NOĆAS JUPITER ULAZI U ZNAK OVNA Budite mudri, koje poteze povučete sad pratiće vas do leta
Foto: Shutterstock

Noćas, 20. decembra Jupiter ulazi u znak Ovna. Jaka vatrena energija popravljara spoloženje i spremni smo za akciju. Priprema za praznike često izaziva stres, ali sa ovom optimističnom energijom ništa nam nije teško.

Želja za putovanjima i potpuno novim iskustvima mnogima postaje neodoljiva. Uz odlično raspoloženje, lakše osećamo zadovoljstvo i zahvalnost za ono što imamo, ne želimo da se fokusiramo na ono što nam nedostaje.

Zimska kratkodnevnica 21. decembra donosi nam najdužu noć u godini. Sunce ulazi u znak Jarca u 22:49 i počinje zima! Lepo je ako imamo sa kim da podelimo tu dugu noć i zapalimo mirisne sveće da se podsetimo da se svetlo u našem srcu nikada ne gasi.

 Mlad Mesec u Jarcu 23. decembra je pravo vreme za ličnu inventuru: spisak uspeha i neuspeha, šta smo naučili i šta želimo da promenimo. Ulazimo u period odmora i očuvanjaenergije, a sa jasnom slikom gde se trenutno nalazimo, lakše je sanjati šta sve želimo da postignemo u novoj godini.

Godina se bliži kraju, ali stiže iznenađenje29. decembra Merkur u Jarcu ide retrogradno. Loša reputacija negativnog Merkura dostigla je velike razmere, pa je teško odoleti predrasudama o bezbroj loših događaja koji će nam se obrušiti na glavu. Merkur je retrogradan kada je najbliži Zemlji, pa je njegova energija najjača. Sve što nam je potrebno je više svesti o sopstvenim postupcima, više odgovornosti, pa čak i samokritičnosti. Ako pažljivije obavljamo svakodnevne obaveze, neće nam se dogoditi ništa loše.

Ovan

Ovnovi ove nedelje dobijaju na pozitivnoj, dodatnoj energiji, kroz planetu Jupiter posebno od utorka. Ponovo se vraćate u „igru“ ponovo ste energični i snažni baš kao da je proleće, a ne zima. Predstojeća nedelja donosi fantastične vesti ili prilike kada je novac, polje finansija, u pitanju, posebno od četvrtka. Petak kroz pojavu mladog Meseca u znaku Jarca donosi šansu kroz polje profesije, da pokažete svoje kvalitete, oprobate se u nečemu novom jer ste nešto staro odlično obavljali. Moguće da će vam se iz nekog razloga smešiti i pohvala i podrška, dobra reputacija vas prati kroz poslovni segment i to je odlično, a sve to će ispratiti i finansijski deo, gde ste na dobitku. Malo vam je to sve previše za kraj godine, pa energiju obnavljajte nekim svojim metodama i budite srećni, jer kraj godine može doneti profesionalnu šansu koju čekate već duže vreme!

Bik

Venera kao vaša vladarka je aktivna itekako tokom sledeće nedelje, a sve vam se nekako vrti oko dolazaka ili odlazaka, u smislu ili vi putujete ili ugošćavate druge. Venera i Merkur u vašem prirodnom devetom polju sa Uranom sa podznaka u dobrom odnosu, pa očekujte iznenadne, ali dobre, vesti kada je inostranstvo ili polje obrazovanja u pitanju. Za sve što dolazi važno je da ste fleksibilni da ste na pola spakovani jer nećete imati vremena da puno razmišljate. Kraj nedelje donosi lepu energiju gde bi vikend zaista mogao da bude u znaku nekog putovanja, moguće čak malo dalje, u inostranstvo. Samo razmišljate gde bi ste i kada mogli, onda planiratje pravo je vreme!

Blizanci

Jupiter od utorka prelazi u vaše prirodno polje prijatelja, poznanika, nada, želja, pa širite taj krug, želje su isto veće, ali sve to može upravo preko najbližih u nekoliko narednih meseci da se ostvaruje. Pozvani ste na više strana, dobijate poklone i pažnju i sve vam to prija. Mlad Mesec krajem nedelje donosi mogućnost nekih bonusa, povišice ili od vama drage osobe vredniji poklon. Neki vaši kreativni momenti, neka dobra rešenja koja ste pružili kroz posao, sada imaju svojih pet minuta. Zadovoljni ste!

Rak

Gledano kroz prizmu Jupitera i njegovog prelaska u znak Ovna u vaše prirodno deseto polje profesionalnih prilika i ostvarenja, ulazite od utorka u višemesečni period kada hteli to ili ne ambicija će vam biti potrebna kako bi iskoristili sve što vam se pruža. Vi nikada niste dovoljno spremni da zagrizete dobro kada govorimo o profesionalnom delu ali sada morate jer se ovakve prilike pružaju jednom u 12 godina. Takvih je nekoliko narednih meseci. S druge strane, ljubav cveta posebno do kraja nedelje kada ćemo u vašem prirodnom sedmom polju imati mlad Mesec i priliku da partneru kažete „DA“. Ili se verite, venčavate ili planirate nešto od ta dva. Ako ste sami, rećićete DA nekom dobrom poslovnom partnerstvu ili ulazite u vezu koja odmah može da deluje jako ozbiljno. Uživajte!

Lav

Lavovi u nedelji pred nama ulaze u popriličnu radnu atmosferu, a upravo taj segment, posla, radnih zadataka može doneti i momente zabave, lakoće, ljubavi ili posao koji radite po možda prvi put u poslednjih godinu, dve  – s ljubavlju. Mlad Mesec krajem nedelje upravo može doneti neke nove radne projekte, zadatke ili priliku za potpuno novo radno mesto što bi usledilo u danima nakon mladog Meseca i da to bude baš po vašoj meri. Bićete primećeni po nekim sitnim ulogama u poslu koje vas vode u visine što može doći tek polovinom sledeće godine, ali sada je zapravo uvod svega toga što sledi. Pametno iskoristite prilike na koje budete nailazili i ne preterujte u zahtevima prema sebi i okruženju, vitamini neki su neophodni!

Devica

Device dočekuju u svom prirodnom osmom polju Jupitera nakon nekoliko meseci i nadaju se finansijskom poboljšanju, dobrim poslovnim partnerima sa kojima bi udruživanje u narednih nekoliko meseci donelo zaista neki novac, bonuse i sl. Uran iz prirodnog devetog polja zajedno sa planetama iz petog donosi mogućnost ili moranje iznenadnog putovanja. Da li je poslovno pa ćete povezati i jedno i drugo ili samo pravite plan za neko inostranstvo videćete i sami. Mlad Mesec krajem nedelje okreće vas ka osobi sa kojom ste u emotivnom odnosu, ka deci, potomstvu generalno. Uživate u porodičnoj idili ili u razmišljanju kako da stvorite istu. Veridbe, izlasci, kretanja na neka lepa mesta i restorane. Sve može, samo zavisi kojoj generaciji pripadate. 

Vaga

Venera vaša vladarka iako u znaku Jarca gde obraća pažnju pretrano na tradicionalne stvari i ne da vam „vazdušastog“ lufta koji morate da imate, ipak u odnosu na Urana praveći dobre aspekte Venera vam pruža mogućnost druženja u porodičnom okruženju, kroz privatno-poslovni segment, spajajući lepo i korisno puno ljudi ćete viđati, a moguće da u vreme mladog Meseca krajem nedelje baš vi organizujete nešto u okviru svog doma ili nekog prostora, neka proslava da je u pitanju. Svakako, Jupiter prelazi u sedmo polje, pa najavljuje značaj braka, partnera, bračnih odnosa narednih nekoliko meseci. Tu su dešavanja, počev od utorka, ako nemate mogućnost ulaska u brak ili razmišljanja, a ako jeste u zajednici neki izazovi sa strane mogu biti zanimljivi pa pažljivo. Ukoliko sa Jupiterom u znaku Ovna ne budu ovo teme narednih nekoliko meseci onda su to dobri partnerski dogovori u poslu koji vas na neki način katapultira u javne vode. Srećno!

Škorpija

Sam početak nedelje vas čini prilično osetljivima kako Mesec bude prolazio znak Škorpije. Kada dođemo do srede bolji ste, a u nedelju skroz regenerisani, jer pojava mladog Meseca kod vas osvetljava vaše prirodno treće polje pa verujem da ćete od petka ili planirati ili već ići na kraće neke puteve, neke relacije koje vam prijaju svakako. U društvu partnera ili porodice ili prijatelja, sasvim je svejedno, lepo ćete se provesti. Razmišljate od utorka o promeni posla, radnog mesta, a prilika će biti kako se Jupiter bude kretao kroz znak Ovna narednih nekoliko meseci, samo budite strpljivi!

Strelac

Strelčevi se nekako bude totalno sa prelaskom Jupitera u znak Ovna od utorka, a kako se on nakon nekoliko meseci pojavljuje opet u vašem prirodnom četvrtom polju, svakako aktivira pitanje nekretnina, kuće, doma, pa u tom smislu razmišljate, posebno krajem nedelje, gde uložiti novac koji pristiže. Moguće da će i posao  i promene na tom polju, pokrenuti pitanje stanovanja na nekom drugom mestu. Mlad Mesec krajem nedelje donosi vesti o finansijama, mogućnosti novog izvora prihoda ili prilike neke za to. Kupujete poklone i sebi i drugima, cela nedjelja je u nekom prazničnom raspoloženju.

Jarac

Jarčevi su obasjani Suncem kako od srede dočekuju ovu planetu u svom znaku. Ovo je vaše vreme kada se osećate svoji na svome, puni energije i želje da najviše u godini radite na sebi i menjate se na bolje. Svi su usmereni na vas sve oči uprte ka vama – verovatno ćete najviše na emotivnom planu imati iznenađenja. Ukoliko ste sami, možete iznenada i neočekivano upoznati nekoga ko vam za jako kratko vreme može biti jako važan emotivno, a ukoliko imate osobu sa kojom pravite ozbiljnije emotivne planove, možete čak biti u situaciji da vas iznenadi vest o potomstvu!

Vodolija

Vodolije su ove nedelje super je njihova planeta vladarka radi za njih u smislu da Uran pravi odličan aspekt sa Venerom iz Jarca. Možete se ulepšavati, raditi šta god poželite kako bi krajnji rezultat bio- vi lepši i zadovoljniji sobom. Svakako mlad Mesec vam krajem nedelje donosi vreme kada je potrebno da obratite pažnju više na sebe, svoje zdravlje i svoj mir. Prijaće vam da vikend provedete negde daleko od svih u odabranom društvu pa ili će to biti kod kuće izolovani od svih ili na nekom dalekom putovanju, videćete i sami!

Riba

Samo četvrtak u narednoj sedmici može biti dan kada ste malo zbunjeni kojim putem ako govorimo o profesionalnoj orijentaciji. Inače, nedelja pred nama je puna kreativnih momenata, dobre intuicije i rešenja koja vi nekome možete davati u obliku saveta. Jupiter najavljuje svojim ulaskom u vaše prirodno drugo polje novca, finansija, jednu od najboljih godina za finansije, prosperitet na tom planu. Nedelja pred nama donosi Mlad Mesec u vašem prirodnom jedanaestom polju prijatelja, poznanika, nada, želja, pa iza nekih iznenađenja može stajati upravo ovaj segment. Druženja, pokloni i iznenađenja jesu upravo iz ovog segmenta. Što više se družite i krećite.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading