VIKEND HOROSKOP Lava i Škorpiju čekaju povoljni dani za kupovinu, Strelca nova poznanstva i druženje
Foto: Shutterstock

Ovan

Ovog vikenda Ovna očekuju dva potpuno različita dana - u subotu se mnogi planovi mogu urušiti, Dok nedelja može doneti uspeh i ono o čemu ste sanjali. Zapamtite da posle oluje uvek izađe Sunce.

Bik

Bićete fokusirani na praznike i organizovanje dočeka Nove godine. Povoljni dani za dekoraciju, planiranje, kuvanje i druženje sa najbližima.

Blizanci

Tokom radnih dana umorili ste se i bili napeti, vaše telo je iscrpljeno. Zato je vikend idealana za odlazak u spa centar, na bazen, plivanje, saunu, kao i za masažu. Pronađite nekih od svojih omiljenih spa trenutaka da se opustite.

Rak

Povoljan dan za generalno čišćenje kuće i raspremanje životnog prostora. Imate priliku da transfomrišete svoj dom i učinite ga prijatnijim i lepšim za sebe i svoju porodicu. Ovo je prava prilika da pripremite dom za praznike.

Lav

Očekuju vas povoljni dani za kupovinu. Imate priliku dapronađete stavri koje vam se dopadaju i priuštite sebi nešto lepo što ste odavno želeli. Obradujte sebe pred novu godinu.

Devica

Posvetite se svom zrdravlju i radite na jačanju imuniteta. Razmislite kakvu hranu konzumirate, koliko ste fizički aktivni, kakav je kvalitete vašeg sna. Usvojite navike koje će vam pomoći da se osećate bolje.

Vaga

Za vikend se posvetite sebi , odložite sve ranije planirane zadatke kako biste imali vremena i prostora da se opustite. Idite kod kozmetičara, bavite se sportom, posetite muzej ili galeriju... Radite aktivnosti koje vas raduju.

Škorpija

Fokusirajte se na kupovinu i pripremu za novogodišnje praznike. Moguće je da vas za vikend očekuju povoljni dani za kupovinu poklona. Obradujte sebe i najbliže, ali sa oprezom trošite novac.

Strelac

Subota je sjajan dan za čitanje, kreativnost, gledanje filmova i boravak kod kuće. U nedelju će se kod Strelca ipak probuditi njihov avanturistički duh - mogući su izlasci, nova poznanstva i druženja.

Vodolija

Vodolije će težiti da pronađu načine kako da podignu raspoloženje za vikend. Moguće je da će dekorisati dom, provoditi vreme sa najbližima, deliti svoje stavove i gledišta. Kada osvestite lepotu sadašnjeg trenutka, sve će izgledati mnogo svetlije.

Ribe

Osluškujte svoje telo, um i unutrašnji glas. Šta vam je sada najpotrebnije kako biste se osećali dobro? Kada pronađete odgovor, to i uradite. Naučite da se povežete sa sobom i bolje i dublje razumete svoje potrebe.

Izvor: Sensa.rs

Komentari (0)

Loading