Večeras je Mlad Mesec u Ovnu: Jedan znak dobija vesti koje će mu promeniti život

Vesti 21.03.2023 21:00 0

Energija u znaku Ovna biće još više naglašena zato što se 21. marta dešava vrlo bitan dogadjaj, stiže nam mlad Mesec u znaku Ovna.

noć

Shutterstock

Ovo je veoma jaka energija koju najviše osećaju Ovnovi, Lavovi i Strelčevi. 

Ovaj mlad Mesec je pod uticajem Marsa koji se nalazi u znaku Blizanaca. Mars nas upućuje  na problematiku reči, odnosno biće nam jako važno na koji način započinjemo sve ono što nam je emotivno važno narednih 14 dana. 

Ovo je veoma bitan period da se okrenemo sebi i svojoj želji da uspemo u nečemu što nismo nikad radili ili radimo po prvi put u životu. 

Najvažnije je da vodimo računa o načinu razmišljanja i komunikacije zbog uticaja Marsa u Blizancima a sa druge strane jako je važno da budemo hrabri i odvažni u svemu onome što nam predstoji narednih 14 dana. 

Merkur u znaku Ovna pojačava nervozu i napetost, koju možemo osećati ovih dana, ali sa druge strane Venera u Biku smiruje naše misli i ukazuje nam na važnost ljubavi prema sebi i prema drugima. 

Posebno su Rakovi previše emotivni  kada su u pitanju odnosi sa partnerom i moguće je ponoviti neke svađe iz prošlosti, jer se slični problemi ponovo aktiviraju. 

Jarčevi prolaze kroz veoma izazovan perido što se tiče posla i poslovnih ambicija a ovaj mlad Mesec im stvara osećaj neizdržljivosti. 

Za Vage je ovo veoma specifična faza u ljubavnom odnosu jer su moguće obnove veze iz prošlosti. 

Komentari (0)
Loading