ZBOG MLADOG MESECA U OVNU NEĆE IM BITI LAKO Ova 4 znaka neka se pripaze, a jedni će da procvetaju u aprilu
Shutterstock

Danas možemo na nebeskom svodu da očekujemo mlad Mesec u znaku Ovnu kojo nam donosi jednu sjajnu energiju za nove početke, a koju ćemo da iskusimo tokom cele godine. Kako astrolozi napominju, očekuje nas vrlo povoljna prognoza.

Mlad Mesec u Ovnu, vodeći se zvezdama, donosi nam novi polet i svež vazduh koji nas pokreće da drugačije razmišljamo i gledao na stvari na potpuno novi način. Ali, postavlja se pitanje da  li će ovaj astrološki fenomen isto da se odrazi na sve znake horoskopa, ili neko je neko više ili manje pogođen njime.

Astrološkinja Gordana Dragišić je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir TV otkrila šta nas očekuje u narednom periodu:

"Moram da kažem da je Sunce ušlo u zodijački znak Ovna. To je jedna epoha. Sunce je time započelo novu životnu sferu, a samim tim je krenulo proleće. Zbog kvadrata u Marsu, ovaj period može se manifestovati prilično burno, samim tim vodite računa na polju komunikacije i nemojte započinjati nove stvari ukoliko niste rešili neku životnu situaciju", započela je Dragišić, pa nastavila:

"Početak aprila donosi jako lep i pozitivan period, tada će komunikacija ići glatko, izbalansiraće se međuljudski odnosi, mogu se započeti nove lepe emotivne priče, a naročito oni koji su rođeni u znaku Ovna, Lava i Strelca, dok će tada malo turbulentno biti za Bikove, Blizance, Rakove, Device... Recimo Jarac ulazi u jako lep period od 5. aprila", rekla je ona za kraj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading