HOROSKOP ZA NOVU GODINU Lav počinje 2023. sa lepim vestima, Jarac dobija fantastičnu šansu za potpuno izmenjen stil života
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ovan

Nema lepšeg poklona za vas od podrške velikog Jupitera. Planeta sreće u poslu znači i naklonost sudbine, moguća je velika promena na planu nekretnina. Vreme je za širenje, velike planove, kao da vam život iznova počinje.

Bik

Nova godina će vam biti izuzetno važna, jer ćete upravo tada moći da svedete račune i utvrdite da li ste sve postavili na pravi način. To se odnosi i na posao i na ljubavna pitanja. Ukoliko budete pošteni prema sebi i shvatili da niste na svom maksimumu, vreme je da podvučete crtu i značajno promenite svoje ponašanje.

Blizanci

Mnoge ćete planove zacrtati za Novu godinu, ali nećete moći da ih sve sprovedete u delo. Nemojte da jurite, trudite se da - pre svega - održite lepo raspoloženje i dobre odnose i sa porodicom i sa partnerom. Ne rizikujte pozitivan duh zarad nečeg što niste mogli da ostvarite već duže vreme.

Rak

Zvezde će vam pružiti priliku da okupite porodicu i započnete neki novi period u svom životu. Neće biti lako, jer nezgodni aspekti Jupitera upozoravaju na teškoće. Međutim, ako budete hrabri i uzmete sve u svoje ruke, otkrićete da nije neizvodljivo ono što najviše želite.

Lav

Imaćete mnogo želja za ovu Novu godinu! One su vezane i za posao, i za porodicu, pa i za dom, čak i za kućne poslove. Uživaćete u svemu i počećete 2023. godinu sa lepim vestima koje vas vraćaju na mesto koje zaslužujete - kralja zodijaka!

Devica

Zbacićete sa leđa veliki teret i to će vam biti najlepši poklon za Novu godinu. Konačno će prestati da vas guši problem koji i nije lično vaš već se vezuje za nekog vama bliskog. Čak nećete morati ni da pristajete na neki kompromis koji bi vas ugrožavao i, potencijalno, pretvorio u žrtvu tuđe sreće.

Vaga

Porodični, pravni i ekonomski problemi koji su vas mučili biće razrešeni pred Novu godinu. Nebo je čisto, kažu astrolozi, moći ćete da uživate u lepoti i nadate se ostvarenju želja.

Škorpija

Konačno će biti zadovoljena vaša čežnja za nečim novim, nečim posebnim. Toliko ćete se osećati senzacionalno da će se činiti kao da ste centar sveta. Budite iskreni i priznajte da je konačno vaš san postao realnost, uživajte u tome i nemojte skrivati od drugih da ste prezadovoljni.

Strelac

Jupiter vam je dugo zadavao probleme, ali sad vam konačno pruža šansu da obnovite sve što je u prethodnom periodu narušeno. Optimizam se vraća, neki mučni čvorovi sudbine se najzad dreše. Vreme je i da se emotivno ponovo investirate u neki novi ciklus.

Jarac

Biće ovo divna Nova godina, uživaćete veliku planetarnu podršku. Vreme je da podelite emocije s onima koje volite. Na nebu je samo jedan "podignut kažiprst" koji vas upozorava da morate da malo popravite i svoju emocionalnu komunikaciju. Ako započinjete novi projekat, imate fantastičnu šansu za potpuno izmenjen stil života.

Vodolija

Vi ste ti koji donosite promene u svemu čega se prihvatite, a nekoliko dana uoči Nove godine osetićete i talas energije koji će vas u tome ojačati. Najveća nagrada će vama biti upravo pokloni i ispunjenje želja koje ćete pripremiti za druge.

Ribe

Pozdravljate se s Juiterom, ali to vam ne pada previše teško. Sada vam je potrebna mirna i tiha energija, jedva čekate da se vratite svom stilu života. Za vas će jedna obična Nova godina, s ljudima koje volite, biti najlepši praznik na svetu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading