Astrolozi otkrivaju: Šta to horoskopski znaci rade kada im je dosadno?
Foto: Freepik

Ovan

Ovo je znak kojem najteže pada dosada, a protiv toga se bore jedino kako znaju - akcijom. Stoga osmišljavaju razne programe vežbanja, energično čiste svoj životni poklon, peku kolače kao da se spremaju na obaranje svetskih rekorda - i o tome uredno izveštavaju sve koji ih znaju.

Bik 

Pripadnici ovog znaka obožavaju da se opuštaju u omiljenoj pidžami, a ako usput nešto ukusno jedu, to je za njih ideja raja. Nije da njima nije dosadno, nego im naprosto i inače treba manje nadražaja i akcije. Ako ih ulovi žuta minuta, krizu će prevladati onlajn šopingom i čašom dobrog vina.

Blizanci

Izrazito komunikativni pripadnici Zodijaka počinju da se dosađuju čim nemaju društvo te su im prijatelji lek za dosadu. Zbog toga su oni glavni organizatori grupnih i video četova, polemika na društvenim mrežama i slično.

Rak 

Sve kad tad postaje uspomena, a Rakovi to dobro znaju. Ostajanje kod kuće njima ne predstavlja ogroman problem. No, nakon što pročitaju knjige, pogledaju film i odrade sve svoje obaveze - mogli bi se zabaviti pregledavanjem starih fotografija.

Lav

Superzvezda Zodijaka teško se miri s dosadom i ostajanjem kod kuće. Najviše ih muči osećaj neproduktivnosti i nezapaženost, a to rešavaju izražavanjem preko društvenih mreža. Naravno, i tamo preuzimaju titulu kralja najzabavnijih Instagram storija, TikTok izazova i slično.

Devica

Dosada je za druge ljude, a ne za pripadnike ovog znaka. Oni uvek vide da se nešto još može uraditi, očistiti, organizovati, započeti. Od svega su u stanju da naprave radni zadatak zahvaljujući kojem se osećaju dobro i produktivno. Kad se dobro izmore, malo će se i odmoriti - što inače retko priušte.

Vaga 

Isprobavanje novih krema, masaža za celulit, programa za vežbanje, puštanja obrva, kose ili brade, pospremanja ormara ili slaganja budućih kombinacija - igrice su za Vage kad im je dosadno. Osim toga, neće propustiti da se "navuku" na neku dobru seriju.

Škorpija 

Ako imaju partnera, Škorpije vreme dosade i ograničenosti doživljavaju kao seksualni izazov te u svakodnevicu unose puno prljavih misli. Ako su sami, nije problem, tada vrbuju sledeće žrtve, flertuju preko interneta, kuju planove...

Strelac

Kad su već osuđeni na četiri zida, pripadnici ovog znaka dosadu će odagnati tako da u njih uvedu promene. Sami će preneti ormare na posve druge pozicije, promeniti raspored slika, preurediti kuhinju, smočnicu, napokon pospremiti šupu i slične stvari.

Kad promene sve što mogu, natočiće čašu omiljenog pića i sanjariti o budućim pustolovinama ili putovanjima kad sve ovo prođe.

Jarac

Iako im je dopušteno da se i sada malo odmore, za Jarčeve nije dobro da se posve odreknu obaveza jer neće znati što bi sa sobom i nagrizaće ih pritisak.

Poput Devica i oni se moraju osećati produktivno, pa će se osim kućnih zadataka baviti i onim poslovni, čak i kad to niko od njih ne traži.

Vodolija

Područje tehnologije je njihovo igralište, a videoigre ili bilo što povezano s njom odlična je distrakcija u vreme dosade. Nije neobično ni da Vodolije započnu s nekim novim hobijem, no činjenica je da će biti opsesivni s tim što god rade, pa će verovatno ukućanima ići na živce.

Ribe

Njihov celi život je film, a zahvaljujući njihovom planetarnom vladaru Neptunu, sve umetničke i kinematografske stvari ih inspišu. To znači da ako ih pogodi dosada, tačno znaju šta im može pomoći.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading