DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP Blizanci bi mogli pasti na čari neiskrenog udvarača, Ribe će ulagati mnogo truda, a rezultati slabi, loše vesti za Ovna
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan


Ovan će osetiti potrebu da se dublje poveže sa svojim partnerom. Biće im važno da se razumeju i podržavaju čak i ako se ne slažu oko nekih tema. Vikend je pogodan za razgovor o zajedničkoj budućnosti. Na poslovnom planu, imaće netačne ili nepotpune informacije, tako da se ne treba previše oslanjati na njih.

Bik
 

Bikovi će biti zadovoljni svojim odnosom sa najmilijima. Dobro će se slagati i razumeti, a vikend će im doneti priliku da ponovo zapale vatru ljubavi. Za samce, izlazak sa društvom otvoriće mogućnost da upoznaju nekoga ko će ih jako privući. Ostvariće prijatnu i kvalitetnu saradnju sa okruženjem. Povremeno će imati osećaj da ne mogu nekome da veruju na poslu, ali će ih brzo razuveriti nekom akcijom.

Blizanci


Ljubavne svađe biće sastavni deo nedelje za Blizance. Biće problema u komunikaciji sa voljenima, pa će većina sukoba biti posledica nesporazuma. Samci bi mogli pasti na čari šarmantnog, ali neiskrenog udvarača. Intenzivno će razmišljati o svojoj karijeri i trenutnoj poslovnoj situaciji, a istovremeno će biti pomalo pesimističan i teži da umanjuje svoje uspehe.

Rakovi


Iako će u prvom delu nedelje Rakovi često imati ljubavne sukobe, vikend je stvoren za pomirenje sa voljenom osobom. Shvatiće da ne žele da se ljute jedno na drugo, a ova spoznaja će doprineti da se ponovo zbliže. Uspeh će postići u obrazovnoj delatnosti i intelektualnom radu. Njihova koncentracija i pamćenje biće na visokom nivou.

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP Blizanci bi mogli pasti na čari neiskrenog udvarača, Ribe će ulagati mnogo truda, a rezultati slabi, loše vesti za Ovna

Foto: Shutterstock

 

Lav

Lavovi bi trebalo da iskoriste povoljne planetarne uticaje kako bi rešili bilo kakve sukobe i poboljšali svoj odnos sa svojim najmilijima. Samci će prvu polovinu nedelje provesti u romantičnom raspoloženju. Nedelja je pogodna za sve vrste finansijskih transakcija i ulaganja, ali samo ako se ne radi o rizičnim potezima.
 

Devica

Device su u izazovnom periodu u kome će njihove reči i postupci imati posebnu težinu. Pustite ih da razmisle šta ih čini nezadovoljnim i da reše svoje nedoumice sami sa sobom pre nego što ih podele sa partnerom. Poslovni rezultati će u velikoj meri zavisiti od saradnje sa okruženjem. Često će morati da pristanu na ustupke ili da sarađuju sa ljudima koje ne cene, pa će rezultati biti slabiji nego inače.
 

Vaga

Vage će biti umorne od teških obaveza, ali će osećati da im partner ne pruža podršku. Smetaće im njegove pritužbe da je zanemaren, pa bi se mogli i posvađati, ali će brzo zakopati ratnu sekiru. Njihove ideje na poslu neće naići na odobravanje, pa je bolje da ih za sada ne dele sa drugima i radije se usredsredite na završetak započetog posla.

 

Škorpija

Voljeni će biti velika podrška Škorpijama u svemu što rade, a njihov podsticaj će ih podstaći da budu najbolja verzija sebe u svim aspektima života. Za samce, vikend obećava uzbudljivo poznanstvo. Oni će se dobro snaći u raznim oblastima, a njihova svestranost i kreativnost doneće im poštovanje u radnom okruženju. Biće im važno da rade nešto što vole i u čemu uživaju, pa će razmotriti druge opcije ako rade posao koji im je dosadan.

DETALJAN NEDELJNI HOROSKOP Blizanci bi mogli pasti na čari neiskrenog udvarača, Ribe će ulagati mnogo truda, a rezultati slabi, loše vesti za Ovna

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Strelci će imati napete odnose sa ukućanima i porodicom. Svi će kritikovati svoj način života, pa će se osećati napadnutim sa svih strana, a u besu bi mogli da kažu nešto za šta će kasnije morati da se izvinjavaju. Neće moći previše da se oslanja na saradnike. Ovo će ih malo razočarati, ali ne treba ulaziti u rasprave. Za one koji su u fazi kupovine ili renoviranja stana moglo bi doći do neočekivanih kašnjenja.
 

Jarac

Partner će Jarčevima pokloniti mnogo ljubavi i pažnje, a vikend će im biti idealna prilika da malo vremena provedu sami, u romantičnoj atmosferi. Tokom noćnog izlaska, samci bi mogli da upoznaju nekoga ko će ih jako privući. Vreme je da izađu iz svoje zone komfora i urade nešto što niko od njih ne očekuje. Pravi je trenutak da iznesu svoje ideje, bićete ubedljivi i šarmantni, pa će ostaviti odličan utisak.
 

Vodolija

Prva polovina nedelje je pogodna za flert i zavođenje, ali posle petka Vodolije neće biti tako otvorene i koketne. Neće biti lako zadovoljiti njihove kriterijume, pa će svaki potencijalni udvarač naći neku manu. Mnogi će dobiti ponudu za honorarni posao ili rad na dodatnom projektu. Iako zarada neće biti velika, ovu mogućnost ne treba odbaciti jer bi to mogla biti dobra opklada za budućnost.

Ribe


Slobodne Ribe očekuju uzbudljivi događaji na intimnom nivou. Večernji izlazak tokom vikenda ispuniće njihova očekivanja i doneti im novog udvarača sa kojim će se brzo dogovoriti. Parovi će praviti planove o zajedničkoj budućnosti. Uložiće mnogo truda u svoj rad, ali će imati pomalo nerealna očekivanja. Neka se ne razočaraju ako izostanu pohvale i nagrade, jer će njihov trud biti primećen
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading