Svi imamo omiljenu poslasticu: Evo koji slatkiš najviše odgovara svakom horoskopskom znaku
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovan brine o svom izgledu, tako da će odabrati desert, samo ako je nešto zdravo, od celih zrna pšenice ili kolačiće od jabuke, na primer. Pošto obožavaju začine, Ovnovi vole kolače sa cimetom, muskatnim oraščićem i đumbirom. Međutim, oni moraju biti glatke teksture i ukusa.

Bik

Bik je zemljani znak koji voli domaće i tradicionalne deserte. Oni jedu puno mlečnih proizvoda, tako da će biti oduševljeni bilo kojim kolačem koji sadrži krem ili sir. Bikovi imaju istančan ukus i znaju puno o poslasticama i oni će uvek odabrati parče torte koje sadrže jabuke, pavlaku, karamelu ili sir. Njihova omiljena torta je od čizkejk.

Blizanci

Blizanci obožavaju prozračne deserte, ne baš slatke. Svi voćni kolači i torte su pravi praznik za njih. Pošto oni ne provode mnogo vremena u kuhinji, torte koje prave su jednostavne sa mnogo svežeg voća i pavlake. Njihova omiljena poslastica je kolač od malina i banana preliven kremom.

Rak

Čokolada je i radost i uteha za svakog Raka. Preteški i previše slatki deserti nisu za njih, oni vole čokoladni mus i čokoladne kreme. Rakovi takođe vole deserte koji sadrže alkohol. Međutim, kako su skromni, oni će uživati najviše u jednostavnom čokoladnom pudingu.

Lav

Lavovi vole velike poslastice - što veće to bolje. Međutim, oni bi trebalo da budu oprezni, jer oni jednostavno ne mogu da odole slatkišima. Najbolji izbor za njih je torta od limuna ili narandže, zbog svojih osvežavajućih nota.

Devica

Device vole da jedu zdravu hranu, one se brinu o ishrani, pa prekomerno konzumiranje slatkiša ne dolazi u obzir. One će radije odabrati smoothie umesto teške i kremaste torte.

Vaga

Vage obožavaju poslastice u roze tonovima i sa ukusom jagode. Hladne poslastice koje se mogu jesti čak i zamrznute ili veoma hladne, uvek će biti njihov izbor. Svaki kolač koji sadrži želatin, jagode ili jogurt je njihov omiljeni. Pored ukusa, važna stvar za Vage je da kolač dobro izgleda.

Škorpija

Strast i požuda su glavne karakteristike ovog znaka, tako da nije iznenađenje što Škorpije obožavaju  čokoladne praline sa trešnjom. Pored čokolade, oni vole sir, pa su slatkiši sa sirom visoko na listi njihovih omiljenih slatkiša.

Strelac

Strelčevi vole poslastice koja ih podsećaju na egzotična mesta. U svoje kolače oni će staviti egzotično voće kao što su mango, kokos ili avokado. Oni ne vole teške i previše slatke kolače, oni će radije izabrati osvežavajući desert. Njihov omiljen je hladan i lagan desert.

Jarac

Jarac obožava tradicionalne i domaće kolače koje, često, oni sami pripremaju. Oni će rado začiniti svoje kolače cimetom, vanilom ili bademima, i svaki tradicionalni kolač nosi njihov lični pečat.

Vodolija

Poznato je da Vodolije vole neobične stvari, a isto važi i za slatkiše. Oni vole da eksperimentišu i kombinuju, pa im kolači mogu biti slatki i slani u isto vreme. Njihovi favoriti su voćni i žele kolači.

Ribe

Ako oni mogu da biraju, Ribe će uvek odabrati luksuzni i zdrav desert. Idealni deserti za njih su oni sa veoma malo šećera, i dosta voća, kao što su borovnica, maline, kupine ili puding. Oni će se naročito oduševitii hladnim poslasticama tokom vrelih letnjih dana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading