Neobični i maštoviti: Pripadnici ovog horoskopskog znaka važe za najbolje ljubavnike
Alo.rs/ Shutterstock

Uprkos tome, obično je lako izvući Raka iz oklopa, bilo tako što ćete im dati vremena i prostora da sami izađu, ili ih obasipati zdravom dozom pažnje. A to je posebno važno kada je u pitanju seksualni život Raka.

Za razliku od nekih horoskopskih znakova koji se prvenstveno fokusiraju na fizičke aspekte se*sa, Rak želi seksualno iskustvo koje je intimno, nežno i prožima sva čula. Za Raka je neophodna duboka emocionalna veza za ispunjenje.

Ali pored nežnih dodira, Rak je daleko od dosadnog.

U stvari, eksperimentisanje i otvoren um samo su dve osobine koje Raka čine odličnim ljubavnikom.

Voli da igra uloge

Možda je to zbog njihove sklonosti ka promenama, ali Rakovi vole da igraju uloge, sve dok su igre malčice grube. Oni favorizuju scenarije robova i gospodara i više vole da budu „potčinjeni“.

Obično je u redu biti pomalo zao, pa čak i agresivan prema Raku tokom ljubavne igre, ali je važno prvo postaviti osnovna pravila.

Međutim, čak i u igri Gospodar/rob, Mesečeva deca moraju da znaju da su voljena i cenjena. Potrebno im je stalno uveravanje, a ako ga ne dobiju, verovatno će lutati dok ga ne pronađu.

Preferira neobične položaje

Rakovi imaju tendenciju da preferiraju seksualne položaje koje većina drugih smatra potpuno neprijatnim.Omiljeno ,u je da leži na boku sklupčanim iza leđa – kao rak, ako hoćete. Ovo posebno dobro funkcioniše za vaginalni odnos, kao i za analni seks.

Vole grudi

Ovi vodeni znaci su poznati po tome što ih izuzetno privlače grudi. To je njihov vladajući deo tela.

Muškarci Rakovi mogu da zumiraju ovu karakteristiku i ništa drugo, dok žene Rakovi vole da skreću pažnju na svoj dekolte u smelo otvorenim bluzama, nestašnim grudnjacima ili, još bolje, bez grudnjaka.

Njihove grudi posebno su osetljive na stimulaciju prstiju i jezika. Muškarci Rakovi vole da se fokusiraju i na ovu oblast svoje anatomije i često će brijati grudi kako bi povećali svoju osetljivost i vidljivost svojih atributa.

Stomak kao erogena zona

Još jedna od erogenih zona ovog znaka je stomak. Ne baš seksi, mislite? Pa, za Raka jeste.

Mnogi muškarci Rakovi se pale samo od malo golicanja po stomaku, a žene Rakovi ponekad imaju istaknute stomake.

Neverovatno su ubedljivi i zavodljivi

Rakovi su ponekad poznati kao loši momci i devojke Zodijaka. Uz svu tu nežnost i naglasak na ognjištu i domu, oni nisu najverniji znak – ali to je samo deo njihove privlačnosti u spavaćoj sobi.

Rak verovatno može dati prilično ubedljiv argument o tome zašto je dobra ideja imati aferu sa njim, čak i ako ste savršeno zadovoljni svojim partnerom. Možda ćete zaista ozbiljno razmišljati o njihovom predlogu, ako podlegnete njihovim čarima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading