NAJSREĆNIJI DATUMI U FEBRUARU 2023. Evo koja 3 dana donose najpovoljniju energiju i atmosferu
Foto: Shutterstock

Februar je vreme kada je zima u završnoj fazi. Moguće je da će u ovom mesecu već polako početi sve da miriše na proleće. Astrolozi ističu da će u februaru biti 3 posebno pozitivna dana, odnosno dana moći.

Trenutno dolazi najpovoljnije doba godine, tako da svaki dan možete sresti nove prilike na putu. Tražite ih u svim događajima koji vam se sada dešavaju.

Saznajte koja tri datuma u februaru 2023. godine će biti posebno srećni:

2. februar - datum ogledala - Ovog dana imamo niz 02-02 koji predstavlja datum ogledala, jer nam pomaže da otvorimo oči za ono što se dešava i shvatimo značenje događaja koji su se odigrali u bliskoj prošlosti. Ovo je dan kada ljudi treba da razmišljaju detaljnije, kao i da se ponašaju u skladu sa planovima. Broj 2 pojačaće snagu volje, daće vam energiju, motivaciju i želju da preuzmemo liderske kvalitete.

5. februar – Kvadrat Venere i Marsa - Ovo je povoljan aspekt koji može imati značajan uticaj. Ovo će biti dan snage, povoljan za bavljenje poslovima, ali i za posvećivanju ljubavi. Ako želite, možete da se opustite i odmorite. Možete ostati kod kuće, opustiti se ili otići sa prijateljima ili nekom značajnom osobom na zanimljivo mesto.

11. februar – Merkur ulazi u Vodoliju - Treći dan moći je dan kada Merkur ulazi u Vodoliju. U Vodoliji se ova planeta oseća veoma dobro. To znači da će se 11. februara u svakom od nas probuditi želja za znanjem, naukom i novim veštinama. 

Slušajte svoju intuiciju ovog dana i nemojte se plašiti da radite ono što vam je potrebno. Od 11. februara dolazi period kada će svaka osoba postati bolja. Čak i ove subote možete bezbedno da promenite situaciju - sredite dom, kupite novi nameštaj, idite na putovanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading