Mars u RAKU donosi HAOS kod svih horoskopskih znakova: Ova TRI će biti na posebnom UDARU!

Vesti 25.03.2023 19:00 0

25. marta planeta Mars konačno izlazi znak Blizanaca i prelazi u znak emotivnog Raka gde će boraviti do 20.maja.

Mars u RAKU donosi HAOS kod svih horoskopskih znakova: Ova TRI će biti na posebnom UDARU!

Shutterstock

Mars je skoro sedam meseci boravio u znak Blizanaca i ovo je bio veoma zanimljiv period za sve one ljude koji su imali potrebu da dobro organizuju svoje misli i da se posvete svemu onome što ima veze sa pregovorima, poslovnim aspektima sa inostranstvom i uopšte saradnja sa ljudima na višem nivou. 


Mars u znaku Raka se oseća veoma neprirodno u ovom znaku zato što on  je planeta koja povlači energiju dalje, a ovde povlači stvari koje imaju samo veze sa emotivnim padovima i osećajem krivice.


Ovaj Mars je dobro iskoristiti da rešavate stvari koje se tiču porodičnih odnosa ili odnosa sa decom.

Uticaj ovog Marsa se oseća i kroz ljubavne odnose, jako je važno izlaziti iz toksičnih odnosa i stavljati tačku tamo gde vidimo da postoji veliki problem što je ljubomora ili osećaj posesivnosti od strane partnera. 


Za ljubavne odnose vrlo je važno znati šta osoba želi posebno kada su u pitanju osobe koje su rođene u znaku Ovna, u znaku Vage i u znaku Jarca. 


Posebno problematično može biti osobama koje su rođene u znaku Raka ili imaju podznak u ovom znaku jer će Mars donositi problematiku koja nije do kraja završena a tiče se prošlosti i prošlih veza u ljubavnom smislu. 


Najvažnije je biti spreman na kompromise posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer energija Marsa traži da se otvoreno razgovara i maksimalno iskreno. 


Do kraja maja osobe u znaku Škorpije i u znaku Ribe završiće neke negativne situacije u krugu porodice ili u vezi posla, što će im doneti veliko lično olakšanje. 

 

Komentari (0)
Loading