VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Rak razdražljiv, Devici osoba iz prošlosti kvari planove, Ribe muči finansijska sitaucija
Foto: Pixabay

OVAN

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2023. godine je u znaku napretka. Ukoliko imate privatni biznis sklapanje poslova će vam ići od ruke. Oni u većem kolektivu će ubrati simpatije nadređenih, nastavite da se trudite. Poboljšajte komunikaciju sa članovima porodice, mogući su sitni nesporazumi. Ne preterujte sa brzom hranom, a redovan san je obavezan. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BIK

Bežanjem od problema nećete ništa rešiti. Zastanite na sekundu i razmislite na koji način ste doveli sebe u tu situaciiju, a još bolje rešenje je da se suočite sa samim problemom. Što se tiče posla, nedeljni horoskop vam poručuje da se držite rokova i radite svoj deo posla. Dajte svoj maksimum i rezultati su zagarantovani. U ljubavi vas očekuju nova poznanstva. Čuvajte se povreda. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

BLIZANCI

U ovoj nedelji očekujte pravi mali ringišpil kada je reč o poslu. Trkanje sa vremenom i sve u zadnji čas je deo vaše prirode. Potrudite se samo da napravite dobar plan i zapisujete kako ne biste na nešto ili na nekog zaboravili. Smatraće vas neozbiljnim. U ljubavi vam stižu turbulencije. Mogući su raskidi kod odnosa koji su već dugo u krizi. Poradite na toleranciji. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

RAK

Početak nedelje bi mogao da vam bude nešto emotivniji. Bićete razdražljiviji nego inače. Prihavite sve svoje emocije. Partner možda neće imati razumevanja za vas, ali mu na vreme objasnite svoje planove i kako se osećate. Ne zadužujte se u bankama ili kod neproverenih ljudi bar u toku ove nedelje. Povedite računa o ishrani i izbacite iz nje nezdravu hranu i štetne napitke! Najbolji dani utorak i nedelja.

LAV

Stvari polako dolaze na svoje mesto, a vi se vraćate u normalu. Konačno izlazite iz svakodnevice i sklapate nova poznanstva i poslove saradnje. Nepravda vas posebno izjeda, te nećete biti nimalo blagi na rečima. Obratite pažnju način na koji ih saopštavate. Nedostaje vam više ljubavi i nežnosti. Možda ih tražite na pogrešnom mestu? Više odmarajte! Najbolji dani biće vam sreda i petak.

DEVICA

Sredinom nedelje vas očekuje susret sa jednom osobom iz prošlosti sa kojom niste završili odnos slavno. Trudite se da vam ne pokvari raspoloženje i ostanite dosledni sebi. Ne treba vam prošlost za vratom. Obratite pažnju na skrivene znake koje vam šalje jedna osoba iz okruženja. Sviđate joj se! Proverite krvni pritisak i obratite pažnju na nezdravu ishranu. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

VAGA

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2023. godine vam donosi pregršt obaveza. Ne zalećite se previše, već se fokusirajte na jedno. Na poslu briljirate i to svi primećuju. Dajte sav svoj potencijal da se dokažete nadređenima što će vam kasnije otvoriti dodatna vrata u karijeri. Trudite se da ne zapostavljate partnera, priredite mu neko malo iznenađenje. To će probuditi strast u odnosu i razbiti monotoniju. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

ŠKORPIJA

Previše ste se zaglavili u jednom poslu i nikako da se pomerite sa jedne tačke. To dalje utiče na ostale sfere. Vreme je za nove ideje, stavite sve što vam padne na pamet i izdvojite one stavri koji vas najviše motivišu i pokreću. Slobodne Škorpije mogu da očekuju zanimljiv poziv sredinom nedelje. Nekome ste zapali za oko. Ne zanemarujte redovne kontrole kod doktora. Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

STRELAC 

Nedelja vam počinje poslovnim uspesima! Neko sa radnog mesta može da vam bude od velike pomoći u napretku.. Zauzeti Strelčevi podignuće odnos na viši nivo, dok će slobodnim sreća da se osmehne i u ljubavi. Nemojte da se libite da uživate u znacima pažnje koje dobijate od drugih, ali trudite se da uzajamno dajete. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

JARAC

Gde god da se pojavite, ostavljaćete jak utisak. Vaša komukativnost i šarm će ostaviti jednu osobu bez daha. To može da bude i kolega sa posla. Mogući je i nešto dublji kontakt. Jarčevi u odnosu očekuju male trzavice. Izbegavajte teške reči kako se ne biste kajali. Obratite pažnju na signale koje vam organizam šalje i ne libite se da posetite lekara. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

VODOLIJA

Zvezde vam ove nedelje donose susret sa jednom osobom iz prošlosti. To bi moglo da vas poremeti, pogotovo ako se on neslavno završio. Ne pridajte tome toliko značaja, već idite svojim putem. Obratite pažnju na dokumentaciju i šta potpisujete. Izbegavajte uzimanje kredita, zaduživanja ili plaćanja na rate, još uvek nije vreme. Zdravlje dobro! Najbolji dani biće vam sreda i nedelja.

RIBE 

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila 2023. godine vam savetuje da u širokom luku zaobiđete sumnjive poslovne ponude, kao i lake zarade. Mogli biste brzo da izgubite novac koji uložite. Muči vas finansijska sitaucija, ali ne brinite, uskoro će vam stići priliv novca. Neko će vam zapasti za oko, potrudite se! Problemi sa respiratornim sistemom. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading