NAJGORI MESEC U 2023. ZA SVAKI ZNAK Astrološkinja otkrila kad nas čekao pakao i kako se izvući
Foto: Shutterstock/Kiselev Andrey Valerevich

Godišnji horoskop za 2023. najavljuje da će biti dosta turbulencija! Astrološkinja Liza Stardast otkrila koje koji meseci u narednoj godini će biti najnesrećniji i doneti najviše problema svakom horoskopskom znaku.

Ovan - oktobar

Godina 2023. će biti puna uspona i padova za Ovnove. Dok prva polovina godine obećava finansijsko izobilje i promene u karijeri, postoji i rizik da se tokom oktobra jave neočekivane prepreke. Dakle, pripremite se za događaje koji bi mogli da poremete vaše planove.

“Tokom ovog meseca će se desiti pomračenje Meseca koje će uticati na Ovna, zato se klonite velikih odluka i promena uu oktobru”, upozorava Stardast. "Ova godina označava prvi set pomračenja u Ovnu i Vagi u narednih 18 meseci, pa očekujte neočekivano!"

Bik - april

Ove godine Bikovi će se konačno vratiti na pravi put u svom profesionalnom životu, ali to se neće desiti bez manjih trzavica. Imate dobre prilike, jer pomračenja u vašim znacima zatvaraju neke probleme koji vas muče. Međutim, tri od četiri retrogradna Merkura ove godine biće u zemljanim znacima, uključujući jedan veći deo aprila u vašem znaku. Dakle, očekujte da komunikacija bude posebno napeta.

“Najbolje je da se držite ustaljene rutine i izbegnete bilo kakve rizike tokom ove tranzicije”, predlaže Stardast.

Blizanci - novembar

Stvari se kreću brzinom munje za Blizance ove godine. Iako obično se dobro snalazite u haosu, važno je da ne ignorišete svoje granice. Ustvari, postoji velika šansa da ćete “pregoreti” u novembru kada pun Mesec u vašem znaku konačno izvuče sva ta potisnuta osećanja na površinu.

“Pun mesec u Blizancima će naterati ovaj društveni znak da se suoči sa svim problemima koje izbegava u ličnom životu”, kaže Stardast.

Rak - decembar

Rakovi, imaćete mnogo prilika ove godine. Teško je reći da ćete imati zaista loših meseci, jer ste jedan od najsrećnijih znakova u 2023. Prva polovina godine je odlično vreme da promenite svoj životni stil i možda čak i da se nekome približite. Letnji meseci će doneti neverovatne mogućnosti za finansijski uspeh i profesionalno priznanje, posebno tokom avgusta.

Međutim, krajem godine ćete postati posebno emotivni i nostalgični, zbog čega ćete imati potrebu da se otuđite od drugih i u ovakvom raspoloženju ćete ući u 2024.

Lav - februar

Lavovi, imate mnogo čemu da se radujete ove godine. Vaša veza se zahuktala i postoji šansa da odnos podignete na viši nivo. Ali postoje dva glavna perioda koja će testirati jačinu vase veze. Prvi i najeksplozivniji dolazi u februaru, dok se drugi dramatični trenutak dešava u leto. Pripremite se pravu “sapunicu”!

“Februar bi mogao da bude vatren za Lava jer Venera u Ovnu podstiče neka stara osećanja ponosa da izbiju na površinu”, kaže Stardast. “Pun Mesec u Lavu može da otvori vrata bivšem partneru da vam se vrati u život nekoliko dana posle Dana zaljubljenih.“

Devica - avgust

Godina koju ispraćamo je bila naporna godina za Device, a na sreću, 2023. izgleda da će biti mnogo mirnija. Početni zimski meseci 2023. biće odlični da organizujete svoje planove za novu godinu. Ipak, postoje tri retrogradna Merkura u zemaljanim znacima koji će vas “izuti iz cipela”. Najstresniji će biti u avgustu.

“Bez sumnje, najteži mesec u godini za sve, a posebno za Devicu, jeste avgust“, kaže Stardast. “Planetarni vladar Device – Merkur, ići će retrogradnim hodom u svom znaku tokom kraja leta, ometajući sve važne planove.”

Vaga - septembar

Vage, ova godina će staviti na test vaše živce. Ravnoteža je jedna od najvažnijih stvari za vas, a 2023. obećava da će sve preokrenuti. Možete očekivati relativno miran i srećan početak godine, posebno u vezi sa svojom karijerom i finansijama. Međutim, postoji velika šansa da biste mogli da preuzmete na sebe više obaveza nego što možete da obavite i da do kraja leta “sagorite”. Ako ne budete oprezni, pun mesec u Ovnu u septembru će vas konačno primorati da se suočite sa problemima.

“Tokom ovog meseca biće vam teško da uspostaviti ravnotežu između mogućnosti i očekivanja, zbog čega ćete se osećati loše.”

Škorpija - maj

Škorpije, ova godina je važna za vas, pa se pripremite na mnogo preokreta. Pomračenja koja su vam u poslednje dve godine pravila probleme će se završiti ove godine i konačno ukloniti pritisak. Ipak, maj će biti veoma haotičan.

“Retrogradnost vladajuće planetev Škorpije – Plutona, nateraće vas da pobegnete u zaklon, a da ne pominjemo da će pomračenje Meseca u vašem znaku 5. maja izneti neke velike emocije i potencijalnu dramu na površinu“, kaže Stardast.

Strelac - jul

Strelčevi, očekuje vas mnogo ličnog rasta i trijumfa ove godine. Ali prvo se morate suočiti sa problemima. Većinu dana bićete optimistični, kraj godine će biti posebno povoljan, ali tokom letnjih vrućina se spremite na probleme.

“Najnesrećnije vreme biće tokom meseca jula, jer će vas retrogradna Venera u Lavu ometati u romantičnim poduhvatima“, objašnjava Stardast. “Biće problem ai sa finansijama, tako da bi trebalo da izbegavate preterano troškarenje. Midro bi bilo da se potrudite da štedite.“

Jarac - januar

Jarčevi, ova godina će vam biti naporna. Nažalost, 2023. počinje sa kontinuiranim retrogradnim Marsom koji će doneti teške vibracije i usporiti vašu motivaciju. Osim toga, retrogradni Merkur u vašem horoskopskom znaku će učiniti da se osećate zbunjeno i to sve dok ne prođe februar.

“Usporite stvari i izbegavajte velike odluke tokom ovog meseca ako je moguće”, savetuje Stardast. “Srećom, stvari će se pokrenuti kada Merkur krene direktno sredinom meseca, otvarajući put Jarcu da krene napred.”

Vodolija - jun

Vodolije, početak 2023. će biti lagan jer zvezde rade u vašu korist, tačno oko vašeg rođendana. Možete očekivati neke romantične vibracije uoči Dana zaljubljenih, zbog čega ćete se osećati ranjivije. Ali ove dobre vibracije će verovatno nestati kako letnje vrućine nastupe. Da, Saturn je možda napustio vaš znak još u martu 2023. godine, ali će njegova retrogradnost u junu i dalje izazvati neke neočekivane probleme.

“Pun mesec u Strelcu u kombinaciji sa retrogradnim vladarom Saturnom znači da će vaša osećanja biti konfuzna tokom ovog perioda“, primećuje Stardast.

Ribe - mart

Za Ribe, godina 2023. je jedna od najizazovnijih, ali posle dužeg vremena donosi brojne prilike. Mart će označiti početak drastičnih promena. Kada Saturn - planeta strukture, karme, discipline i zrelosti - uđe u vaš znak, postoji prilika za lični razvoj. Ovaj ciklus traje tri godine, ali Ribama će verovatno biti najteži prvi mesec ove planetarne promene.

“Mart će biti i najsrećniji i najnesrećniji mesec u godini za Ribe, zahvaljujući velikom pomeranju od Saturna koji počinje svoje putovanje u njihovom znaku”, kaže Stardast. “Ova tranzicija će u početku biti teška, ali kada se Saturnova energija smiri, 2023. će zapravo biti veoma obećavajuća i povoljna godina za Ribe.”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading