SLEDI IM VELIKO RAZOČARANJE Znakovi horoskopa koji će iduće nedelje proći kao "bosi po trnju"
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Razočarenje je nešto o čemu učimo od ranog detinjstva: osećaj razočaranosti, neshvaćenosti ili izneverenosti, prekršenih obećanja, snova koji se ne ostvaruju, pa čak i razočaranja u sebe. Evo znakova da astrologija predviđa razočaranje sledeće nedelje.

Bik

Bikovi će u narednoj nedelji možda osetiti razočaranje u svoje finansijske (ne)mogućnosti. Mogu se suočiti sa nekim neočekivanim troškovima koji će poremetiti njihove planove i dovesti ih u finansijski rizik. Za Bika je važno da ostane smiren i racionalan i da ne donosi ishitrene odluke.

Lav

Lavovi su po prirodi veoma samouvereni i ponosni, pa se mogu razočarati ako se suoče sa kritikom ili neuspehom. U narednoj sedmici mogu se suočiti sa nekim neprijatnim situacijama koje će ih podstaći na samorefleksiju.

Važno je da se fokusiraju na svoje snage i da ne dopuste da ih neuspeh obeshrabri.

Strelac

Strelci su po prirodi optimistični i avanturistički raspoloženi, pa bi mogli biti razočarani ako njihova očekivanja ne budu ispunjena. U narednoj nedelji mogu da se suoče sa nekim preprekama koje će ih sprečiti da ostvare svoje ciljeve. Za Strelce je važno da ostanu pozitivni i fleksibilni i da svoje planove prilagode novoj situaciji.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading