DESIĆE SE VELIKI POTRES NA NEBU Aatrolog otkrio koji horoskopski znak će promeniti život za 180 stepeni
Foto: Shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich

Nedelja u koju smo ušli počinje brojem osam, a šta nam ona donosi po horoskopu, otkrio je astrolog i numerolog Stefan Dragojlović. Gostujući u emisiji "150 minuta" na Prvoj, Stefan je objasnio da ćemo svi u narednih godinu dana doživeti neku transformaciju. Sazrećemo i baviti se ličnim razvojem.

"Ove godine po numerološkom kodu počinje reprogram otplate karmičkog duha na nivou cele nacije. Mi smo Saturnov narod koji se uvek diže iz pepela, koji se obnavlja zbog istorije. Računajući numerološku formulu Srbije, videh da mi u naredne dve do četiri godine u potpunosti zatvaramo karmički krug svih negativnih čvorova koje smo svi prošli. Iznenadio sam se, to u prevodu znači da mi u naredne četiri godine završavamo sa svim teškim stvarima. To će početi da se oseća u narednih godinu do dve dana", započeo je Dragojlović.

Kako bi vam sve krenulo od ruke, numerolog je otkrio gardijanski kod i kako kaže, poželjno ga je zapisati na parče papira.

"Svemu tome pomažemo tako što radimo na sebi. Osmica jeste anđeo čuvar, pomaže nam u razvoju. Upišite gardijanski kod. Broj osam vlada osmom astrološkom kućom, a to je kuća Škorpiona. Simbolizuje sazrevanje i proces transformacije. Imaćemo dosta učenja, razvićemo strpljenje, praštanje, humanost. Gardijanski kod je 178 i napišite zarez, pa vaše prezime. Držite na ikoni u kući ili ispod jastuka u spavaćoj sobi narednih sedam dana", rekao je astrolog i otkrio šta nam to donosi:

"Biće nam bolje, otvoriće nam se putevi ka inostranstvu, osvestićemo se ove godine, imaćemo pojačanu intuiciju i uvid kroz snove. Mislim da će ljudi po prvi put osetiti sve što pričam. Ove godine će biti zdravlja i veselja", rekao je Dragojlović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Samo ja

10.01.2023 09:24

I koji je to horoskopi znak u pitanju, koji spominjete u podnaslov?!?