KRAJ GODINE IM DONOSI NEOČEKIVAN NOVAC Tri znaka horoskopa 31. decembra će značajno popraviti finansijsku situaciju
Foto: Pixabay

Kad dođu praznici, svi trošimo na poklone, ali nekima to neće ni osetiti jer ih na samom kraju godine čeka neočekivanu priliku da poprave situaciju.

Ova tri znaka horoskopa imaće naklonost zvezda baš 31. decembra.

Lav

U decembru će Lavu biti potrebna veća suma novca, ali će biti ograničeni sredstvima. Sukob velike želje i mogućnosti pojačaće kvadrat sanjivog Neptuna i Jupitera. Moraćete neke planove da odložite za kasnije. Pokušajte, ako je moguće da izbegnete pozajmice. Moguće je da će neki poslovni partner ili klijent pomoći kroz ulaganje. Poslednjih dana decembra 2022. trigon Sunca sa Mesecom biće srećan aspekt za porodičnu kupovinu, a 31. je dan za finansije.

Devica

Moraće da bira između štednje i željene potrošnje. Zvezde ne preporučuju da sada načinjete novac ako ste nešto uštedeli, jer ga vredi sačuvati za budućnost. Device koje idu na službena putovanja mogu više da zarade. U poslednjoj dekadi meseca, harmonični aspekti Merkura sa Neptunom i Venerom idealni su za kupovinu stvari koje se odnose na lepotu, negu. 31. decembra novac će stići.

Ribe

Rođeni u znaku Riba mogu nekoga bukvalno da obraduju pomoću, materijalne podrške i, naravno, poklona.  Povoljni troškovi za nove projekte, putovanja, otvaranje biznisa, organizovanje prezentacija i proslava. Prosperitetni aspekti Neptuna sa planetama novca javljaju se 31.  Ovo je dobro vreme za kupovinu stvari sa energijom vode, koje će naknadno imati harmoničan efekat na dom.

Komentari (0)

Loading