Horoskop, astrologija, horoskopski znaci
Shutterstock, ilustracija
Horoskop, astrologija, horoskopski znaci

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete imati promene na polju posla koje dolaze sasvim iznenada kod vas. Važno je da budete spremni da u svim situacijama brzo reagujete i da pokažete inicijativu.

LJUBAV: Očekuje vas period u kojem ćete imati probleme sa voljenom osobom. Moguće je da postoje neka opterećenja među vama koja va još iz prošlosti muče.

ZDRAVLJE: Bilo bi dobro da posetite zubara kako biste utvrdili da li je na toj strani sa vašim zdravljem sve uredu. Možete da očekujete period koji vam donosi manje nestabilnosti.

BIK

POSAO: Možete da očekujete iznenadni preokret na polju posla. Pred vama je period u kojem ćete imati promenu radnog mesta. Važno je da budete spremni za nova dešavanja.

LJUBAV: Pred vama je uzbudljiva veza u kojoj ćete imati dosta zanimljivih ljubavnih promena. Maksimalno se potrudite da na ovom polju pokažete svoja osećanja iskren bez ustezanja.

ZDRAVLJE: Nema problema na ovom polju. Osećate se jako dobro. Prija vam da budete aktivni i da se maksimalno posvetite bavljenju sportom! Zadovoljni ste kada ste u kondiciji!

Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da stabilizujete odnos sa poslovnim saradnicima kao i sa nadređenima u narednom periodu. Očekuje vas povoljna faza za polje posla.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da vam se maksimalno posveti. Možete da se nadate pozitivnim preokretima u vašoj vezi. Iskrena osećanja među vama postoje.

ZDRAVLJE: Problemi sa bešikom su naglašeni kod vas u narednom periodu pa možete da budete skloni upalama i urinarnim tegobama. Povedite više računa o sebi.

RAK

POSAO: Možete da očekujete probleme u komunikaciji sa kolegama. Moguće je da vam sve to unosi veliku tenziju i da često niste spremni da se suočite sa nekim problemima.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljiv dan za ljubavno polje. Pred vama je poznanstvo sa novom osobom koja će vam se svideti. Očekuje vas lepa ljubavna atmosfera.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i možete da očekujete da ćete na ovom polju imati sasvim stabilno stanje. Pred vama je period u kojem vam zdravlje može biti sasvim stabilno.

LAV

POSAO: Poslovna situacija se menja u neočekivanom pravcu. Potrebno vam je neko vreme da se stvari vrate pod vašu kontrolu. Izbegavajte preterane rizike na polju posla sada.

LJUBAV: Možete da se nadate stabilnom odnosu i ozbiljnoj vezi sa osobom do koje vam je stalo. Pred vama je povoljna faza koja vam donosi lepe promene.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj. Moguće je da ćete biti skloni manjim problemima na polju zdravlja u narednom periodu. Važno je da pazite na sebe.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete dobru situaciju na ovom polju. Stvari se odvijaju u željenom pravcu i spremni ste da se posvetite poslovnim ciljevima i planovima.

LJUBAV: Novo emotivno poznanstvo je pred vama danas. Uskoro ćete imati priliku za početak jedne dugotrajne veze. Osećate da je došlo vreme da se i vi emotivno sredite!

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Očekuje vas period u kojem možete da imate probleme na polju zdravlja zbog nedostatka aktivnosti i loše kondicije. Radite na sebi i svojim navikama!

VAGA

POSAO: Možete da očekujete promene na poslovnom polju. Očekuje vas povoljan dan za ovo polje pa biste trebali to da iskoristite i da svoju energiju usmerite u nešto konstruktivno.

LJUBAV: Ukoliko planirate putovanje u inostranstvo, možete tamo ostvariti zanimljivo novo ljubavno poznanstvo. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni za ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa probavom u narednom periodu pa je zato jako važno da povedete dovoljno računa o vašoj ishrani. Sledi vam faza koja može da vam bude malo komplikovana.

ŠKORPIJA

POSAO: Posao vam ide sve bolje i zadovoljni ste onim što vidite. Polje zarade vam se pokreće na pozitivan način. Spremni ste da date svoj maksimum kako bi ostvarili zadate ciljeve.

LJUBAV: Lako pokazujete svoja osećanja jer želite da partner bude siguran u vas. Možete da očekujete pozitivan dan za ljubav. Spremni ste da rizikujete kako bi se emotivno ostvarili.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa grlom su mogući kod vas u narednom periodu. Potrudite se da jačate svoj imunitet. Posavetujte se sa lekarom oko svega što vas muči.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete manje konflikte koji bi mogli negativno da utiču na vašu poslovnu situaciju. Pred vama je period koji vam donosi neobične promene na ovom polju.

LJUBAV: Partner nije zadovoljan komunikacijom koju imate vas dvoje i iz dana u dan dolazi do sve većih razmirica i tenzije. Moguće je da ćete uskoro ozbiljno razmišljati i o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa nesanicom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Prilično ste napeti i potrebno je da na tome poradite. Posavetujte se sa nekim stručnjakom.

Horoskop

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Konačno ste pokrenuli posao koji ste želeli ali ispred vas je i dalje dug put do uspeha. Možete da očekujete da ćete imati podršku od strane okoline.

LJUBAV: Sa partnerom dolazi do faze prolaznog zahlađenja. Ovo je faza u kojoj ste oboje više usmereni na sebe i svoje potrebe. Moguće je da će uskoro da dođe i do prekida veze.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Možete da očeujete povoljan period u kojem ćete imati manje stresa i problema a više elana i volje da se posvetite sebi!

VODOLIJA

POSAO: Moguće je da ste veoma pasivni na polju posla i da ne možete da pokrenete promene koje ste planirali. Na neki način vam je potrebno vreme da se trgnete iz sna.

LJUBAV: I dalje ste razočarani zbog lošeg iskustva iz prošlosti i nije vam lako da uđete u neku novu ljubavnu vezu. Moguće je da vam je potrebno dosta vremena kako bi preboleli bivšu ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza koja vam donosi tegobe na ovom planu pa bi najbolje bilo da se posavetujete sa zubarom.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete dan u kojem ćete imati jako veliki broj obaveza. Sklopićete i neke nove poslovne kontakte koji vam kasnije mogu biti od većeg značaja.

LJUBAV: Ne dopada vam se ljubomora koju vaš partner pokazuje. Pred vama je period u kojem će biti trzavica. Moguće je da često razmišljate i o mogućem prekidu vaše veze.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate bilo kakve tegobe na ovom planu. Posvetite se stvaranju zdravijih navika.