Zapisano je u zvezdama: Otkrijte kakav uspeh očekuje vaš horoskopski znak
Foto: Shutterstock

Ovan

Niko nije tako ambiciozan kao Ovnovi. Kada se pametnoj glavi i visokom samopouzdanju doda i vatreni temperament, ovaj znak leti ka samom vrhu. Šta god da radi, radi to kvalitetno i strateški. Ipak, najveće bogatstvo će postići ako odluči da radi ono što najviše voli.

Bik

Bikovi su ozbiljni i veliki igrači sa kojima nema šale. Oni nikada ne odustaju, a to što su tvrdoglavi pomaže im da sklope dogovore o kakvima drugi mogu samo da sanjaju. Znaju kada treba da pritisnu „rogovima“ i da probiju granice.

Blizanci

Šarmantni, simpatični i zabavni, Blizanci su predivni prijatelji i ljubavnici, ali ne i bogataši. Mere svaku odluku i plaše se neuspeha, pa će se retko odvažiti i napraviti nešto veliko, ili nešto što niko pre njih nije napravio. Trebalo bi da budu hrabriji i da više veruju u sebe.

Rak

Rakovi žele da promene svet, pa se retko odlučuju za radna mesta koja će im doneti veliko bogatstvo, već za pozicije preko kojih će moći da ostvare barem mali doprinos društvu. Sa svojom prekomernom osećajnošću, oni nisu „materijal“ za nemilosrdni svet bogatih, ali to je sasvim u redu.

Lav

Lavovi obožavaju pare, a njihovo beskrajno samopouzdanje im je najvažniji ključ za uspeh. Ne interesuju ih „hejteri“, a ni oni koji im govore da neće uspeti. Kada nešto zacrtaju, oni će uraditi sve da bi to i realizovali.

Devica

Disciplinovan pogled na život, predanost radu i perfekcionizam, sve to Device vodi direktno do vrha. A ni to što su odlični šefovi i što drugi pomalo strahuju od njih, nije im na odmet. Veruju u sebe, ne plaše se da „zagrizu“ i predvide uspeh koji se gotovo uvek i ostvari.

Vaga

Simpatične vage nisu zainteresovane za novac, slavu i izležavanje na jahti. Najvažnije im je da pronađu mir, da uživaju u životu i da imaju dobre odnose sa porodicom i prijateljima. One su vredne i marljive po prirodi, pa će raditi kako bi imale dovoljno novca za život, ali neće trošiti vreme i živce na bezbrojne prekovremene sate u potrazi za „nečim većim“.

Škorpija

Škorpije su ekscentrični autsajderi koji oduševljavaju svojom strašću – kako u privatnom životu, tako i u svojoj profesiji. Velika je verovatnoća da će napraviti nešto posebno, inovativno i zanimljivo.  Oni slede razum i srce na putu do svog sna, a često započinju posao sa bliskom osobom, jer su izuzetno lojalni.

Strelac

Ovaj znak ima energije u izobilju i odlične ideje, ali i jednu „manu“. Ne može da smisli mogućnost da duže vreme bude vezan za istog partnera, ista radna zaduženja ili iste proizvode. A, možda i da se suoči sa onim čega se najviše grozi – sa dosadom. Strelčevi bi mogli da se obogate u profesiji koja podrazumeva putovanja ili organizaciju događaja, ali nikako nešto što treba da se gradi godinama.

Jarac

Pametni i staloženi, Jarčevi nikada neće praviti početničke greške u poslu. Za svaki svoj projekat pripremiće detaljan plan i dobro će razmisliti o svim aspektima koji bi mogli da krenu krivim putem. Istražiće tržište, pobrinuće se za finansije i isključiće emocije kako bi postigli uspeh, što im obično i polazi za rukom.

Vodolija

Vodolije imaju odlične šanse za uspeh, jer su izuzetni vizionari i idejne vođe. Niko ih ne može nadmašiti u idejama, ali njihov pomalo „hipi“ karakter mogao bi da ih spreči na putu do velikog bogatstva. Zbog toga, za njih bi bilo najbolje da nađu poverljivog partnera koji se razume u finansije i taktičko plivanje sa „krupnim zverkama“.

Ribe

Dok Ribe odluče šta žele, poslovni ugovor je već u rukama nekog drugog. One su emotivne, smirene i imaju izraženu intuiciju, ali ponekad se preterano oslanjaju na nju, barem kada je reč o poslu. Ili imaju previše ili, pak, premalo poverenja u druge ljude. Jednom nemaju jasnu viziju, drugi put ne znaju kako da sami sebe oduševe. Prestanite da previše razmišljate i fokusirajte se na posao.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading