HOROSKOP ZA UTORAK, 29. NOVEMBAR Lepe vesti na poslu čekaju Blizance, Ovnovi pojačavaju tenzije sa voljenom osobom, veći priliv novca za Vage
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete lako doneti odluku o tome da date otkaz na radno mesto na kom ste dugo bili nezadovoljni. Želite da ostvarite neke prilično drastične promene.

LJUBAV: Moguće je da se tenzija između vas i voljene osobe pojačava. U svađama ste strastveni kao i u intimnom delu veze, pa jedino kroz te strasti i možete problem rešiti. Ipak, pokažite malo više tolerancije i razumevanje jedno za drugo, kako bi ova veza opstala i u budućnosti.

ZDRAVLJE: Povišen krvni pritisak vam može stvarati manje probleme. Imate učestale tahikardije. Javite se lekaru za savet.

BIK

POSAO: Dan je veoma dobro postavljen za sve one koji se bave poslovima u kojima su vezani za uniformu, pa i za ljude koji rade u zdravstvu. Napravićete zapažen uspeh.

LJUBAV: Možete da očekujete da ćete pored voljene osobe danas provesti neke jako lepe trenutke. Ukoliko ste slobodni, ostvarujete zanimljivo poznanstvo sa jednom prijatnom osobom

ZDRAVLJE: Nema potrebe da brinete previše kada je u pitanju zdravlje, situacija na ovom planu je više nego dobra. Odlično se osećate. aktivni ste, a pozitivna energija kojom zračite, reflektuje se i na osobe iz vaše okoline.

BLIZANCI

POSAO: Tokom današnjeg dana ćete dobiti neke veoma lepe vesti u poslovnom okruženju. Možete da očekujete smanjenje obaveza, a samim tim i višak slobodnog vremena! Bićete dobro organizovani, pa ćete uspevati da završite poslove pre zadatih rokova.

LJUBAV: Poteškoće koje imate u emotivnoj vezi možete prevazići veoma lako- iskrenim i otvorenim razgovorom. Potrebno je da se u dovoljnoj meri posvetite voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša, gaziranih napitaka i namirnica koje sadrže “prazne” kalorije. Povedite računa o probavi, jer vam je želudac jako osetljiv.

HOROSKOP ZA UTORAK, 29. NOVEMBAR Lepe vesti na poslu čekaju Blizance, Ovnovi pojačavaju tenzije sa voljenom osobom, veći priliv novca za Vage

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Imaćete sreće u brojnim situacijama vezanim za posao i samim tim i mogućnost da dosta toga preokrenete u svoju korist. Nema potrebe da budete pod bilo kakvim pritiskom.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete veoma važan susret danas! Zaljubićete se, sudbinski  neku novu osobu sa kojom kasnije možete ostvariti veoma stabilnu vezu.

ZDRAVLJE: Ako budete izbegavali alkohol neće biti problema. Isto važi i za sve ostale poroke kojima ste skloni. Naravno, od vas zavisi da li ćete  se toga pridržavati, ma koliko bili svesni da vam određene supstance vrlo štete.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste kako se razvija situacija na poslu. Sve ide prilično mirnim tokom, baš onako kako ste očekivali. Može vam doći i neki manji priliv novca danas. Već imate planove za naredni poslovni period.

LJUBAV: Veoma ste vezani za svog partnera i iskreni ste, verni u tom odnosu. Ne tražite ništa manjeod toga zauzvrat, pa samim tim imate prilično velika, ali i realna očekivanja. Imate utisak da je i partneru stalo do vas, jer vas podržava u svakoj vašoj zamisli.

ZDRAVLJE: Čuvajte digestivni trakt. Možete imati manjih problema sa organima za varenje.

DEVICA

POSAO: Možete da očekujete sklapanje nekog novog kratkoročnog ugovora, koji će na određeni period poboljšati vašu zaradu. Iskoristite maksimalno priliku za finansijsko poboljšanje.

LJUBAV: Moguće je da ćete u svom komšiluku doći do nekog sasvim novog i veoma zanimljivog poznanstva. Ne možete da skinete pogled sa te osobe.

ZDRAVLJE: Sklonost gojenju je naglašena, pa povedite računa o tome da bar malo redovnije vežbate i budete fizički aktivni. Počnite sa šetnjama ili svakodnevnim odlascima na posao. Važno je da obnovite kondiciju koju ste izgubili.

