OD 6. DO 20. DECEMBRA ČEKA NAS TURBOLENTAN PERIOD Merkur u Jarcu donosi od 6. do 20. decembra donosi negativna promene i haos, evo koje znakove će "dotući"
Foto: Shutterstock

Merkur, planeta komunikacije i promena, najčešće menja horoskopski znak u kojem boravi, a danas, 6. decembra prelazi u znak Jarca i u njemu će ostati sve do 20. decembra 2022. godine. Astrolozi ističe da će u toku ove tri nedelje negativan uticaj Merkura ublažiti direktni Neptun koji je napustio svoju retrogradnu fazu 5. decembra.

Merkur nas može podstaći da se povučemo u sebe, da manje govorimo o svojim emocijama i osećanjima.

Komunikacija može biti pomalo otežana, posebno jer se približavamo retrogradnom Merkuru koji nas očekuje krajem godine. Zbog toga je moguće da posebni izazovi očekuju one koji se bave pregovorima na poslu. Iako će puno biti tajanstvenosti i zatvorenosti, mnoge stvari uspećemo da pročitamo između redova. Oslonite se na svoje sposobnosti, pažljivo govorite i slušajte, jer vam to može pomoći da uvećate svoj prihod.

Povećani nivo odgovornosti dok je Merkur u znaku Jarca može vam pomoći da izbegnete greške i sve uradite tačno na vreme. Važno je obratiti pažnju na male stvari, jer će u njima biti skriveno glavno značenje onoga što se dešava. Razmišljanje će biti usmereno na razbijanje obrazaca koji više ne služe kako bi trebalo.

Neki od vas će biti metodični i oprezni u svom pristupu svemu što se odvija. Nećete moći da prihvatite ne kao odgovor u svetu karijere. Uz natprosečnu poslovnu sposobnost i odlične organizacione sposobnosti, motivisaćete i druge, piše Sense.rs.

Važno je da iskažete svoje ideje, mišljenej i stav, to može pomoći da napredujete u karijeri. Budite direktni, ali pažljivo birajte reči. Moguće su neke teške situacije, ali nećete se osećati preopterećeno i uznemireno, jer sve će ovo za vas biti važna životna lekcija, promena koju treba prihavtiti kako biste naučili nešto važno za ubuduće.

Kako će Merkur u Jarcu uticati na svaki horoskopski znak?

Bik, Jarac i Devica - ponašaćete se kao vredna i odgovorna osoba koja uspeh postiže razvijanjem ličnih veština i hrabrosti. Biće važno da budete realni i da imate praktičan i utemeljen pogled. Raspitaćete se o svakom detalju, tako da je gotovo nemoguće da propadnete.

Ovan, Blizanci, Vodolija, Strelac i Lav - poželećete da budete neko ko je pouzdan i odlučan. Uverićete se da je život u vašim rukama, da vas niko ne čuva i niko ne može sada da vam pomogne ili da vas uputi. Kao rezultat toga, naučićete da budete odgovorni, fokusirani i disciplinovani i da se u potpunosti fokusirate na ono što vam je važno.

Rak, Vaga, Škorpija i Ribe - shvatićete da ste sposobni da radite još više i da provedete dugo vremena bez odmora. Kada ste pod velikim pritiskom, možete da se fokusirate na ono što je pozitivno i tako se smirite. Trebaće vam mirno okruženje u kojem možete razmišljati i analizirati. Preziraćete haos i učiniti sve da izbegnete bilo kakvu promenu koju niste očekivali. Da biste doneli najbolju moguću odluku, proverite da li je sve dovoljno tačno. Očekujte da će se vaš dobar trud i vreme koje ste uložili isplatiti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading