SATURN PRAVI POMETNJU NA NEBU - HOROSKOP ZA NAREDNE DVE GODINE Jarac i Vodolija će najbolje proći, evo šta čeka ostale znakove
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Šta će prelazak Saturna u Vodoliju doneti svakom horoskopskom znaku?

Ovan - Tranzit Saturna za Ovna je prilično povoljan i može doneti mnogo dobrih stvari, na primer, ispunjenje želja, otvaranje sopstvenog posla ili rast u njemu. Možda ćete steći moćne prijatelje ili se zbližiti sa postojećim. Stari koncepti i pogledi na svet mogu biti promenjeni. Postaćete zahtevniji prema sebi, ali nemojte da se preforsirate.

Bik - Pravite promene u planovima - to može biti promena posla ili čak porofesije, unapređenje ili otkaz, dugo poslovno putovanje ili nova obuka. Broj troškova i izdataka može se povećati, zato uštedite novac, i ne zaboravite da deo date nekome kome je zaista potrebno. Više vežbajte.

Blizanci - Saturn vam može doneti u poslu iskusnu osobu od koje možete puno da naučite. Ali je važno da se ne oslonite na nju previše, već da naučeno primenite u praksi. Pokušajte da popravite odnose sa porodicom, partnerom i prijateljima.

Rak - Biće promena u oblasti rada. To će zahtevati reviziju, obnavljanje, odbacivanje nepotrebnog i, kao rezultat, proširenje. Ako se potrudite, angažujete i porodicu u svoj posao, moguć je i finansijski rast. Hranite se zdravije i oslobodite se loših navika. Dobar trenutak za bavljenje psihologijom.

Lav - Partnerska sfera će pretrpeti promene. Ako imate posao ili razmišljate o stvaranju, onda budite pažljivi u izboru poslovnih partnera. Ne dozvolite da zadaci na poslu naprave distancu između vas i supružnika. Prvo treba da pokušate da poradite na kvalitetu veze.

Devica - Pokušajte da ne uzimate zajmove, pozajmljujete novac. Budite spremni za preuzimanje krupnih koraka na poslu i konkurencije. Glavna stvar je da idete svojim putem i ne obraćate pažnju na prepreke. Vežbajte i hranite se zdravo. Moguće je da vas očekuju neka važna službena putovanja.

Vaga - Uživaćete da provodite vreme sa porodicom. Više se posvetite deci, partneru, roditeljima, braći, sestrama. Oni će želeti više pažnje i nežnosti. Ovo je dobar trenutak da se rešite neslaganja u braku ili vezi i podignete odnos na viši nivo. Vaš očekivani finansijski rast se možda neće desiti onako kako ste želeli – pokušajte da ne trošite mnogo.

Škorpija - Možda je sada pravi trenutak da napravite promene u vašem životnom prostoru. Sada je pravi trenutak da se osećamo prijatno kod kuće, oslobodite se svih unutrašnjih napetosti. Čišćenje i dovođenje stvari u red kod kuće će pomoći. Biće promena na poslu, i pozitivnih i negativnih. Ali generalno, ovo je vreme za lični rast i razvoj - biće situacija kada morate biti pribrani i ozbiljni.

Strelac - Postaćete oštriji u odbrani svoje tačke gledišta. Upravljanje vremenom i disciplina će vam sada dobro doći – oni će povećati vašu efikasnost i omogućiti vam da se nosite sa odugovlačenjem. Dobar trenutak za kreativnost, kako u klasičnom smislu, tako i za uvođenje nestandardnih načina za rešavanje radnih i svakodnevnih problema. Posvetite više vremena porodici i deci.

Jarac - Saturn je vaša planeta. Možda ćete sada imati više novca, lakše ćete sakupiti finansije i ostvariti svoje želje. Porodične veze se mogu ojačati, međusobna podrška i ljubav je ono što vas i užurbanom vremenu drži na okupu. Ovo je dobar trenutak da radite na sebi.

Vodolija - Saturn je za vas najpovoljnija planeta. Sada je on u vašoj kući ličnosti, a to sugeriše da je u ovom trenutku vreme da budete svoji, da pokažete svoju jedinstvenost, originalnost. Otvoreno treba da delite svoje ideje i razmišljanja, da ne podležete lenjosti i odugovlačenju, već da delujete, u skladu sa rezultatom.

Ribe - Saturn će vas naučiti da se prema prihodima odnosite razumnije i da planirate troškove, a ne da budete haotični. Napravite precizan budžet i plan. Moguća je saradnja sa inostranstvom. Prijaće vam ponekad i samoća, da se udubite u sebe i sredite svoje misli. Ipak, istovremeno će vam prijati i da provodite vreme sa najbližim ljudima, oni vam daju snagu i energiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading