poradimo na utvrđivanju onoga što je već u našim planovima. Vreme je za konsolidaciju i stvaranje stabilnih osnova za budućnost.

22. april - Venera u konjunkciji sa Uranom

Uran uvek ima potencijal da stvori neku nepriliku i donese promenu. Uran je trenutno u znaku Bika, tako da ćemo tokom sezone Bika ova planeta biti vrlo aktivna. Na današnji dan možemo se osećati nemirno u određenoj vezi ili u našim odnosima uopšte. Možda su potrebne neke promene kako bi se stvari sredile.

Postrojili se Venera, Mars, Saturn i Jupiter

Shutterstock

Foto: Shutterstock

23. april - Mars u Raku

Mars ide napred i sada je dostigao znak Raka. Mars u Raku može pogoršati naše emocije i učiniti da se osećamo razdražljivo ili čak pomalo nemirno. Možda ćemo ovu nemirnu energiju morati preusmeriti u nešto produktivno ili kreativno. Mars u Rakumože da nas učini i impulsivnim, posebno kada je reč o stvarima koje su za nas duboko lične i važne.

26./27.april - Pun Supermesec u Škorpiji

Ovo je prvi pun Supermesec i ovoga puta je u znaku Škorpije - donosi duboko obnavljajuću energiju koja će pročistiti našu dušu. Možda se osećamo kao da prolazimo neku vrstu psihičkog čišćenja ili preporoda. Pošto je Uran veoma aktivan za vreme ovog punog Meseca, možda će nas dočekati neke iznenadne promene ili se na neki način osećamo nesigurno ili nestabilno. Ovo može biti izuzetno emocionalno, ali i prosvetljujuće vreme.

27. april - Retrogradni Pluton

Pluton razbija čaroliju planeta u direktnom hodu i kreće retrogradno. Srećom, Pluton se kreće izuzetno sporo i ova retrogradna faza osećaće se na vrlo suptilnom nivou. Možda ćemo morati da se podsetimo na događaje od septembra do oktobra prošle godine.

30. april - Sunce u konjunkciji sa Uranom

Sunce pravi godišnju konjunkciju sa Uranom, planetom inovacija, promena i buđenja. Energija Urana će se ovog dana snažno osetiti. Sve što nam više nije potrebno napuštamo, a iznenada pronalazimo reššenja i ideje za razne životn esituacije. Kako je Uran u Biku, tako i ekološka pitanja mogu isplivati na površinu.