NE ZALJUBLJUJTE SE U NJIH Top 3 horoskopska znaka koji ne umeju iskreno da vole
Printscreen

Izdaja voljenih često može biti toliko bolna da može uticati na ostatak života osobe. Međutim, neki horoskopski znaci su skloniji neverstvu od drugih. Saznajte da li vaš partner spada u ovu top tri.

Portal bustle.com sastavio je tri najbolja horoskopska znaka koji su najveći izdajnici:

OVAN

Ovnom vlada planeta Mars, što im daje agresivnost u seksualnom životu. Iskreno govoreći, predstavnici ovog znaka imaju najveću verovatnoću da postanu neverni svom partneru. Divljenje Ovnova prema partneru ne traje dugo, avanture često traže nedaleko. Ovnovi su izuzetno strastveni i često deluju bez razmišljanja, pa im često postaje težak zadatak da sakriju izdaju.

BLIZANCI

Iako su predstavnici znaka Blizanci ozloglašeni na polju neverstva, ipak im se to dešava sasvim slučajno. Treba naglasiti da su predstavnici znaka Blizanaca stalno u potrazi za istinskom ljubavlju, pa je prirodno da žele da testiraju svoju strast sa drugim partnerima i tako budu sigurni u svoja osećanja. Blizanci se odlikuju izuzetno racionalnim razmišljanjem, pa da bi sakrili izdaju, mogu izgledati kao samo smeh.

VAGE

Ne treba da čudi što je Vaga na ovoj listi. Baš kao i njihov horoskopski simbol, predstavnici ovog znaka vrlo često stavljaju svoja osećanja na vagu. Jednog dana mogu da se dive i zrače ljubavlju prema svom partneru, a sutradan počinju da sumnjaju da li su sva njihova osećanja zaista tako velika.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading