DA LI STE MEĐU NJIMA Horoskopski znakovi koji će se obogatiti u martu
Foto: Shutterstock

Ovog meseca će se desiti dva velika astrološka događaja - Saturn će preći iz Vodolije u Ribe, a Pluton će napustiti Jarca i ući u Vodoliju nakon 15 godina.

Jarac

Sledeći mesec će biti odličan za vaše finansije. Verovatno ćete imati više novca nego što očekujete, što će vam omogućiti da sebi priuštite nešto što ste dugo želeli. Mogli biste dobiti ponudu za novi posao koji će biti dobro plaćen. Odlično je vreme da otplatite dug i počnete da štedite.

Vodolija

Saturn će napustiti vaš znak u martu, što vam donosi velike finansijske mogućnosti. Mogli biste da dobijete neočekivani bonus ili povećanje plate, a ovo je dobar mesec za prodaju nekretnina. Ako ste nedavno uložili novac, možda ćete primetiti da je vaša zarada počela da raste. Iskoristite ovaj pozitivan period da poboljšate svoju finansijsku situaciju.

Ovan

U martu ćete dobiti finansijsku podršku od bliskog prijatelja ili člana porodice. Mnogi će za svoj trud i dobre rezultate na poslu dobiti povišicu ili nagradu, dok će neki preći na bolje plaćen posao. Ovaj mesec bi mogao da bude dobar i za ulaganja, ali samo ako budete oprezni i proverite sve moguće rizike pre nego što donesete odluku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading