Planeta Mars, horoskop
Shutterstock
Planeta Mars, horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Ne uspevate da uspostavite zadovoljavajuću komunikaciju sa kolegama. Brzo razmišljate i spremni ste na razik, pa vas opreznost kolega u donošenju odluka iritira.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vezani za kosti, kožu i zube su i dalje prisutni. Jedan zub konstantno reaguje na temperaturu hrane pa konačno zakazujete tretman kod stomatologa.

BIK

POSAO: Dešavanja na polju finansija se dešavaju vrtoglavnom brzinom. Danas vam se iznenada pojavljuje trošak koji niste planirali. Opada vam raspoloženje zbog ovog izdatka.

LJUBAV: Nezadovoljni ste odnosom sa partnerkom. Od odnosa očekujete mnogo više , ali već dugo imate utisak da se ona ne trudi oko veze i da joj više nije stalo do vas.

ZDRAVLJE: Nervi su vam osetljivi. Pokušajte da se više odmarate i izbegavate stresne situacije kako na poslu tako i sa partnerkom. Postoji opasnost da previše burno reagujete.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas otvoren razgovor sa nadređenim. Dotična osoba ima puno poverenje u vaše sposobnosti, a vi imate subjektivan utisak da ne zaslužujete toliko poverenje.

LJUBAV: Preterujete u svojim ljubavnim očekivanjima. Partnerkinu uobičajenu i normalnu komunikaciju sa drugim ljudima doživljavate kao direktan atak na vašu vezu.

ZDRAVLJE: Osećate se slabo. Nemate kondiciju i svesni ste da je to razlog vaše slabosti. Odlučujete da nešto uradite po tom pitanju, ali ne danas, jer nemate snage.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Raspoloženi ste za komunikciju sa saradnicima i postizanje dogovora. Vaše ideje i predloge druga strana ne prihvata. Doživljavate debakl prilikom poslovnih pregovora.

LJUBAV: Ako ste u vezi nezadovoljni ste odnosom. Iako su vam emocije na početku veze bile intenzivne, stabilne i imali ste utisak da će trajati večno, stvarnost je totalno drugačija.

ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani. Naučili ste iz prakse koja vam hrana smeta, a koja ne i sada disciplovano birate isključivo hranu na koju ste tolerantni. Osećate se dobro.

LAV

POSAO: Raspoloženi ste za postizanje poslovnih ciljeva. Razrađujete detaljno plan, faze razvoja projekta, pokušavate da unapred sprečite pojavljivanje slabih tačaka.

LJUBAV: Imate potrebu za intenzivnom komunikacijom sa partnerkom. Ona je neko ko vas razume, podstiče, postavlja prava pitanja. Sa njom se uvek osećate ispunjeno.

ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive. Toliko vremena provodite pred ekranom računara da se pojavljuju posledice. Oči su vam suve i umorne. Kupujete kapi za oči da bi rešili problem.

DEVICA

POSAO: Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Kako već duže vreme niste profesionalno ispunjeni razmišljate o promeni posla. Izlazite na net ne bi li proverili ponudu poslova.

ZDRAVLJE: Imate problema sa pritiskom. Zbog toga je zdravstvena situacija neujednačena: u nekim momentima se osećate dobro, a u nekim niste pri sebi i potreban vam je predah.

Horoskop

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Vredni ste i želite da završite što više poslova. Uprkos tome, posao se jako sporo odvija i na kraju dan završavate sa mnogo manje odrađenih obaveza nego što ste planirali.

LJUBAV: Ljubav je centar vašeg univerzuma, a partner njegov vladar. Osećate da nema šta ne bi uradili za svog partnera. Sigurni ste u njegove emocije i da bi on isto uradio za vas.

ZDRAVLJE: Pripazite na disajne organe. Danas su osetljivi, posebno grlo. Ne prija im hladnoća. Umesto nekog hladnog pića koje želite da popijete bolje da se odlučite za topao čaj.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao se odvija traljavo. Pokušavate uporno da rešite poslovne probleme, ali danas nije pravi dan za to. Navikli ste da samostalno rešavate probleme, pa vam zastoj smeta.

LJUBAV: Ako ste u vezi primećujete da partnerka nema isti stav kao vi prema vezi. Dok ste vi emotivno stabilni i posvećeni drugoj strani, ona vam deluje nezainteresovano.

ZDRAVLJE: Kosti su osetljive. Najbolje je da neke probleme preventivno izbegnete. Pripazite se slučajnih uganuća, naprsnuća, lomljenja kostiju. Oporavak bi bio vremenski dug.

STRELAC

POSAO: Generalno ste prikazani kao timski igrač, ali vam to ne ide tokom ove nedelje. Sa kolegama ne uspevate da nađete zajednički jezik. Smatrate da su vaše ideje originalne i bolje.

LJUBAV: Niste raspoloženi za komunikaciju i susret sa partnerkom. Izlazite sa prijateljima i opuštate se na taj način. Partnerki smeta što je čak ni forme radi niste pozvali u društvo.

ZDRAVLJE: Niste raspoloženi. Dobra hrana, piće i odlična atmosfera sa prijateljima vas opuštaju. Osećate se dobro. Nekad su obične stvari dovoljne za podizanje raspoloženja.

Astro, horoskop, znaci

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Slede vam problemi na polju komunikacije. Poslovni sastanak se ne odvija kako bi želeli. Niti vi pokazujete želju za kompromisom i postizanjem dogovora niti druga strana.

LJUBAV: Ukoliko imate parterku pravite probleme bez potrebe. Uzrok je vaša ljubomora. Želite partnerku koja je u potpunosti posvećana vašem odnosu, ali se to ne ostvaruje.

ZDRAVLJE: Hronični problemi su i dalje aktuelni. Slični problemi sa kostima, zubima i kožom kao da se smenjuju. Danas imate probleme sa zubom i odlazite kod stomatologa.

VODOLIJA

POSAO: Pokušavate da se prilagodite situaciji na poslu, ali vam ne ide od ruke. Problema ima tako puno da ne znate koji prvo da rešite. Pokušavate da odredite prioritete.

LJUBAV: Potrebna vam je partnerka koja vas razume i pruža podršku. Želite da budete sami, da napunite baterije i da partnerka normalno prihvati vašu potrebu za samoćom.

ZDRAVLJE: Nervi su vam osetljivi. Ne podnosite dobro situaciju na poslu: mnogobrojne probleme, preveliki pritisak, megalomanske ciljeve. Opuštate se u tišini i miru doma svog.

RIBE

POSAO: Pred vama je uspešan dan. Sve što ste isplanirali da uradite odrađujete bez ikakvog zastoja. Pravite nove, veće poslovne planove kada vidite kako se posao sjajno odvija.

LJUBAV: Iako ste emotivno vezani za partnerku primećujete da vam odnos nije najbolji. Imate utisak da vam partnerka ne uzvraća emocije na isti način i to vam smeta.

ZDRAVLJE: Zanima vas kako da unapredite svoje zdravlje i zdravlje porodice. Iz tog razloga se interesujete za zdravu ishranu i planirate da uvedete novitete u jelovnik.