Zodijak, horoskop, astrologija
Foto: Shutterstock
Zodijak, horoskop, astrologija

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Možete da očekujete povoljan dan u kom ćete veoma lako i jednostavno obaviti sve svoje poslove. Ne biste trebali da budete zabrinuti ili da očekujete veće probleme.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan. Ako imate partnera lepo vam je kada ste sa njim. Ukoliko ste slobodni, sledi vam novo poznanstvo. Generalno ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Čuvajte se mogućih upala. Osetljiviji ste nego u prethodnoj fazi pa možete da imate neke tegobe koje su vezane za bolna stanja, povišenu temperaturu i tome sl.

BIK

POSAO: Potrebno je da budete dovoljno otvoreni i da svojim kolegama pojasnite neke stvari. Potrudite se da izbegnete nesporazume u komunikaciji. Nemojte ništa da prikrivate.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivo ljubavno poznanstvo preko prijatelja. Pred vama je lep dan. Oslobodićete se i pokazati svoje emocije iako niste generalno na to navikli.

ZDRAVLJE: Prolazna gavobolja bi mogla da vam se pojavi u prvom delu dana, a kasnije kako vreme odmiče, osećate se sve bolje. Potrudite se da udišete dovoljno svežeg vazduha.

BLIZANCI

POSAO: Napravili ste dobar poslovni plan koji vam na duže staze može obezbediti uspeh i značajne pomake. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu i dalje.

LJUBAV: Prijaće vam zajednički izlazak sa osobom koju volite. Vreme je da malo više vremena počnete da provodite zajedno. U vama se budi potreba da pružate više emocija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne biste trebali da očekujete nove tegobe na polju zdravlja tokom današnjeg dana. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pozitivno usmereni.

Zodijak, horoskop, rak

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Imate utisak da stvari ne idu sasvim po planu i malo ste razočarani zbog toga. Moguće je da vam smetaju okolnosti u kojima se nalazite i da ste zbog toga razočarani.

LJUBAV: Ako budete iskreno razgovarali sa partnerom, bićete u prilici da rešite neke stvari. Potrudite se da pokažete svoje emocije. Spremni ste da se posvetite rešavanu problema.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemiri bi mogli da se smire u narednom periodu. Kada ste emotivno stabilniji i kada dobijete odgovore na neka pitanja, osećate se generalno dosta bolje.

LAV

POSAO: Ne preporučuje vam se da danas birate nove saradnike jer biste mogli da napravite pogrešnu procenu. Moguće je da će se neka osoba predstaviti u sasvim pogrešnom svetlu.

LJUBAV: Ne poklanjate baš dovoljno pažnje osobi koju volite, pa zbog toga imate malo teži period i krizu u vezi. Možete da očekujete fazu koja će za vas biti problematična.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu i problemi sa sinusima su mogući tokom današnjeg dana kod vas. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete prilično opterećeni. Posetite lekara.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas važne promene na polju posla. Možete da se nadate i adekvatnim finansijskim rezultatima. Spremni ste da svima pokažete koliko daleko ste dogurali.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba nije ispunila sva vaša očekivanja i da ste malo razočarani zbog toga. Imate utisak da ćete u budućnosti ipak biti sa nekim drugim partnerom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam dijeta. Dolazi vreme da polako regulišete svoju ishranu i da se potrudite da menjate navike koje vam donose više štete nego koristi.

Zodijak, horoskop, vaga

Foto: Shutterstock

 Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Niste fokusirani na svoje obaveze, jednostavno vam je teško da se skoncentrišete jer razmišljate o drugim stvarima. Moguće je da ste opterećeni raznim stvarima van posla.

LJUBAV: Pred vama su važne emotivne promene. Moguće je da su mnoge stvari ispale sasvim suprotno od onoga što ste očekivali. Nije vam preterano povoljan dan ni za emocije.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas i trebali biste maksimalno da pazite na svoje zdravlje. Ukoliko su se pojavile bilo kakve poteškoće, obavezno se posavetujte sa vašim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Nije vam teško da se suočite sa ljudima koje doživljavate kao svoje protivnike. Lako izlazite na kraj sa konkurencijom. Spremni ste da se suočite sa svima i da pobedite.

LJUBAV: Niste baš otvoreni u pokazivanju svojih osećanja, pa voljena osoba ne zna šta da očekuje od vas. Moguće je da ni vi sami niste sigurni šta osećate i želite u toj vezi.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa nesanicom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti emotivno na neki način na prekretnici, pa se to sve odražava i na vaše zdravstveno stanje.

STRELAC

POSAO: Moguće je da ste se u prethodnom periodu malo više oslanjali na druge, a sada je vreme da ponovo sami preuzmete posao. Spremni ste da napravite prvi korak ka promenama.

LJUBAV: Polje flerta vam je veoma aktivno, pa možete da imate zanimljiva dešavanja i nova poznanstva. Osoba koja vam se dopada bi veoma lako mogla da vam uzvrati interesovanje.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Važno je da se na neki način potrudite da ojačate vaš nervni sistem koji je generalno prikazan kao vaša slaba tačka tokom života.

Zodijak, horoskop, strelac

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Očekuje vas prilika da zablistate na poslovnoj sceni i da svima pokažete koliko ste sposobni. Spremni ste da date sve od sebe i da zablistate na polju posla i karijere.

LJUBAV: Možete da očekujete intrigantno poznanstvo sa osobom koja se bavi sličnom profesijom kao i vi. Moguće je da ćete se u početku tajno viđati i dopisivati.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Potreban vam je neki vid relaksacije, kako biste opustili napete mišiće ali i nerve. Kod vas su naglašeni neki manji problemi sa kičmom.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete razrešenje nekih situacija koje su vas prilično brinule u prethodnom periodu. Konačno ćete uspeti da odahnete, a zatim uživanje u vikendu počinje!

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude na neki način povezana sa inostranstvom. Pred vama je period u kojem ćete biti zadovoljni ishodom.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate probleme. Osećate se sasvim dobro u svojoj koži i nemate probleme na polju zdravlja. Današnji dan vam je generalno dobar za sve.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete doneti neke nagle odluke koje će direktno uticati na stanje na vašem finansijskom planu. Potrudite se da stvari ne rešavate u afektu. Budite smireniji.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za flert sa nekom osobom koja bi mogla da bude zauzeta. Pred vama je zanimljiv period. Možete da se nadate pokretanju tajne veze koja će za vas biti na neki način važna.

ZDRAVLJE: Moguće su manje upale u predelu mokraćnih puteva. Povedite računa pogotovo ako ste već imali probleme sa bešikom ili sa ešerihijom i sličnim tegobama.