Mesec rođenja otkriva mnogo: Koje osobine su najviše izražene kod vas?
Foto: Shutterstock

Ovan 

Žene u znaku Ovna imaju samopouzdanja i vole da dominiraju u vezi. Interesantno je da pripadnice ovog znaka privlače muškarce koji nisu tako strasni, kao i one muškarce koji stalno razmišljaju i analiziraju. Ali, baš zato i uspevaju.

Bik 

Žene u ovom znaku su daleko od jednostavnosti, ali baš zato, one ne vole komplikacije. One su odgovorne i organizovane, pa ne čudi što privlače muškarce koji imaju potrebu za harmonijom i mirom.

Blizanci 

Ne postoji horoskopski znak koji je toliko nepredvidljiv kao Blizanci, a posebno kao ženski pripadnici ovog znaka. One mogu biti raspoložene i srećne u jednom trenutku, a već u drugom im raspoloženje može pasti. Muškarci koji vole žene-Blizance i koji ih mogu naterati da uvek budu energične, misteriozni su, avanturističkog duha i otvoreni za sve.

Vaga 

Kao horoskopski znak, Vaga nije baš uravnotežena osoba, ali joj svakako treba poboljšanje. Balans koji im je potrebna u životu dobijaju od druge strane i najčešće privlače muškarce koji balansiraju između razuma i srca.

Škorpija 

Škorpije ne bi dobro funkcionisale sa nekim ko želi da im oduzme svo slobodno vreme. One vole da se druže, ali žele i vreme za sebe. Na sreću, privlače muškarce koji to cene i koji su i sami nezavisni.

Strelac 

Žene Strelčevi su divlje i imaju avanturistički duh. One, iako su aktivne i uvek u pokretu, ipak privlače muškarce koji mogu da ih ukrote. One su izazov za muškarce koji će ih smiriti i sa kojima će moći da gledaju filmove celog vikenda umesto da odu u neku avanturu. I to ponekad može da bude problem.

Jarac

Žene u ovom znaku žele da sve kontrolišu i veoma su dobro organizovane, ali im je, takođe, potrebno opuštanje i avantura. Zato one predstavljaju izazov za muškarce koji su prirodno zabavni i „otkačeni“. Ova kombinacija uglavnom funkcioniše, ali ne baš uvek.

Vodolija 

Vodolije su uvek ljubazne i svakome žele da pomognu, pa zato često mogu biti „plen“ narcisoidnih muškaraca, zato što ovakav tip ljudi može lako da prepozna iskreno dobru osobu.

Ribe 

Jedina gora stvar od žene koja čezne za pažnjom, to je muškarac koji čezne za pažnjom. Ribe ne traže pažnju, naprotiv, one su veoma pažljive. Pa zato, one privlače muškarce kojima je potrebna pažnja.

Komentari (0)

Loading