HOROSKOP ZA SREDU, 29. MART Jarcu nestabilni porodični odnosi, Škorpiji prolazna nervoza, Lavu iznenadna prilika za odlazak u inostranstvo
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Današnji dan je za vas veoma važan. Čekaju vas neke velike odluke. Mnogo toga zavisi od vas. Pokažite da se ne plašite da neke poslove preuzmete potpuno pod svoju kontrolu.

LJUBAV: Moguće je da ćete veoma vešto upotrebiti svoje reči i tako doći do srca osobe u koju ste zaljubljeni. Vi ćete biti inicijator emotivnih promena! Možete da se nadate lepim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja tokom celog dana. Ako generalno imate probleme sa migrenom, oni bi se sada mogli pogoršati. Krajnje je vreme da posetite lekara radi kontrole.

BIK

POSAO: Dosta toga se odvija u vašoj glavi ali imate problem sa tim da verbalizujete svoje ideje. Moguće je da postoje neke kočnice na poslovnom planu ili postoji osoba sa kojom niste u dobrim odnosima.

LJUBAV: Moguće je da ćete biti prilično iznenađeni nekim neobičnim predlogom koji će vam doći od strane voljene osobe ali i da ćete ipak pristati. Pred vama su novi događaji.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam meditacija ili neka druga tehnika smirivanja. Nekada vam i obične veze disanja mogu biti veoma značajne. U svakom slučaju, vreme je da počnete da radite na sebi.

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju sa nekom osobom koja vam dolazi iz kruga prijatelja. Zajedno možete da sprovedete u delo neke veoma kreativne ideje.

LJUBAV: Pred vama je mogućnost da malo uživate u svojoj slobodi. Prijaju vam izlasci i druženja ali još niste spremni za nešto sasvim ozbiljno. Flert u prolazu je za vas uvek moguć.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Na polju zdravlja vas ne očekuju nikakvi problemi. Možete da se nadate stabilnoj situaciji i dobrom danu. Posvetite se sebi i ljudima koje volite i osećaćete se još bolje.

HOROSKOP ZA SREDU, 29. MART Jarcu nestabilni porodični odnosi, Škorpiji prolazna nervoza, Lavu iznenadna prilika za odlazak u inostranstvo

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Brojne poslovne promene su pred vama! Moguće je potpisivanje nekog novog ugovora. Pripremite se za buran period! Puno obaveza će biti na vama ali ste spremni za to.

LJUBAV: Otvoreni ste u komunikaciji sa voljenom osobom i smatrate da je tako najbolje. Pred vama je lep dan. Možete da se nadate srećnim okolnostima koje vam idu u prilog.

ZDRAVLJE: Čuvajte se od preloma, povreda, padova ili bilo kakvih nepromišljenih nezgoda. Takođe, budite veoma oprezni u saobraćaju. Mogući su i problemi sa povišenom temperaturom.

LAV

POSAO: Iznenadna prilika koja se vezuje za posao u inostranstvu vam dolazi! Nemate razlog da se dvoumite previše! Ukoliko ste spremni- pakujte kofere i pronaći ćete svoju sreću.

LJUBAV: Moguće je da ćete uživati u neobaveznim avanturama i flertu! Ipak, još uvek nema prilike za nešto ozbiljnije kod vas. U dubini duše priželjkujete da imate samo jednog partnera.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Prijaće vam fizička aktivnost. Vreme je da se vratite u dobru formu i da poradite na svojoj kondiciji. Redovni treninzi mogu biti samo dobri za vas.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas drastične promene na polju finansija. Važno je da budete spremni na velike korake. Nemate sada razlog da se plašite. Pustite stare kočnice koje su vas držale u pozadini.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Moguć je početak neke veze na bazi strasti. Za sada ste zadovoljni tom prilikom, ne očekujete više.

ZDRAVLJE: Povedite računa i izbegavajte bilo koji vid poroka. Ukoliko budete preterivali sa unosom alkohola mogući su novi zdravstveni problemi. Budite umereni i oprezni u svemu.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate važnim poslovnim promenama. Sada će na videlo izaći neka dešavanja iz prethodnog perioda koja su ostala nejasna ili skrivena iz nekog razloga.

LJUBAV: Nervoza koju vam unosi vaš partner ne može pozitivno uticati na vas… Potrudićete se da mu promenite raspoloženje i da ga umirite. Ipak ste vi osoba koja unosi balans u vašu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su hronični problemi. Ne osećate se baš najbolje. Ako imate bilo kakve tegobe vezane za hormone ili urogenitalni trakt bilo bi dobro da se javite svom lekaru.

HOROSKOP ZA SREDU, 29. MART Jarcu nestabilni porodični odnosi, Škorpiji prolazna nervoza, Lavu iznenadna prilika za odlazak u inostranstvo

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Očekuje vas dosta važnih dešavanja na poslovnom planu. Morate da budete maksimalno aktivni i upućeni u sve tokove dešavanja. Nemojte ništa da propustite danas.

LJUBAV: Prolazna nervoza koju osećate se lako može preneti na vašeg partnera. Nemojte to da dopustite. Pokušajte da se uzdržite od reakcija u afektu i da malo smirite strasti danas.

ZDRAVLJE: Moguć je manji pad imuniteta. Povećajte unos vitamina i kada budete imali priliku posetite lekara i uradite nalaz krvne slike. Mogući su problemi sa zdravljem u narednom periodu.

STRELAC

POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan u kom nećete imati previše obaveza. Moguće je da ćete se sada pored zvaničnog posla posvetiti i razmišljanju o pokretanju privatnog biznisa.

LJUBAV: Drastične promene vas očekuju! Možete da se nadate neobičnim dešavanjima sa jednom posebnom osobom koja vam je u mislima već neko vreme. Današnji dan će biti čaroban.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu. Imaćete sasvim dovoljno energije.

JARAC

POSAO: Povoljan dan je pred vama ako se bavite poslom vezanim za nekretnine. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Očekuje vas ostvarenje prodaje koja će značajno uticati na vaše finansije.

LJUBAV: Unutar porodičnog doma se dešavaju razne promene, pa je odnos između vas i vašeg partnera prilično nestabilan. Moguće je da s vremena na vreme ozbiljno razmišljate o razdvajanju.

ZDRAVLJE: Moguće je da ste osetljivi danas i da ste podložni upalnim i bolnim stanjima. Lako se umarate ali i raspoloženje vam je promenljivo, razdražljivi ste i najradije biste samo spavali.

VODOLIJA

POSAO: Na kraćem putovanju ostvarujete značajan uspeh na poslovnom planu. Pred vama su veoma pozitivne promene. Možete da očekujete da će sreća sada biti na vašoj strani!

LJUBAV: Moguće je da ste pomalo brzopleti u komunikaciji sa voljenom osobom i da vam je potrebno da malo usporite tempo i svoja očekivanja. Sami sebi na neki način pravite zamku.

ZDRAVLJE: Povedite računa ako se pojavi kašalj. Mogući su problemi sa plućima kakve ne očekujete. Potrudite se da ostavite cigarete ako puštite. Obavezno se javite lekaru za savet.

RIBE

POSAO: Očekuje vas značajan priliv novca koji će veoma pozitivno uticati na vašu motivaciju i posvećenost poslu. Današnji dan je jako povoljno postavljen za vas i možete mnogo da očekujete.

LJUBAV: Igrate na sigurno i niste spremni na emotivne rizike tokom današnjeg dana. Za sada vam odgovara takva situacija. Imate pored sebe osobu sa kojom znate tačno na čemu ste.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju u ovoj fazi, pa povedite računa o tome. Smanjite unos šećera i masne hrane, nemojte da se prejedate, izbegavajte brzu hranu i gazirane napitke. Posavetujte se sa nutricionistom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading