VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Škorpije se suočavaju sa finansijskim problemima, Strelac očekuje poziv za izlazak, Blizanci treba da se čuvaju lažnih prijatelja
Foto: Youtube/Printscreen

OVAN

Nedeljni horoskop od 30. januara do 5. februara 2023. godine otkriva Ovnovima da će im energija na početku nedelje biti u haosu. Gužva, obaveze, rokovi, nadređeni, sve će vam to biti nad glavom. Naoružajte se strpljenjem i budite spremni na izazove. U drugoj polovini nedelje osetićete neizmernu sreću. Uživaćete u društvu jedne malo starije osobe. Najbolji dani biće vam petak i subota.

BIK

Bikovi treba da analiziraju svoj život. Razmislite šta treba da promenite kako bi se izazovi smanjili. Bikovi treba da se oslone na razum, ali i da slušaju svoju intuiciju. Ne treba slediti vođstvo ljudi koji pokušavaju da manipulišu, izazivaju krivicu i misle samo na sebe. Razmislite svojom glavom i postaćete srećniji i da nikoga ne osuđujete. Moguće glavobolje i nesanica. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

BLIZANCI

Zvezde vam savetuju da obuzdate Blizanca u sebi. Borba između razuma i emocija u vama se ne smiruje. Ne dozvolite da vam to utiče na poslovni put i odnose u ljubavi, ali i sa prijateljima. Jasno postavite granice. Čuvajte se lažnih prijatelja! Partner će vam ponuditi da napravite još jedan korak napred u odnosu.Zašto da ne? Više odmarajte i trenirajte! Najbolji dani biće vam utorak i nedelja.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Škorpije se suočavaju sa finansijskim problemima, Strelac očekuje poziv za izlazak, Blizanci treba da se čuvaju lažnih prijatelja

Foto: Pixabay

 

RAK

Rakovi treba da započnu nedelju rešavanjem odgovornih zadataka. Astrolozi takođe primećuju važnost poštovanja. Verovatno će ove nedelje Rakovi moći da se iskupe za svoje greške iz prošlosti. Ako činite dobra dela i spremni ste da tražite oproštaj, sve može doći na svoje. Kreativna energija planeta biće najpogodnija za rešavanje životnih problema, traženje novih hobija, probijanje i temeljno restrukturiranje vašeg života u celini. Najbolji dani biće vam perak i subota.

LAV

Početakom nedelje bićete isključivo fokusirani samo na posao. Iako želite da vodite računa o svakoj sitnii, ipak postoji mogućnost da vam neka promakne. Zato pronađite partnera u poslu koji će vam biti "desna ruka". Malo ste zaboravili na prijatelje. Krajem nedelje okupite ih i pronađite razlog za slavlje. Uvek ga ima! Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

DEVICA

Device ako se potrude, mogu dobiti ono što žele. Jedina stvar koju treba zapamtiti je oprez kada imate posla sa strancima. Ne morate nikome da pričate o svojim planovima za budućnost i o svojim trenutnim dostignućima. Preporučljivo je da se oslonite samo na svoje snage. Takođe, možete slušati svoju intuiciju, koja će vam biti od koristi u veoma teškim i nepredvidivim situacijama. Najbolji dani biće vam ponedeljak i sreda.

VAGA

Nedeljni horoskop od 30. januara do 5. februara 2023. godine vam donosi mešavinu svega i svačega. Očukjte lepe momente, ali i neke koje će vas zapitati da li idete u dobrom smeru. Nemojte da izbegavate da pitate za pomoć bilo kakve vrste. Muči vas finansijska sitaucija, ali ne brinite, uskoro će vam stići priliv novca. Problemi sa respiratornim sistemom. Najbolji dani biće vam subota i nedelja.

ŠKORPIJA

Ako se u poslednje vreme Škorpije suočavaju sa finansijskim poteškoćama ili problemima u ličnim odnosima, onda je vreme da promenite pristup i poradite na greškama. Snaga misli može da promeni život. Škorpije mogu da isplaniraju nešto važno za ovu nedelju. Period od 30. januara do 5. februara je savršen za lični i profesionalni razvoj. Sedmica je odlična za razmišljanje i nova otkrića. Najbolji dani su vam sreda i subota.

STRELAC

Nedelja vam počinje poslovnim uspesima! Neko koga upoznate preko posla može da vam bude od velike pomoći u napretku. A slobodnim Strelčevima sreća će da se osmehne i u ljubavi. Nemojte da se libite da uživate u znacima pažnje koje dobijate od drugih. Otvorite vidike i dišite punim plućima. Očekujte poziv za izlazak! Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Škorpije se suočavaju sa finansijskim problemima, Strelac očekuje poziv za izlazak, Blizanci treba da se čuvaju lažnih prijatelja

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Ljudi iz okruženja mogu igrati veoma važnu ulogu u životu Jarčeva. Nažalost, među njima može biti mnogo neprijatnih ličnosti. Jarčevi su jedan od najmisterioznijih i najtajnovitijih horoskopskih znakova , tako da imaju određenu zaštitu od toksičnih ljudi. Već početkom nedelje mogu doći do bitnih promena nabolje. Samo treba da gledate u oba smera i ostanete dosledni svojim vrednostima. Najbolji dani u nedelji biće vam utorak i sreda.

VODOLIJA

Vodolije, ovo je vaša nedelja, procvetaćete! Uhvatite se u koštac sa vremenom i ispoštujte rokove, kako biste u drugoj polovini uživali sa dragim ljudima. Gde god da se pojavite, ostavljaćete jak utisak. Vaša komukativnost i šarm će ostaviti jednu osobu bez daha. Mogući je i nešto dublji kontakt. Obratite pažnju na signale koje vam organizam šalje. Najbolji dani biće vam ponedeljak i subota.

RIBE

Ribe treba da se oslobode lošeg raspoloženja - moraju da teže harmoniji i pozitivi. U ovom slučaju, ove nedelje Ribe će moći da postignu šta god žele. Dobro osmišljen akcioni plan pomoći će vam da uspete u poslu i da ne propustite ništa važno. Čak i ako početkom nedelje bude nekih teškoća, do srede će se situacija popraviti. Ljubav, posao – sve će cvetati, ali samo ako Ribe ne žure i ne donose ishitrene odluke. Najbolji dani su vam sreda i četvrtak.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading