OVA NEDELJA JE U ZNAKU BROJA TRI Numerolog otkriva kome se smeši dobitak u igrama na sreću
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen/tvgrand

Svake nedelje, numerolog Stefan Dragojlović otkriva šta nam astrologija i brojevi donose i šta nas očekuje na polju ljubavi, zdravlja i posla. Kako je ovog puta istakao Stefan za Prvu, ova nedelja je u znaku broja tri.

"Numerološka nedelja broja tri kaže - sreća, sreća radost. To je novi ciklus, preporod i stiže proleće", otkrio je na početku Stefan i dodao da je broj tri inače sveti broj.

"Ove sedmice imaćemo velike anđele čuvare i moramo da imamo čiste, dobre i pozitivne misli. Nedelja sreće, sporta, zaljubljenosti. Trojika predstavlja fizičku aktivnost i ona je simbol kada treba da se pokrenemo, da vežbamo i tako podignemo imunitet", objasnio je numerolog.

Takođe, kako je dodao, sve sa čim dođemo u dodir ove sedmice, uvećaćemo i oplemenićemo. S toga, treba da se izmirimo sa ljudima i unosimo mir i slogu. Za one koji veruju u igre na sreću, ova nedelja je pogodna za to, dok četvrtak važi za najbolji dan u sedmici.

"Imaćemo sreće sa strancima i pravićemo velike projekte i ove nedelje ljudi treba da se povežu sa plavom bojom. Ova boja privlači pare, mir, stabilnost, ispunjenost i ljubav", otkrio je Stefan i dodao da ljudima koji imaju dosta neprijatelja i stvari iz prošlosti koje nisu rešili, one mogu da "pokucaju" na vrata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading