NJIMA ĆE U 2023. KONAČNO SVANUTI Ovi znakovi mogu da očekuju veliki preokret u životu
Foto: Shutterstock

Saturn, planeta za koji mnogi astrolozi tvrde da određuje našu sudbinu, nalazi se poslednje dve i po godine u Vodoliji, a taj period završava se u martu 2023. godine kada menja znak i ulazi u Ribe. Ova velika promena će se osetiti u svakom smislu, a znakovi koji mogu da očekuju preokret su Rakovi, Škorpije, Ovnovi i Bikovi.

Jupiter, planeta sreće se vratila u Ribe, a 20. decembra prelazi u Ovna, što donosi konkretnu inicijativu i realizaciju novih planova.

OVAN

Jupiter u Ovnu je važan za same Ovnove jer će tokom prve polovine 2023. godine konačno moći da dobiju priliku koju su čekali 12 godina. Naznaka takvog dešavanja već je bila na proleće ove godine, ali se to prolongiralo. Ipak, Jupiter, planeta sreće, odradiće ono zbog čega je stigla u Ovna, što će značiti konkretnu realizaciju planova. 

Saturn u Ribama od marta 2023. godine donosi potpuno drugačiju eru nego što je ova u kojoj se sada nalazimo. Svi ljudi na svetu prolaze kroz lični test slobode i Saturn u Vodoliji testira naše strpljenje, društvene grupe, norme i pravila. Instituacija braka se menja, a sloboda postaje najvažnija stvar na svetu.

ŠKORPIJA

Saturn u Ribama donosi vam najvažniju lekciju o ljubavi. Moguće je proširenje porodice, ali i susret koji može da vam promeni žvot. Pripremite se za sledeći stepenik u odnosu sa partnerom. Ujedno ovo je ozbiljnija faza učenja, naročito ako ste mladi. Škorpije koje postanu roditelji, shvatiće značaj roditeljstva kao takvog.

RAK

Saturn u devetom polju donosi vam daleko putovanje. Isto tako , ukoliko ste razvedeni ovo je mogućnost da sretnete sledećeg partnera. Mladi Rakovi imaće odličnu priliku za studiranje i sticanje znanja. Ukoliko imate neke sudske sporove, morate da imate u vidu da će Saturn da vas nagradi ili unazadi, u zavisnosti koliko ste bili pravedni poslednjih godina.

BIK

Jupiter nakon Ovna od sredine 2023. godine nalaziće se u Biku, pa im donosi prosperitet i odlične prilike za napredak. Mnogi Bikovi će se zaljubiti, venčati i proširiti porodicu. Ovo je šansa za dobijanje poslovne prilike iz snova.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ich

09.12.2022 14:20

Do sada sam sreo samo pogresne ljude sa dva lica.Tako da ne ocekujem vise nikakvi sueret.