SITNIČAVI I PRETERANO KRITIČNI Najgori šefovi rođeni su u ovim horoskopskim znakovima
Foto: Shutterstock

Postoje ljudi kojima leži uloga vođe i odlični su šefovi. S druge strane, postoje oni koji nikako nisu za šefa. Neki od njih ne mogu da uspostave autoritet, neki nemaju strpljenja, a neki maltretiraju zaposlene sitničavim ponašanjem i preteranom kritičnošću.

Astrolozi smatraju da su najgori šefovi rođeni u ovim znakovima.

Rak

Rakovi su previše emotivni da bi se dobro snašli u vodećoj ulozi. Ovo je jedan od najnezrelijih znakova Zodijaka koji je previše osetljiv da bi vodio tim. Rakovi su poznati po tome što se lako uznemire kad se pojavi problem i vređaju se i na najmanju sitnicu.

Devica

Device se previše gube u detaljima i nisu sposobne da sagledaju široku sliku. Zahtevne su i kritične prema svom timu i često se previše fokusiraju na greške, dok su na pohvalama prilično škrte. Zbog želje da sve bude savršeno, sklone su mikroupravljanju, a to deluje demotivišuće na zaposlene.

Ribe

Ribe ne znaju da se nose sa svojim emocijama. Nije im prijatno da preuzimaju odgovornost i ne snalaze se dobro u stresnim situacijama. Na njih lako utiče mišljenje okoline, pa nisu u stanju da samostalno donose odluke. Osim toga, Ribe su prilično zbunjene, pa često daju kontrodiktorna uputstva i ne znaju da uspostave autoritet.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading