"FEBRUAR JE MESEC ČUDAKA" Astrolog otkriva ko će 'navući' bedu na vrat, a kome će se posrećiti
Foto: Shutterstock

Šta nam donosi najkraći mesec u godini - februar? I šta nas sve očekuje u njemu, pre svega kada je reč o finansijama, ali i ostalim životnim aspektima ? Dok će nekima laške pasti, drugi će osetiti i određene trzavice. O tome je gostujući na Prva TV govorio.

"Februar će pre svega biti karmički i finansijski mesec, a to znači otplata duga. U februaru nikako ne smemo da pozajmljujemo i dajemo novac jer ćemo 'navući' bedu na vrat. Ovo je mesec kada će se otkriti sve tajne. Takođe, biće prisutne i malverzacije", otkrio je Stefan i osvrnuo se na prisustvo povećanih burnih događaja u društvu. On je takođe napomenio da nas očekuju i razni neprimereni oblici ponašanja kod ljudi, a kako je dodao, februar je mesec čudaka.

"Februar će biti jako težak mesec, ali on ima i neke dobre osobine. Devetka je intuicija i duhovnost, kao i znak putovanja. U februaru treba da putujemo, da se spakuejmo i odemo makar na dva, tri dana koliko nam finansije dozvoljavaju", rekao je on i dodao da je mesec koji nam sledi idealan da se povežemo i približimo sa porodicom.

Takođe, broj devet, koji je simbol meseca februara, simbolizuje i ljude koji kukaju, te kako kaže Stefan, potrebno je da se sklonimo od negativnih ljudi. Kada je reč o ljubavnom polju, očekuje nas dosta tajnih veza, ali i pretnji, krađa i iznuda.

Stefan je otkrio kako da na osnovu numerološkog broja, koji se dobija sabiranjem cifara datuma rođenja, otkrijete šta vas očekuje u 2023. godini. Pa tako, onima sa neparnim brojevima biće dobra godina, dok parnima neće biti loša, ali će postojati izazovi. Oni sa parnim naučiće neke lekcije na malo teži način.

"Najveća vrlina koju treba da naučimo ove godine jeste vrlina mere u svemu, u hrani, piću, zadovoljstvu, trošenju... ", otkrio je Stefan i dodao da će boja godine biti nebo plava, bela i svetlo ljubičasta koje imaju zaštitnu funkciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading