VIKEND HOROSKOP Ribe čeka romantična subota, Bik će dobiti neočekivan poklon, Vage treba da bude oprezne kome poklanjaju srce
Foto: Shutterstock

Ovan

Mesec ostaje u Raku ovog vikenda i ovo je posebno porodično mesto. Vreme je da reorganizujete kuću i okruženje, obavite kupovinu i uživajte u dobroj atmosferi i obroku sa članovima porodice.

Bik

Venera, vladar vaše sreće, prelazi u Jarca za vikend, stvarajući ugao akcije sa Jupiterom, planetom obilja. Odlično vreme za putovanja i izlete. Uživajte i opustite se, oslobodite se opterećenja.

Blizanci

Merkur, vladar vaše sreće, nastavlja da se kreće kroz Jarca. Akcioni ugao sa Jupiterom i dalje nosi sa sobom mali talas avanture. Veliki odlazak u kupovinu vas očekuje i niz srećnih druženja sa prijateljima u subotu koji će vam olakšati srce.

Rak

Mesec ostaje u vašem znaku ovog vikenda i odlično je vreme da se ponovo povežete sa sobom. Merkur, zvezda komunikacije koja je suprotna, omogućava nadogradnju bračne komunikacije: odlično vreme za iskrene razgovore.

Lav

Mesec u Raku vas ne nalazi u najboljem izdanju ovog vikenda – a ni ugao sukoba sa Marsom vam ne olakšava. Vreme je da usporite, odustanete od previše obaveza ili napornih aktivnosti. Odmorite se kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije. Lavovi – iskoristite ovaj vikend da se odmorite kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije, piše Sense.rs.

Devica

Ovog vikenda očekuje vas bogat društveni život. Mesec u Raku vam omogućava da se oslobodite nedeljnog pritiska i da provedete vreme sa prijateljima, poznanicima i rođacima. Sada je moguće i proširiti svoj društveni krug. Preuzmite inicijativu.

Vaga

Sunce je još uvek u sukobu sa planetom Mars, moguće su tenzije. Venera u vašoj kući komunikacije sa sobom donosi prijatnu i avanturističku komunikaciju. Odlično vreme za upoznavanje novih ljudi - ali budite oprezni kome poklnjate srce.

Škorpija

Mesec u Raku vam donosi romantičan vikend, ako pristanete da se osmehnete i otvorite svoje srce. Odličan trenutak da uložite u zanimljivo poznanstvo i dozvolite bliskim ljudima da vam se malo približe. Napravite mesta u srcu za ljubav.

Vaga

Sunce i Venera su i dalje u vašem znaku i donose sa sobom more šarma i zanimljivih opcija za zabavu, promene i ljude koje niste poznavali - sve to ako pristanete da napustite svoju zonu komfora i prepustite se iznenađenjima.

Jarac

Mesec ostaje u znaku Raka, koji naseljava kuću vašeg braka i veze i stavlja akcenat na dijalog između partnera. Moguće je produbljivanje veza i zajedničko druženje ili izlazak, pod uslovom da ste manje kritični prema drugima i spemni da pružite šansu.

Vodolija

Na prvi pogled ovo izgleda kao vikend obaveza, Vodolije. Bilo da se radi o porodičnim ili društvenim obavezama – upravo je ovo vreme da budete tu i za druge. Vreme je za obnavljanje veza sa udaljenim članovima porodice i prijateljima sa kojima ste se u poslednje vreme udaljili.

Ribe

Sunce i Venera su još uvek u vašoj kući i čini se da ste sada voljeni više nego ikada. Mesec u Raku donosi posebno romantičnu subotu: vreme je da provedete vreme sa ljudima koji vas vole i koji vas prihvataju onakvim kakvi jeste.

Komentari (1)

Loading
ZMIJA

10.12.2022 09:30

Vec sam napravio mjesto u mom srcu za tebe.Samo jos cekam tebe kad se pojavis! Lp.Skorpion!