NEDELJNI HOROSKOP Blizanci će imati ozbiljnu svađu sa partnerom, Škorpije će rešiti problem koji ih odavno muči, Vodolijama će se sve okrenuti naopačke
Foto: Pexels

Ovan

Ovnovima tokom cele nedelje astrolozi savetuju da posvete više vremena obrazovanju i pitanjima karijere. To su oblasti života u kojima se mogu desiti pozitivne promene. Na primer, sada je moguće uspešno odbraniti tezu ili doktorsku disertaciju, usled čega će se povećati vaš društveni i profesionalni status, a vaš ugled će ojačati. Takođe, ova nedelja je povoljna za putovanja. U ponedeljak i utorak moguće su komplikacije u odnosima sa drugim ljudima. Pokušajte da ne komunicirate sa onima koji su kritični prema vama.

Bik

Bikove ove nedelje mou očekivati putovanja, povezano i sa profesionalnim aktivnostima i sa običnim turizmom. Početkom nedelje tema novca postaje posebno akutna. Zvezde ukazuju na to da ćete uspeti da uspešno rešite finansijski problem. Druga polovina nedelje može biti povezana sa manjim izazovima u partnerskim odnosima. Na primer, činiće vam se da vaš bračni partner nešto krije od vas ili vodi dvostruki život. Preterano nezavisno ponašanje strasti, njena nespremnost da koordinira svoje postupke sa vama, takođe može postati razlog za napetostu vezi.

Blizanci

Za Blizance ove nedelje glavne teme će se odnositi na odnose sa partnerom za rešavanje finansijskih problema. Ako je napetost među vama dugo nastala, onda se početkom nedelje može razviti u otvoreni sukob. Glavni razlog će, najverovatnije, biti borba za pravo na donošenje odluka u vezi sa raznim akvizicijama. Zvezde ukazuju da ćete na kraju uspeti da dođete do kompromisa.

Foto: Shutterstock

 

Rak

Ove nedelje zvezde savetuju Rakove da zaborave na lične ambicije i učine sve što je potrebno da ojačaju odnose sa bračnim partnerom. Možda će mu trebati vaša pomoć i briga u vezi sa teškom situacijom na poslu. U ponedeljak i utorak pre svega treba voditi računa o svom zdravlju. Vodite računa o svojoj snazi, ne preuzimajte na sebe nepodnošljiv teret odgovornosti.

Lav

U romantičnim vezama nisu dovoljna samo senzualna priznanja. Sada treba da potvrdite svoju ljubav stvarnim postupcima. Čak i elementarna briga u svakodnevnom životu koristiće vašem sindikatu i pomoći će jačanju osećanja. Krajem nedelje čekaju vas porodični susreti.

Devica

Predstojeća nedelja biće povoljna za postizanje ciljeva u timu. Horoskop za nedelju od 5. do 11. decembra 2022. za Devicu savetuje da se drže proverenih ljudi. U timu će se lakše nositi sa zadacima i savladavati poteškoće. Sredinom nedelje situacija će se promeniti u povoljniju i biće moguće opustiti se nakon napornog rada. Petak će biti dobro vreme za sastanke, a vikend možete posvetiti kućnim poslovima.

Vaga

Period će početi neočekivanim poznanstvima pod veoma čudnim okolnostima. Neudatim Vagama horoskop za sledeću nedelju savetuje da ne propuste trenutak romantičnog poznanstva, koji će promeniti život. Međutim, ova veza ne obećava da će biti duga. Komunikacija će biti avantura, ali ništa više. Ostatak druge nedelje decembra biće rutinski, piše Sense.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka zvezde obećavaju da će postići cilj kroz aktivnu komunikaciju sa drugima. Od početka nedelje treba da uđete u dijalog i razgovarate sa svima, uključite se u poslove rođaka i prijatelja. Takođe, nedeljni horoskop za Škorpije preporučuje da budete aktivni i da pomažete. Zbog toga će biti moguće rešiti probleme koji vas dugo brinu. Do kraja nedelje sva pitanja će biti rešena u vašu korist.

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Mnogi predstavnici ovog znakaće uroniti u kućne poslove i porodične odnose. Nedeljni horoskop za Strelca ne preporučuje da zaboravite na svoj lični život. Voljena osoba zahteva pažnju i vreme, a odnosi sa njim zahtevaju ulaganje vremena i truda. Stoga je vredno zaustaviti se i odvojiti vreme za voljene.

Jarac

Period će biti intenzivan emocionalno, pa je vredno zapamtiti kako se osloboditi gužve. Nakon toga, možete bezbedno donositi važne i sudbonosne odluke. Nedeljni horoskop za Jarca savetuje da se odluke donose hladnom glavom i bez nepotrebnih emocija. Takođe, sporovi sa kolegama mogu da nastanu sredinom nedelje, ali će i oni do kraja nedelje izostati.

Vodolija

Predstavnici ovog znaka će imati veoma napornu nedelju. U životu Vodolije, horoskop za nedelju od 5. do 11. decembra 2022. obećava snažne promene. Sve će se okrenuti naopačke, a situacija će vas zbuniti. Kako god da se okolnosti razvijaju ove nedelje, potrebno je da se rukovodite razumom, ali ne emocijama.

Ribe

Period obećava da će biti nepredvidiv i nervozan. Nedeljni horoskop za Ribe preporučuje donošenje odluka pažljivo i promišljeno. Ne možete žuriti sa čudnim i sumnjivim predlozima. Dobro razmotrite sve ideje koje se odnose na važne odluke.

Komentari (0)

Loading