HOROSKOP ZA UTORAK, 29. NOVEMBAR Lepe vesti na poslu čekaju Blizance, Ovnovi pojačavaju tenzije sa voljenom osobom, veći priliv novca za Vage

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Nema većih stresova na poslu. Ukoliko sarađujete sa osobom rođenom u znaku Ribe ili Bika, možete da očekujete neki veći priliv novca. Generalno ste zadovoljni situacijom.

LJUBAV: Opustićete se prilikom susreta sa jednom novom osobom danas. U pitanju je neko ko će svojim izlivima nežnosti jednostavno da vas obori sa nogu. Prepustite se i uživajte.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bolovima u donjem delu leđa, koji mogu upozoravati na neki problem. Izbegavajte veće naprezanje, kao i nošenje tereta, kako bi ne biste drastično pogoršali situaciju.

ŠKORPIJA

POSAO: Lako se može desiti neka manja svađa sa saradnicima. Pokušajte da smanjute tenziju pod kojom funkcionišete i dopustite drugima da iskažu svoje mišljenje na koje imaju pravo. Dpživljavate sebe kao neprikosnovenu poslovnu osobu. Realnije sagledajte sebe i svoje poslovne mogućnosti.

LJUBAV: Nakon brojnih stresova na poslu, kod kuće vas očekuje pravo umirenje i uživanje pored voljene osobe. Veoma ste srećni jer u svom partneru imate svoju mirnu luku.

ZDRAVLJE: Preterano ste emotivni i osetljivi danas, skloni razdražljivom ponašanju i reakcijama.

STRELAC

POSAO: Današnji dan ne donosi velike promene na polju posla. Smireni ste i prilično zadovoljni, jer znate na čemu ste. Manje više, sve ide po planu, pa imate priliku i da se malo opustite. To vam je bilo potrebno već neko vreme.

LJUBAV: Moguće je da ste se nekako neprimetno zaljubili u jednu novu osobu. Problem je u tome što ste u prevelikim emocijama počeli da je idealzujete van nekih realnih granica.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje snove koji mogu biti intezivni i upozoriti vas na nešto. Inače ste veoma intuitivna i senzibilna osoba. Obratite pažnju uvek na znakove pored puta.

HOROSKOP ZA UTORAK, 29. NOVEMBAR Lepe vesti na poslu čekaju Blizance, Ovnovi pojačavaju tenzije sa voljenom osobom, veći priliv novca za Vage

Foto: GettyImages

 

JARAC

POSAO: Povoljan je dan za manji priliv novca, ako ste očekivali tako nešto. Danas ćete uspeh lakše ostvariti u timu sa ženskim saradnicima, pa se orjentišite prema tome. Inače sa ženskim saradnicima lakše komunicirate, jer kd njih postoji potpuna posvećenost poslovima koje obavljate.

LJUBAV: Preko kruga prijatelja ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete poželeti ozbiljnu vezu. Na vama je da svoje namere pokažete, nemojte se držati po strani.

ZDRAVLJE: Smireni ste i lepo raspoloženi, zdravlje je sasvim solidno. Iskoristite dan za uživanje.

VODOLIJA

POSAO: Možete očekivati unapređenje. Današnji dan je veoma povoljan i nosi mogućnost da svoje sposobnosti dokažete, ali i da od nadređenih dobijete pohvale i novu priliku za uspeh. To će vam dati novu snagu za dalje poslovanje, uspehe. Možete očekivati i bolju finansijsku situaciju.

 LJUBAV: Moguće je da ste previše posvećeni poslu danas i da nemate dovoljno vremena za svoju ljubav. Ipak, vaš partner je siguran u vas i nećete imati probleme zbog toga. On vas podržava u vašim ambicijama.

ZDRAVLJE: Čuvajte kičmu i leđa, mogući su manji problemi, osetljivi ste u tom predelu.

RIBE

POSAO: Bliži vam se ostvarenje nekih ideja i ciljeva. Ukoliko ste oečkivali neke vesti iz bliskog inostranstva, na kraju ćete biti veoma zadovoljni razvojem situacije. Sada ste već sigurni u pozitivno poslovanje. Inostrani saradnici su veoma zainteresovani za poslovanje sa vama. Poslovanje ide na bolje.

LJUBAV: Povoljan dan za novu ljubav! Kada se pojavi neko ko vam se dopada, svojim prirodnim šarmom i harizmom lako osvajate. Nemojte da očekujete manje od uspeha.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa cirkulacijom su mogući, kao i sa grčevima u mišićima. Pojačajte unos magnezijuma.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading