Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Shutterstock, ilustracija
Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da niste preterano raspoloženi, da u vama vlada dosta nervoze i da se loše osećate zbog toga. Poslovne okolnosti vam sada ne idu u prilog i zabrinuti ste.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete osećanja. Imate utisak da će voljena osoba imati neke predrasude u vezi vas. Ipak, važno je da se potrudite da pokažete da možete biti otvoreniji.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče. Posetite lekara kako biste utvrdili kakav tretman biste trebali da sporvedete da bi vam zdravlje bilo bolje i stabilnije. Nemojte da se lečite na svoju ruku.

BIK

POSAO: Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao i uradićete sve što je do vas kako bi to i postigli. Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete svoje planove i ambicije.

LJUBAV: Moguće je da sa voljenom osobom imate neke konflikte koji vas sprečavaju da ostvarite istinski dobar odnos. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta inata.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja je za vas ključan faktot za dobro zdravlje. Pred vama je period u kojem biste trebali da povedete više računa o svom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo obaveza koje vas sputavaju i koje vam predstavljaju opterećenje. Moguće je da se ne osećate zadovoljno poslovnom situacijom i da vas dosta toga guši sada na ovom polju.

LJUBAV: Ne dopada vam se odnos koji trenutno postji između vas i partnera i želite promene kako biste mogli da budete ispunjeniji i srećniji. Razgovarajte o svemu sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako bi na ovom polju mogli da ostvarite bolje stanje. Važno je da ojačate svoj imuniet i da budete pažljivi kada je zdravlje u pitanju.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Nema razloga da brinete jer vas ne očekuju veće ili drastičnije promene na ovom polju. Pred vama je perod koji vam donosi stabilizaciju na polju posla i priliku da budete zadovoljni.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da flertujete sa osobom koja vam se dopadala i nekada ranije u vašoj prošlosti. Moguće je da ćete biti spremni da u odnosu sa njom napravite konkretniji korak.

ZDRAVLJE: Stvarajte zdravije navike kako bi na polju zdravlja mogli da imate manje problema. Važno je da se više posvetite sebi i svojim potrebama u nardnom periodu.

LAV

POSAO: Lako možete da pokrenete nova dešavanja na ovom polju. Osećate se dobro jer imate podršku saradnika. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni vašim odnosom sa kolegama.

LJUBAV: Moguće je da će između vas i partnera vladati neki problemi i trzavice. Nije vam povoljan dan i skloni ste tome da preuveličavate probleme između vas dvoje u ovom periodu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete veoma osetljivi kada je u pitanju zdravlje. Zato se potrudite da više pazite na ishranu.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas manje prepreke na poslovnom polju. Na vašem putu do uspeha postoje kočnice. Potrebno vam je vreme i strpljenje kako biste uspeli da popravite situaciju.

LJUBAV: Dobro se osećate i sigurni ste u emocije koje imate ka voljenoj osobi. Pred vama je povoljan period za ljubav u kojem ćete imati stabilan i miran odnos sa vašim partnerom.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vam se vraćaju u narednom periodu. Vodite računa o svom zdravlju i na vreme posetite lekara ako primetite da imate bilo kakve probleme.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Imate jako dobru intuiciju koju danas treba da slušate. Očekuje vas period u kojem ćete donositi nove odluke na poslovnom polju. Izbegavajte bilo kakve veće rizike u ovom danu.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom i uživate u ljubavi koja vas spaja. Ako ste slobodni očekuje vas novo poznanstvo koje može da vam donese uzbuđenje i emocije u život.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak koji bi vam stvarao probleme. Izbegavajte preterano naprezanje, uzimajte dovoljno tečnosti i maksimalno čuvajte sebe i svoje zdravlje.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije povoljan dan pa ćete imati neku manju štetu na polju posla. Pred vama su nove komplikacije koje bi mogle dodatno da vam otežaju poslovnu situaciju.

LJUBAV: Imate utisak da sa voljenom osobom po nekim pitanjima nikako ne možete da ostvarite kompromis. Pred vama je period koji može da vam donese misli o raskidu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom kod vas u narednom periodu. Prikazani ste kao da vam je prilično nepovoljan period. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

STRELAC

POSAO: Na putovanju ćete biti razočarani nekim okolnostima u kojima se budete našli. Potrebno vam je vreme da rešite probleme kako biste mogli da se poslovno stabilizujete.

LJUBAV: Imate utisak da voljena osoba nije pokazala sve ono što iskreno oseća prema vama. Potrebno vam je vreme kako bi vaš odnos mogao da krene na bolje u budućnosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Posavetuujte sa vašim lekarom oko svega što vas brine. Povedite računa o svom zdravlju.

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Pazite na finansije jer vas očekuju na tom polju određene komplikacije. Sve ukazuje na poteškoće na poslu takođe. Važno je da budete mentalno jaki u narednom periodu.

LJUBAV: Očekuje vas nepovoljan period za polje ljubavi i braka. Pred vama je težak dan koji nosi razočarenja. Problemi sa voljenom osobom mogu da se reše ako budete istrajni.

ZDRAVLJE: Problemi sa hormonima su naglašeni kod vas a možete da imate dosta poteškoća i zbog stresa. Očekuje vas period koji vam donosi dosta oscilacija na polju zdravlja.

VODOLIJA

POSAO: Povedite računa o svojim poslovnim zadacima kako ne biste napravili neku veću grešku danas. potrudite se da poradite na koncentraciji koju imate na poslu.

LJUBAV: Skloni ste preterivanju na ovom polju, a ako odete predaleko sa inatom voljena osoba to neće baš najbolje podneti. Možete da očekujete da ćete imati komplikacije u vezi.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je što više sna. Očekuje vas period koji vam donosi stresove i umor na svakodnevnoj bazi. Potrebno vam je neko vreme da odmorite i da se sebi posvetite.

RIBE

POSAO: Pred vama je nepovoljan period. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi neke stvari osigurali. Važno je da budete spremni da neko vreme posao stavite na drugo mesto.

LJUBAV: Platonska veza između vas i simpatije postoji i već duže vreme se po tom pitanju skoro pa ništa ne menja. Osećate se beznadežno ali nemojte da očajavate, promena će biti.

ZDRAVLJE: Moguće je da se ne osećate dobro. Današnji dan vam može biti teži za polje zdravlja. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom i pazite na zdravlje.