Posao žena biznis laptop razgovor sastanak
Shutterstock
Posao žena biznis laptop razgovor sastanak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Moguće je da u poslovnom okruženju ostavljate utisak osobe koja je nekako napadna ili agresivna na određen način. Pred vama je period u kojem ćete imati konfllikte na poslu.

LJUBAV: Ljubavni odnos sa Rakom se neće dobro završiti. Oboje ćete biti povređeni. Nije vam povoljan dan za emocije, generalno. Moguće je da ćete imati neko razočarenje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom. Izbegavajte hranu koja vas nadima ili koja se teško vari. Proveravajte rok trajanja namirnica i pazite na svoje navike u ishrani.

PROČITAJTE JOŠ:

BIK

POSAO: Izbegavajte odlazak na bilo kakve pregovore danas, moguće je da su neke stvari unapred nameštene protiv vas. Potrudite se da presaberete utisak i da se posvetite prioritetima.

LJUBAV: Fatalno se zaljubljujete u jednu osobu koju srećete u svom bliskom okruženju. Možete da očekujete da ćete vremenom razviti odnos pun strasti i novih emocija.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa disajnim putevima. Pred vama je faza u kojoj će vam pluća biti osetljiva. Izbegavajte cigarete, duvanski dim kao i zagušljive prostorije.

BLIZANCI

POSAO: Za finansije vam je povoljan dan, pogotovo ako očekujete povraćaj nekog starog duga. Možete da očekujete da će vam se neki posao od ranije takođe isplatiti.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj se lako možete vratiti bivšem partneru ili makar obnoviti komunikaciju sa njim. Posvetite se tome da probleme stvarno rešite a ne da ih gurate pod tepih.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa štitnom žlezdom. Povedite računa o disbalansu hormona koji bi takođe mogao da vas prati. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu.

Grlo Prehlada Štitna žlezda

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Izbegavajte da se danas bavite poslom na bilo koji način, ako možete jer vam ništa nije dobro prikazano. Potrudite se da ovaj nedeljni dan iskoristite za odmor.

LJUBAV: Povređeni ste i osećate veliko emotivno razočarenje. Desile su se neke stvari na koje niste mogli da utičete jednostavno. Moguće je da su pred vama veće ljubavne promene.

ZDRAVLJE: Posetite lekara prvom prilikom. Moguće je da imate neke probleme koje ne možete sami da rešite. Potrudite se da budete odgovorni prema sebi i svom zdravlju.

LAV

POSAO: Za vas je takođe nepovoljan dan. Na poslu bi mogli da vrebaju neki tajni neprijatelji ili neko od saradnika radi za konkurenciju. Potrudite se da svoje tajne čuvate za sebe.

LJUBAV: Prekid tajne veze može da vam padne teško u prvi mah, ali kasnije ćete shvatiti da je to bilo dobro za vas. Očekuje vas faza u kojoj ćete menjati svoju tačku gledišta na ljubav.

ZDRAVLJE: Problemi sa nesanicom bi mogli da vas prate u narednom periodu. Potrudite se da nađete način da se opustite i da izbegavate stresne okolnosti. Prijao bi vam razgovor o problemima.

Svađa, par, raskid, sukob, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

DEVICA

POSAO: Pred vama je faza u kojoj možete imati konflikte sa saradnicima. Nepovoljan je period za bilo koji javni posao. Mirujte danas i nemojte da ulazite u nove dogovore.

LJUBAV: Emocije vas vuku ka starom partneru, iako razum kažeda tu nemate šta da tražite. Vodite unutrašnje borbe. Potrebno vam je neko vreme da sami raščistite šta želite.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nervnim sistemom. Potrudite se da povećate unos magnezijuma koji će vam biti veoma blagotvoran na ovom polju.

VAGA

POSAO: Pred vama je dan u kojem možete da doživite promenu posla koju niste želeli ili pad sa položaja. Izbegavajte bilo kakve rizike na poslovnom planu danas.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada Škorpija, sa njom možete da imate veoma burnu ljubavnu vezu u kojoj će se mešati neka treća osoba. Povedite računa o tome u kakve odnose ulazite.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva. Moguće je da ćete imati veće probleme sa kostima, bolovima u leđima kao i bolove zbog ukočenosti. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

PROČITAJTE JOŠ:

ŠKORPIJA

POSAO: Bilo kakva pravna pitanja ili putovanja treba da odložite. Nije povoljan period za bilo kakav početak. Potrudite se da date sve od sebe kako bi se danas na prvom mestu odmorili.

LJUBAV: Emocije bujaju u vama i može se reći da ste na neki način razuzdani. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati priliku za više veza. U fazi ste u kojoj ne želite ozbiljnu i stabilnu vezu.

ZDRAVLJE: Pazite na probleme sa jetrom koji bi mogli da vas opterećuju u narednom periodu. Pred vama je period u kojem bi zdravlje moglo da vam bude na neki način oslabljeno.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete da će vam današnji dan biti rizičan za polje finansija. Nije dobar trenutak za kredit. Izbegavajte sada bilo kakve odluke po pitanju novca.

LJUBAV: Očekuje vas faza u kojoj možete imati probleme sa ljubomorom. Dosta toga u vašoj vezi nije onako kako ste očekivali da će biti. Pred vama je period u kojem će biti problema.

ZDRAVLJE: Pazite na krvotok. Mogli biste da imate probleme sa venama, nogama, cirkulacijom. U narednom periodu se oko svega posavetujte sa vašim lekarom.

Pare, dinari, novac

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Prekid poslovne saradnje može biti nešto što očekujete već duže vreme, a sada se i ostvarilo. Pred vama je prilika da okrenete novi list i da počnete iz početka.

LJUBAV: Pred vama je faza u kojoj će se ozbiljno odlučivati o budućnost vaše ljubavne veze. Od vas mnogo toga zavisi. Potrudite se da na prvom mestu dođete do odgovora na pitanje šta vi želite.

ZDRAVLJE: Problemi sa kožom su ono što vas opterećuje. Moguće su akne, iritacije. Posavetujte se sa dermatologom oko svega što vas muči na ovom polju.

VODOLIJA

POSAO: Poslovni problemi se gomilaju i imate utisak da se to nikada neće zaustaviti. Nemojte da paničite i preuveličavate. Pustite da vam se utisci slegnu pa onda reagujte.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba koju srećete na poslu, veza sa njom ne bi bila dobra ni za koga. Moguće je da će ipak sve ostati samo na prolaznom flertu.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je ozbiljno naglašen kod vas u narednom periodu i možete da budete podložni većim problemima sa zdravljem. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

RIBE

POSAO: Pred vama je dan u kojem nećete biti okupirani poslom, već ćete se više okrenuti rešavanju privatnih problema. Iskoristićete nedelju za neke privatne obaveze.

LJUBAV: Nakon veoma burnih dešavanja, u misli vam dolazi konačno rešenje za komplikovan ljubavni trougao. Spremni ste da donesete neke konačne ljubavne odluke danas.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa aritmijom. Generalno vam je srce slaba tačka. Povedite računa o svom zdravlju. Ako imate bilo kakve tegobe posavetujte se sa lekarom.