Dženifer i  Bred
Foto: Printscreen/Profimedia

Da li će neko da prevari partnera zavisi od mnogo činilaca. Promene kroz život ili vezu, promena sredine, iscrpljujući posao ili potreba za avanturom samo su neke od situacija koje mogu dovesti do prevare.

A koliku ulogu u svemu ima i Zodijak i dok nekima nevera ne pada na pamet, postoje i oni koji to rade svakodnevno i bez imalo griže savesti. Prema Zodijaku, ovo su dva najnevernija znaka.

Ovan

Ovnovi su odani partneri, osim ako se godinama kasnije njihov partner ili partnerka muči s komunikacijom ili ih izneveri na neki način. Oni ne vole stagnaciju, uživaju u promenama i to očekuju i od svojih partnera.

Kada Ovnovi prevare svoje partnere, to je više zbog nekog unutrašnjeg konflikta nego iz želje da povrede svog partnera. I iako ovo nije pravilo koje važi za sve, jedno je sigurno: Ovnovima trebaju partneri koji su dorasli njihovom tempu.

Jarac

Jarčevi su neverovatno odani i u većini slučajeva ostaju predani. Međutim, ovaj horoskopski znak može da se puno promeni tokom vremena, a to može da utiče na njihovu vezu. Jarčevi tokom celog života žele da ostvare veliki uspeh u karijeri i da obezbede sebi lagodan život.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading