MESEČNI HOROSKOP ZA VREME VLADAVINE VODOLIJE Jarcu će imati priliku da napuni novčanik, Škorpija će se zaljubiti do daske, a evo kome će se naglo promeniti život
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara otvara vrata lunarnoj novoj godini, donoseći talase sveže, obnavljajuće energije. Ovo je fantastičan mlad Mesec da biste razjasnili svoje ciljeve za naredni mesec i na šta želite da se fokusirate. Sa vašom vladajućom planetom, Marsom, koja sada putuje direktno, možda ćete prirodno iskusiti povećanje energije i oštriju mentalnu jasnoću. Ako sumnjate da se nešto dešava iza kulisa, verovatno će doći do izražaja u sezoni Vodolije, omogućavajući vam da saznate istinu o tome gde se nalazite. Bez velikih retrogradnih planeta tokom skoro cele sezone Vodolije, ovo je fantastično vreme za napredovanje ka ciljevima i projektima koje ste želeli da ostvarite. Ako radite na projektu koji je zaustavljen, energija sezone Vodolije će biti na vašoj strani, pomažući da se stvari brzo pokreću. Možda želite da budete spremni, jer sav taj rad i trud koji ste uložili u stvari mogu konačno početi da dobijaju na snazi i rezultirati mnogim novim prilikama koje će vam se pojaviti! Pun Mesec u Lavu 5. februara kreće se u skladu sa vašom vatrenom prirodom. Donosi priliku da se oslobodite i otpustite, tako da ako postoji nešto – ili neko od koga – morate da kažete zbogom, ovaj pun Mesec može predstavljati priliku.

Bik

Pod mladim Mesecem u Vodoliji 21. januara, nalet nove energije će se uvući, vodeći vas da unesete svežu energiju u svoj život. Iskoristite ovaj Mlad Mesec da odredite namere za sledeći mesec i razmislite o tome koje seme želite da uzgajate u svojoj bašti. Ako postoji projekat koji biste želeli da pokrenete očekuju vas podržavajuće vibracije kada je u pitanju vaša karijera. Ako vam je to važno, zaista iskoristite ovu energiju mladog Meseca da napredujete u svom profesionalnom životu. Uran je u vašem znaku od 2018. Ako ste rođeni rano u sezoni Bika, možda ste već primetili ove promene i buđenja koja se dešavaju od ovog vremena. S obzirom da Uran sada putuje direktno, ostavlja nam nula velikih planeta u retrogradnoj fazi. Dobijamo kratak vremenski okvir u kojem se to dešava svake godine, a sada je naša prilika. Sa svim planetama koje se kreću direktno, idete napred kada su u pitanju vaši projekti, snovi i ciljevi. Pun Mesec nosi neke energije usredsređene na srce, podsećajući nas da se povežemo i radimo sa svojim srcima.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta, Merkur, upravo je napustila svoju retrogradnost 18. januara i sada se vraća svojoj nekadašnjoj snazi i brzini. Ako imate vladajuću planetu na vašoj strani, može vam doneti malo jasnoće na putu i ​​pomoći vam da oslobodite moždanu maglu koja je možda kružila. Mars sada takođe putuje direktno, što će udvostručiti olakšanje. Mars je proveo zaista dugo vremena u Blizancima i pomaže vam da uskladite svoje motivacije i da razmislite o tome kako birate da trošite svoju energiju. Mars je takođe možda izneo neke strahove na površinu, ohrabrujući vas da se suočite sa njima. Možda ste sada u trenutku kada se više ne osećate ograničenim svojim strahovima. Takođe možete imati veću svest o tome kako vas vaši strahovi sprečavaju da živite život punim plućima. Pun Mesec u Lavu 5. februara će vam osvetliti stvari. Ako ste imali mnogo stvari kao da su u senci, ili mnogo neizvesnosti, ovaj pun Mesec će biti kao svetionik svetlosti, zračeći sve na šta je važno da se fokusirate. Takođe je moćan pun Mesec za bilo kakve projekte pisanja ili komunikacije.

Rak

2023. zaista vam je suđeno da zakoračite dalje u svoju istinu i ono što ste rođeni da budete. Postoji osećaj da se vaš život menja, ali ovaj pomak je zapravo rezultat toga što ste zakoračili u ono što zaista jeste. Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara donosi prvi snažni talas ove smene. Postoji sveža energija vezana za ovaj mlad Mesec koja će vam pomoći da promenite svoje prioritete i da se fokusirate na ono što je zaista važno. Možda ćete primetiti da se vaša motivacija menja, ili ćete možda morati da se oslobodite nekih zastarelih snova i ciljeva koji vam više ne služe. Ovaj mlad Mesec je vaša prilika da razjasnite šta želite i na šta želite da trošite svoju energiju. Sa svim planetama koje se kreću direktno od 22/23 postoji velika energija za obavljanje stvari i precrtavanje stvari sa vaše liste obaveza. Ovo je sjajno vreme da se fokusirate na projekte oko kuće koje treba uraditi. Pun Mesec u Lavu predstavljaju tačku kulminacije, tako da se možete naći kako ubirate nagrade za sve stvari koje ste posadili u svojoj bašti! lakše ćete se kretati kroz svoju kontrolnu listu. Čini se da će biti srećna uspomena ili događaj koji možete proslaviti.

Lav

Vodolija sedi naspram vas na točku zodijaka, tako da ćete uvek teći u harmoniji kada dođe sezona Vodolije. Sa Vodolijom nasuprot vama, to znači da je i Saturn sedeo nasuprot vama. Sa Saturnom direktno, možda ste osetili njegovo prisustvo jače od većine. Od decembra 2020. pa nadalje, Saturn vam je možda indirektno slao znakove, posebno ako niste preuzimali odgovornost za svoje postupke i pravac vašeg života. Zbog toga Saturn zvuči prilično zlokobno, ali zaista nije! Njegova energija je dar koji nam pomaže da ostanemo u skladu sa svojim pravim ja i višim putem. Ako je vašem životu bila potrebna promena ili neko prilagođavanje, mlad Mesec u Vodoliji 21. januara biće na vašoj strani, pomažući vam da razmišljate o novim stvarima koje želite da pozovete u svoje srce i okolinu. Za vas će biti prekretnica pod ovim mladim mesecom, zato prihvatite smenu!

Devica

Sezona Vodolije je vreme za vas da razjasnite svoje ciljeve, snove i želje i na šta želite da se fokusirate u narednim mesecima. Sa Marsom i vašom vladajućom planetom, Merkurom, koji sada putuju u direktnom kretanju, trebalo bi da vam bude lakše da znate šta želite i lakše donosite odluke. Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara biće vaša prilika da razjasnite šta želite da pozovete u svoj život. Sjajan je mlad Mesec da sednete i proverite u kom pravcu putujete i šta želite da manifestujete za svoju budućnost. Ako vam je potrebna pomoć ili morate da rasteretite deo tereta koji nosite, ovaj mlad Mesec je takođe vaše vreme da delegirate ili oslobodite kontrolu. Kako se krećemo u februar, imamo pun Mesec u Lavu, koji dostiže vrhunac 5. februara. Ako vam je potrebna igra i lakoća u životu, lako ćete je pronaći pod ovim punim mesecom.

Vaga

Sezona Vodolije donosi slatke energije na vaš način. Kao vazdušni znak, uvek ćete se kretati u skladu sa ovim doba godine. Dok počinjemo sezonu Vodolije, imamo ovaj moćni mlad Mesec 21. januara. Postoje neke lepe, sveže energije pod ovim mladim Mesecom koje vas ohrabruju da se fokusirate na ono što biste želeli da unesete u svoj život. Ovaj mlad Mesec takođe donosi početak lunarne nove godine, što ga čini dodatnom podrškom kada je u pitanju ispoljavanje ciljeva i snova. Manifestacija ponekad može biti zbunjujuća. Sa svim planetama koje se kreću u direktnom kretanju tokom sezone Vodolije, možda ćete primetiti povećanje vašeg osećanja motivacije i nivoa energije. Pun Mesec u Lavu 5. februara takođe daje veliku energiju i može učiniti da se osećate pomalo avanturistički i razigrano. Ako vam je u životu bila potrebna pauza ili igra, ovaj pun Mesec će biti vaš podsetnik da aktivirate taj emocionalni prostor. Postoje i neke energije koje leče srce povezane sa ovim punim Mesecom, pa ako dođe nešto teško, pogledajte da li možete pronaći način da ostanete u svojoj lakoći i zapamtite da su sve stvari privremene, piše Sense.

Škorpija

2022. bi donela neke značajne promene i pomake za vas zahvaljujući pomračenjima koja su pala u vaš znak. Iako 2023. donosi više pomračenja u vašem znaku, njihova energija nije tako intenzivna, tako da se sa sigurnošću može reći da je većina transformativnog posla završena. Međutim, na kraju transformacije dolazi do prave magije. Sada ste u ovoj magiji, zato budite strpljivi i znajte da ćete na kraju naći svoja stopala. Oblaci će se razdvojiti, vratiće se veća bistrina. Tokom sezone Vodolije, trebalo bi da osetite malo energije. Sunce će zasijati malo jače u vašem uglu, pomažući vam da se radujete zbog mogućnosti onoga što sledi. Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara je fantastično vreme da razjasnite svoj pravac za sledećih mesec dana. Na šta želite da se fokusirate? Kako želite da iskoristite svoju energiju? Sa toliko sveže energije koja se kreće ispod ovog mladog Meseca, obavezno je integrišite u svoje biće. Ako vam pomaže, preduzmite nešto tako što ćete očistiti ormare, reorganizovati svoju sobu ili preduzeti korake da unesete nešto novo u svoj svet. Mlad Mesec u Vodoliji takođe donosi početak Lunarne Nove godine, pojačavajući svežu energiju koju nudi Univerzum. Kako se krećemo u februar, dočekuje nas Lav pun mesec 5. Postoje neke snažne energije koje leče srce povezane sa ovim punim mesecom, i možda se osećate malo emotivno zbog toga. Ovaj pun Mesec je vaš poziv da uklonite sve što vas sprečava da primite punoću ljubavi kakva jeste i koju zaslužujete. Možda ćete morati da otklonite vezu ili uverenje koje vas sprečava da se osećate potpuno voljeno.

Strelac

Talasi sveže energije će se nadovezati, posebno ispod mladog Meseca u Vodoliji, koji dostiže vrhunac 21. januara. Ovaj mlad Mesec takođe donosi početak lunarne nove godine, pa je njegov potencijal za sadnju semena uvećan. Iskoristite ovu energiju da postavite namere i razjasnite šta želite da pozovete u svoj život. Dobar je trenutak da sednete sami sa sobom i shvatite na šta želite da potrošite svoje vreme i energiju. Ako su vam stvari pokvarile ili crpe energiju, možda ćete takođe osetiti motivaciju koja vam je potrebna da napravite neophodne promene. Magla će se zaista podići, a zamah će početi da se pomera napred. Ovo je neka od najboljih energija za napredovanje koju ćemo imati tokom cele godine, pa je iskoristite u svoju korist. Kad god imamo snažnu energiju za napredovanje kao što je ova, odlična je ideja da se uhvatimo u koštac sa svim tim važnim projektima i da napredujemo u svim ciljevima ili snovima koje želite da ostvarite. Lepa stvar u vezi sve ove energije koja se kreće napred je to što će nam pomoći da se osećamo i mentalno čisti.

Jarac

Sunce je upravo napustilo vaš ugao Zodijaka, a možda vam nedostaje toplina njegovih zraka! Dok Sunce napušta vaš znak, možda ćete pronaći novi osećaj jasnoće koji se provlači kroz njega. Ponekad sunčevi zraci mogu biti previše zaslepljujući, ali pod Suncem u Vodoliji, možda ćete videti da vam se vraća pun vid. Ovde se ne radi samo o tome da vidite spoljašnji svet, već i vaš unutrašnji svet. Ova sveža energija će biti moćna za postavljanje namera i jasnije ciljeve koje želite da postavite za naredne mesece. Zajedno sa nekim fantastičnim potencijalom manifestacije, ovaj mlad Mesec će takođe naglasiti vaše finansije, a možda i pomoći da stvorite dodatno obilje ili bogatstvo. Ako treba da dovedete svoje finansije u red, ovo je dobar mlad Mesec za napredak. Ako treba da precrtate bilo šta sa svoje liste obaveza, ohrabrujući talasi vam biti od pomoći! Ubrzo nakon ovog mladog Meseca, sve glavne planete putuju direktno, stvarajući divno polje sile napredne energije. Ovo je redak prozor koji će kratko trajati, pa ga koristite za sadnju semena i fokusirajte se na projekte koji su vam važni. Kako se krećemo u februar, imamo pun Mesec u Lavu 5. februara. Ovaj pun Mesec nosi neku tešku energiju za vas i može izazvati neke neprijatne misli ili osećanja. Možda ćete morati da kopate duboko da biste zaista razumeli i procesuirali sve što vam dolazi. Energija Lava ima malo lakoće, pa se povežite sa ovim ako je potrebno.

Vodolija

Srećan rođendan! Dobrodošli u svoju sezonu! Kada se Sunce useli u vaš ugao zodijaka, okupani ste njegovim hranljivim i obnavljajućim zracima! Pošto imate Saturn u svom znaku od decembra 2020. godine, verovatno ste prolazili kroz neke izazove, ali sa Saturnom sada na kraju vašeg znaka, vreme je da primite nagrade! Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara donosi vam fantastičnu svežu energiju. To je takođe početak lunarne nove godine, tako da je vaša sposobnost da se manifestujete u ovom trenutku povećana. Ovo je dobar mlad Mesec za fokusiranje na svoj samorazvoj i negovanje svih delova sebe koji su možda bili malo zanemareni tokom godine. Ubrzo nakon ovog mladog Meseca, Uran usmerava stanice, dajući nam nula velikih planeta u retrogradnom položaju! Ovo je redak period u godini u kojem imamo snažan tok energije koja se kreće napred koja može povećati nivo naše energije i podstaći našu motivaciju. Iskoristite svu ovu svežu, motivišuću energiju u svoju korist i vidite kako ona stvara čvrstu osnovu za celu godinu pred nama. U februaru imamo pun Mesec u Lavu. Ovaj pun Mesec nas povezuje sa našim urođenim moćima empatije i ljubavi. Pošto postoji snažna energija usredsređena na srce , budite sigurni da prvo ispunjavate svoje srce pre nego što sipate u druge.

Ribe

Nakon što Sunce završi obilazak Vodolije, ono putuje u vaš znak! Ovo se neće dogoditi do 18. februara, ali do ovog datuma, možda ćete osetiti završetak. Mlad Mesec u Vodoliji 21. januara donosi talase sveže energije. Ovo je veoma pozitivan mlad Mesec jer će pomoći da se očisti stara, stagnirajuća energija i zameni nekom novom perspektivom. Da biste radili sa ovom energijom, potrudite se da unesete svežu inspiraciju u svoj život. Ovo može uključivati postavljanje nekih namera, čišćenje ormara ili čišćenje vašeg doma. Čak i samo unošenje buketa svežeg cveća u vaš prostor može olakšati i osvežiti raspoloženje! Ovaj mlad Mesec takođe donosi početak lunarne nove godine, tako da je fantastično vreme da postavite neke ciljeve ili možda ažurirate svoju viziju. Pun Mesec u Lavu 5. februara podstiče va da odgovorite na pitanje - Šta je zaista vredno vašeg vremena? Možda će vam biti od koristi da napravite raspored, tako da možete biti sigurni da svoje vreme dodeljujete stvarima koje su zaista važne. Kako se sezona Vodolije bliži kraju, počinje sezona vaših rođendana!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading