Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Veoma ste vredni i spremni da date svoj maksimum na polju posla. Uspećete da ostvarite pozitivne pomake. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Potrebno je da budete malo otvoreniji u komunikaciji sa partnerom. Niko ne može da vam čita misli. Pred vama je period koji bi mogao da vam donese neke poteškoće.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hroničnim problemima. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje pa je zato važno da idete na redovne lekarske kontrole i da vodite više računa o sebi.

BIK

POSAO: Moguće je da ne ide baš sve onako kako ste očekivali ali da stanje može da se promeni na bolje, brže nego što mislite. Potrudite se da date sve od sebe kako bi vam posao išao na bolje.

LJUBAV: Želite da popravite odnos sa voljenom osobom ali vam se čini da on nema volje da se posveti vašem braku. Ukoliko ste slobodni, vaša patnja za osobom iz prošlosti može da preovlada.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži i na polju zdravlja nemate probleme. Pred vama je povoljan period na ovom polju generalno. Prijaće vam da budete aktivniji.

BLIZANCI

POSAO: Ispravljajte greške iz prošlosti, koje ste pravili jer ste bili nesmotreni i brzopleti. Možete da očekujete povoljan dan da rešite neki problem koji vas je mučio od ranije.

LJUBAV: Moguće je da niste sigurni u odluke koje ste donosili u prethodnom periodu. Pred vama je faza koja može biti promenljiva za ljubav. Posvetite se sebi.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa pritiskom su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete na polju zdravlja imati naglašenu sklonost ka tegobama na bazi stresa. Pazite na sebe.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

horoskop, zodijak, astrologija, Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Okruženi ste poslovnim problemima sa svih strana. Dobra vest je da imate dovoljno snage u sebi da sve to prevaziđete. Dosta toga vas u ovom periodu očekuje.

LJUBAV: Nadate se pomirenju sa voljenom osobom. Očekuje vas period u kojem su moguće pozitivne promene. Ako ste slobodni, novo poznanstvo vam veoma uskoro dolazi u život.

ZDRAVLJE: Predeo grudnog koša je osetljiv kod vas. U narednom periodu ćete biti skloni tegobama na ovom polju. Pluća bi mogla da vam budu posebno slaba tačka.

LAV

POSAO: Imaćete priliku da menjate radno mesto. Možete da očekujete neke dobre ponude kada je u pitanju vaš posao. Sudbina će vam biti veoma naklonjena tokom dana.

LJUBAV: Nadate se susretu sa voljenom osobom. Odnos vam je promenljiv u poslednje vreme i voleli biste to da popravite. Važno je da se potrudite da uložite više u vašu komunikaciju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa želucem. Pred vama je period koji vam donosi probleme sa varenjem. Moguća je česta kiselina, gorušica kao i problemi sa mučninama.

DEVICA

POSAO: Pokazaćete da možete da ostvarite svoje snove uprkos onima koji ne veruju u vas! Pred vama je period koji vam donosi manje poteškoće na polju posla. Pazite na svoje rivale.

LJUBAV: Imate poverenje u svog partnera i očekuje vas lep dan sa njim. Povoljna je atmosfera za planiranje zajednice. Očekuje vas period u kojem ćete biti emotivno ispunjeni.

ZDRAVLJE: Odmarajte se. Pred vama je faza koja može da vam donese manje probleme na polju zdravlja zbog iscrpljenosti. Naredni period vam je prilično napet.

ASTRO, zodijak

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Može se reći da ste generalno zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da ne želite poslovne promene. Očekuje vas period koji vam donosi poslovne preokrete.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete u vašem bliskom okruženju ili u vašem komšiluku. Naredni period bi veoma lako mogao da vam donese zbližavanje.

ZDRAVLJE: Prolazna uznemirenost je moguća u narednom periodu kod vas. Predstoji vam faza u kojoj ćete imati dosta stresnih okolnosti oko sebe pa je važno da vodite više računa o tome.

ŠKORPIJA

POSAO: Ukoliko imate neku dilemu najbolje bi bilo da poslušate svoju intuiciju. Vaš unutrašnji osećaj vas nikada nije prevario. Ovaj put takođe, treba da slušate svoju intuiciju.

LJUBAV: Pred vama je jako lep period za početak nove veze. Možete da očekujete pozitivne okolnosti u odnosu i komunikaciji sa voljenom osobom. Postajete sve bliskiji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nadutosti. Vaše zdravlje bi moglo da bude malo narušeno usled stomačnih tegoba. Povedite više računa o svojoj ishrani u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Potrudite se da se posvetite poslu i obavezama koje imate ispred sebe. Možete da očekujete malo teži dan kada je u pitanju vaše polje posla danas.

LJUBAV: Skloni ste preterivanjuu u svađama sa voljenom osobom, pa ćete reći neke stvari zbog kojih ćete se kasnije kajati. Naredni period vam donosi dosta nekih komplikacija.

ZDRAVLJE: Povišena temperatura je moguća kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza koja vam može doneti probleme sa zdravljem. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Moguće je da se od vas traži više posvećenosti na poslovnom polju. Niste sigurni koje su vaše granice kada su u pitanju obaveze i neke stvari vam sada sve teže i teže padaju.

LJUBAV: Želite da priuštite neko lepo iznenađenje voljenoj osobi. Zaljubljeni ste i lepo vam je kada ste zajedno. Očekuje vas povoljan period za vašu vezu. Uživajte u emocijama.

ZDRAVLJE: Pazite na krvni pritisak koji bi u narednom periodu mogao da vam bude problematična tačka. Polje zdravlja vam nije dobro prikazano danas.

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ćete imati manje komplikacije koje nećete moći da rešite sasvim sami. Očekuje vas period u kojem će vam na poslovnom polju biti potrebna pomoć saradnika.

LJUBAV: Moguće je da se partner udaljava od vas a vi ga puštate. Smatrate da će se vratiti sam, ako vas iskreno voli. Ukoliko ste slobodni, nije povoljan momenat za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati dosta tenzije u svakodnevnom okruženju. Nađite način za relaksaciju.

RIBE

POSAO: Imate priliku da ispravite greške koje ste pravili i da dokažete da ste spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan period za razrešenja na ovom polju.

LJUBAV: Pred vama je povoljan dan za ljubav. Možete da očekujete novo, zanimljivo poznanstvo i flert. Naćićete osobu koja će vam veoma prijati i odgovarati.

ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete dan u kojem ćete imati manje zdravstvene probleme zbog pada imuniteta.