VOLE DA VOLE Ovi znaci Zodijaka žive romansu tokom cele godine
Foto: Shutterstock

Šta to beše romantika, ono kad nam na pamet padaju romantične scene sa laticama ruže i čokoladama u obliku srca.

Rak

Rak je toliko romantičan i osetljiv jer dominira u 4. polju kuće i porodice. Ima empatiju i toliko upija energiju drugih da bi radije ostao kod kuće i uživao u svojim osećanjima. Njegov vladar je Mesec, planeta emocija i unutrašnjih svetova, pa romansa dolazi pravo iz srca. On može duboko da oseti sve i da sve vidi sa romansom.

Vaga

Da li ste upoznali Vagu koja nije romantična? Kao da iz njenog prisustva zrači romantika i ona tu ne može ništa. Ima smisla ako se setite da je vladar Vage Venera, planeta lepote, ljubavi i luksuza. A to postaje još jasnije iz činjenice da Vaga dominira u 7. polju društva. Duboko u sebi ona je luda za idejom prave ljubavi i sigurno joj nije potreban Dan zaljubljenih da bi ga se setila.

Škorpija

Škorpija može biti jako emotivna i strastvena. Budi vas iz monotonije stvarnosti i pokazuje vam nešto mnogo idealizovanije. Bilo da ova ljubav potraje ili se smiri, na neki način će vas promeniti. Ako pomislite na Škorpiju kojom vlada Pluton, planeta transformacije, i dominira u 8. polju u smislu seksa i misterije, kako možete poreći da je to romantičan znak?

Ribe

Kada govorimo o ovom posebnom znaku, govorimo o najsanjivijem od svih. Da li ste ikada sreli Ribu kojoj um nije bio u oblacima? To je zato što toliko sanja o magičnijem svetu od stvarnog, koji je, bez sumnje, pun romantike. Njen vladar je Neptun, planeta snova, iluzija i mašte. Nije li romansa fantazija za koju žive smrtnici? Romantika je kada se neverovatno čini mogućim i Ribe to znaju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading