Astrolozi otkrivaju: Koje piće najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?
Foto: Freepik

Ovan

Oni vole da probaju nove ukuse, pa je zato isprobavanje novih koktela nešto u čemu uživaju. Važno je da kokteli nisu previše slatki i dosade im ako ih piju previše često. Ovnovi imaju veliki kapacitet za koktele, jer se ne opijaju lako.

Bik

Bikovi su veseli, ljubazni ljudi koji uživaju da se zabavljaju sa svojim bliskim prijateljema. Oni uživaju u luksuzu, tako da će uvek naručiti viski. Ako nema ništa od njihovog izbora, oni neće piti bilo šta. Bikovi treba da vode računa o količini, jer oni obično jedu i piju previše.

Blizanci

Oni su veoma komunikativni, otvoreni i zvezde su u svakom društvu. Nakon nekoliko pića, oni će razgovarati i flertovati sa strancima. Idealan napitak za njih je liker od trešnje, ali će rado uzeti bilo kakvo crno vino.

Rak

Rakovi su impulsivni, vrlo emotivni i skloni su promenama raspoloženja. Kada piju, oni mogu da se ponašaju teatralno. Oni vole fina italijanska vina, ali takođe vole slatke voćne likere.

Lav

Lavovi su velikodušni, zabavni i kreativni i vole da kvalitetna pića piju sa svojim prijateljima. Idealan napitak za njih je džin, koji mogu da koriste na različite načine, od čistog do mešanja sa drugim pićima. Alkohol će podsticati njihovu lepu, zabavnu stranu, tako da su Lavovi omiljeni među svojim prijateljima pogotovo kada malo popiju.

Devica

Njihov izbor je klasičan džin tonik, jednostavna mešavina bez dodatnih kalorija. Ako preteraju u piću Device postaju potisnute, dok ponekad pomalo agresivna strana može da dođe do izražaja i one mogu vrlo lako ući u verbalne sukobe.

Vaga

Čak i u najtežim vremenima, Vage ostaju pod kontrolom. One su tip koji se lako uklopa u bilo koje društvo i zabavlja ljude svojim humorom. Njihovo idealno piće je martini, ali retko popiju veću količinu pića. Ali, ako se to desi, one će najverovatnije biti bolesne sutradan.

Škorpija

Škorpije su odlučne i moćne. Oni mogu biti ljubomorne i posesivne, a sve to može biti intenzivnije kada popiju malo više. Najbolje piće za njih je neki viski ili votka, ali ako piju više, pravi izbor bi trebalo da bude pivo.

Strelac

Oni ne vole fensi pića, pravi izbor za njih je pivo. Strelčevi treba da vode računa da ne mešaju previše različitih vrsta pića, jer oni mogu da postanu previše emotivni i nostalgični ako preteraju.

Jarac

Kao i njihovi prijatelji Device, Jarčevi su odgovorni i kada je ispijanje pica u pitanju. Poznati su po tome što imaju besprekornu samokontrolu. Ako ste Jarac, možete uživati u sodi votki. Ovo jednostavno, ali osvežavajuće piće je upravo ono što će Jarcu možda trebati da se opusti.

Vodolija

Idealan napitak za divlje, ekscentrične i zabavne Vodolije je tekila u bilo kom obliku. Oni vole da piju ovo piće čisto, pomešano sa sokom ili u koktelu. To će ih razveseliti, ali treba da budu oprezni, jer su skloni neodgovornom ponašanju kada popiju koju čašćicu više.

Riba

Ribe su osetljive i nežne, one moraju piti nešto ukusno, što prija njihovom jeziku. Idealan izbor je koktel "Beli Rus" koji se sastoji od votke, likera kafe i pavlake.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading